maandag 17 juni 2013

No sex

Vandaag is het een stukje uitleg over no-sex boekingen. Het klinkt heel vreemd, dat je als hoer wordt ingehuurd voor iets zonder seks. En toch kom je het best regelmatig tegen. Het gáát aan het eind meestal wel òm seks, maar het is niet op de normale manier. Ik ben er nogal lang dom over geweest, en ik heb pas heel laat begrepen wat er allemaal is met no-sex boekingen. Gelukkig krijg ik de tips die ik nodig heb.

Als je no-sex doet, is het meestal niet aangekondigd door de klant, en is het omdat hij een gewone boeking doet waarbij hij pas tijdens zijn tijd vertelt dat hij geen seks wil. Of een vluggertje, maar dat dan als beginnetje van wat hij echt wil. Meestal is dat gewoon knuffelen en praten. Zo'n man wil intimiteit. Dat is vooral met vaste klanten, die bij jou iets vinden wat ze bij andere mensen gewoon niet kunnen hebben. Vroeger ging me dat aan mijn hart, maar nu zie ik het wel wat duidelijker.

De mannen die voor knuffelen en intimiteit bij me komen vinden dat niet altijd belangrijk omdat ze niemand hebben die van ze houdt. Heel vaak niet, zelfs. Meestal vinden ze het makkelijker bij mij omdat ze bij mij erop kunnen rekenen dat er geen geheime prijskaartjes aan intimiteit zitten. Thuis moeten ze oppassen omdat even knuffelen soms lang gevolgen heeft. Het klinkt raar, maar als je in de relatie van sommige mensen intimiteit zoekt, zitten daar meteen verplichtingen aan vast.

Vooral bij klanten die vanwege de eenzaamheid komen, heb je veel contacten waarbij seks maar een klein stukje is. Of soms komt het niet voor. Het zijn vaak dates waarbij je veel praat. Ze nemen vaak langere boekingen, soms je hele middag. Dan lig je alleen maar met hem te praten. Toen ik in de club werkte vond ik dat perfect, lekker lui kletsen, maar nu is dat niet meer zo. Ik ga me toch vervelen, en ik heb niets te doen.

Ik heb al eens een stukje geschreven over betaalde liefde. Dat is heel vaak dit soort iets. Mannen hebben ook liefde nodig, maar ze vinden dat soms erg moeilijk om uit te drukken, en dan is het erg fijn voor ze dat ze liefde kunnen kopen. Dat geef ik ze ook van harte hoor. Sommige mannen worden in hun relatie ook èrg verwaarloosd, en het is voor hun vrouw dan heel makkelijk om zich te verstoppen door te doen alsof het gewoon niet bij mannen hoort.

Af en toe is het wel ingewikkelder dan dat. Maar daar kan je meestal al vantevoren zien dat het anders gaat zijn. Vaak spreken ze vantevoren al af dat ze geen seks willen. Daar zitten hele verschillende dingen achter soms, en je moet maar zien wat je moet kiezen, want je moet ze erg verschillend behandelen. Ik ben daar vaak fout mee gegaan. Ik kan mannen met seks meestal goed lezen, maar hier heb ik toch wel moeite mee!

Het klinkt heel raar misschien, maar sommige mannen voelen erge druk om seks te hebben op een boeking. Ze voelen dat het moet, en daar worden ze zo ongemakkelijk van, dat ze niet meer willen. Als ze het gevoel hebben dat er geen seks wordt verwacht, dan durven ze wel. Ze zijn dan wel weer zo gevoelig, dat je niet verbaasd moet opmerken dat we geen seks zouden hebben, als ze opeens tegen je aan beginnen te plakken. Dan moet je ze gewoon rustig hun gang laten gaan, en hun tempo volgen.

Zoals altijd is het weer nietzo makkelijk. Minstens evenveel keren boekt een man no-sex omdat hij eigenlijk door jou verleid wil worden. Als hij bij je komt hoopt hij dat jij het initiatief gaat nemen en tòch seks met hem gaat beginnen. Ze hebben wel zin in seks, maar niet in dat ze het initiatief moeten nemen, en ze willen graag een geile vrouw die ze bespringt en verleidt. Daar kiezen ze een hoer voor, en waarom dan begrijp ik niet. Misschien denken ze dat wij dwangmatig elke vent bespringen ofzo. Die mannen komen meestal heel gefrustreerd thuis denk ik, want dat zie je niet meteen aan ze.

Hier heb je al twee dingen die het kan zijn, en je ziet het verschil maar heel moeilijk, maar je moet wel dingen doen die honderd procent verschillen. Ik leer er vast ook nog wel mee omgaan, dat heb ik wel vaker gehad, maar nu krijg ik er nog iedere keer gedoe mee. Ik wil het graag goed doen, maar zo'n man maakt het wel moeilijk voor me. Ik heb veel liever dat ze gewoon duidelijk maken wat ze willen.

Een manier van no-sex die ik wèl erg leuk vind, is de man die je boekt voor een avond no-sex, waarbij hij gaat proberen om je toch over te halen. Zo'n vent vindt het maar niets om een beurt te krijgen van een meid die hem geen uitdaging geeft. Die wil jagen! Ergens zijn veel mannen toch wel jagers, en die missen het bij de hoeren natuurlijk wel. Als je ze de kans geeft om toch een beetje te kunnen jagen, hebben ze veel meer plezier.

Een date met zo'n vent, je krijgt ze namelijk alleen in de escort, is leuk omdat die vent je probeert te verleiden. Het zijn vaak lekker dominante types, en daar heb ik toch wel een zwak voor. Natuurlijk blijft alles wel binnen mijn regels, maar ik laat soms ook de tijd wel uitlopen als hij het erg leuk doet. Zo vind ik een vent ook erg prettig, maar hij moet het natuurlijk wel menen. Dus jongens, nou niet allemaal dat gaan doen omdat je denkt dat je ons er een plezier mee doet.

Dit zijn dingen die me door W allemaal zijn uitgelegd, toen ik bij haar aanklopte. Ik voel me soms net een meisje dat met haar huiswerk naar de juf komt om te worden geholpen, want zij schudt het allemaal maar uit haar mouw. Ik ben er nu heel anders mee bezig, want voordat ik wat voorlichting kreeg snàpte ik het gewoon niet. Als het lukt wil ik die laatste soort mannen namelijk vast krijgen, en dat is moeilijk, als je al veroverd bent.

Er is altijd meer dan ik kan uitleggen, ik had bijvoorbeeld een klant, een buitenlander uit Amerika, die me over de telefoon uitdrukkelijk vroeg om geen seks. Toen hij bij me kwam, begon hij meteen aan me te zitten. Ik was verbaasd, en ik heb hem achteraf gevraagd waarom hij dat had gezegd. Hij zei dat hij niet strafbaar wou zijn. In Amerika is het verboden om hoeren te lopen, en hij wou kunnen zeggen dat hij niet voor seks had betaald, maar alleen voor het gezelschap. Je weet nooit wat je krijgt in deze business!

26 opmerkingen:

Erik zei

Tja, die laatste alinea geeft precies weer hoe hypocriet de Amerikaanse cultuur is en wij gaan daar ook naar toe. Om de een of andere reden kopiëren wij alles wat men in de VS doet.
Wat zullen we er gelukkig door worden.

Donkey zei

Ik herken het. Pijpen en neuken doet me niets meer. Maar knuffelen en billen kussen is wel leuk.

Anoniem zei

Ja, ja... Mannen zijn jagers... Vrouwen zijn verzamelaars... Wat is het verschil? Ik schat dat de meeste vrouwen meer veroveringen op haar naam hebben staan dan het merendeel van de mannen. Zeker als ze nog jong zijn.

Anoniem zei

Ben eigenlijk nogal teleurgesteld over sex met een partner. Heb me laten uitleggen dat het toch ook neerkomt op jezelf overgeven aan het moment en in jezelf terugtrekken. Dan leidt iemand anders erbij alleen maar af.

Sexwerkers heb ik het dus wel mee gehad, maar heb nog wel steeds de behoefte om close te zijn met een vrouw. Ga daarom wel naar erotische massagesalons. En inderdaad dan wil ik geen sexueel gedoe om klaar te komen. Krijg dan alleen maar het idee dat ze zich ervanaf maken. Bij een massage krijg je tenminste iets wat je jezelf niet kan geven. En het voelt nog fijner ook.

Nu je tegenwoordig als man ook naar een Spa ofzo kan gaan, zonder dat ze je wegkijken als geile gozer, ben ik wel bezig daar naar over te stappen. Is beduidend goedkoper. Al zijn tot mijn verbazing sommige erotische masseuses zelfs beter dan gewone masseuses. En ik vind het niet erg om voor kwaliteit te betalen.

Anoniem zei

@vorige anoniem
Dat is iets dat ik ook wel mis bij de meeste professionals : in sex zijn ze goed maar een deftige massage geven dat kunnen ze echt niet, zelfs degene die het van zichzelf wel denken.
Blijkbaar leer je dat niet op de straat :-)

Anoniem zei

Goed stukje ik herken er vele in - mocht wel uitgebreider zijn. Ik denk dat je veel meer voorbeelden kan geven om de nuances uit te drukken.

Ik ben zeker geen jager, begrijp dan wel weer zeer goed die andere mannen die je beschrijft.

Akkoord met anoniem hierboven: heel weinig hoeren weten hoe ze de no-sex klanten moeten aanpakken. Het verschil tussen een echte streling, intiem zonder noodzakelijk met erogene zones te maken te hebben, en zomaar wat wrijven is blijkbaar moeilijk uit te leggen.

Unknown zei

"Zo'n man wil intimiteit": Daar heb jij ook tekort aan, wat let je om het te gebruiken.
Co.

Anoniem zei

Na een jaar lang hoerenlopen ben ik erachter gekomen dat jij de stem bent die mijn hoerenlopen goedpraat. Ze vinden het lekker, ze doen t vrijwillig, t is gewoon werk en werk is niet altijd leuk. Maar ergens weet ik dat t wringt dat voel ik in mn buik. Net als pedo s sex met kinderen goedpraten met talloze argumenten. Maar je voelt dat t niet klopt.
Hoeveel kantjes heb je nou al volgeschreven. Je moet wel...dat is de tragiek. Anders zou jeje werk niet kunnen doen. Als je toegeeft dat t eigenlijk niet klopt.
Begrijp me goed ik ben niet tegen prostitutie, het is een noodzakelijk iets, net als politie.
Maar de prostitutiewereld is een wereld van problemen. Het ene probleem steekt zn lul in t andere.
Al die goedpraterij is facade. Een bescherming van jezelf.

liefs

Anoniem zei

Na een jaar lang ijsjes kopen ben ik erachter gekomen dat jij de stem bent die mijn ijsjes kopen goedpraat. De verkopers vinden het lekker, ze doen 't vrijwillig, 't is gewoon werk en werk is niet altijd leuk. Maar ergens weet ik dat 't wringt. Dat voel ik in m'n buik. Net als politici belasting goedpraten met talloze argumenten. Maar je voelt dat 't niet klopt.

Hoeveel kantjes heb je nou al volgeschreven? Je moet wel... dat is de tragiek. Anders zou je je werk niet kunnen doen. Als je toegeeft dat 't eigenlijk niet klopt.

Begrijp me goed ik ben niet tegen ijsverkopers, het is een noodzakelijk iets, net als politie.
Maar de ijsjeswereld is een wereld van problemen. Het ene probleem na het andere.

Al die goedpraterij is een facade. Een bescherming van jezelf.

(( Sorry, ik kon het niet laten. Waarom geloof je niet gewoon wat ze schrijft? Dat je je misschien wat schuldig voelt. Wie weet. Heeft misschien met jouw opvoeding te maken of het eindeloze hersenspoelen door door geloof geïndoctrineerde figuren. Waaronder ik mezelf ook reken... Ook al geloof ik niet. Het verwrongen kerkelijke beeld over seks dat nog steeds heerst in dit gebied heeft me wel degelijk negatief beïnvloed.))

Serena zei

Ik vind het wel leuk om bij een no-sex boeking tóch even aan te dringen en die man overstag te laten gaan.

Ik heb weleens een 48 uurs boeking gehad en hij wilde ook geen sex. We hebben gedineerd, zijn naar een feestje geweest en hebben veel gekletst. Maar hij wou écht niet! Ik word 1x in de 2 maanden, nog steeds, voor langere tijd geboekt door hem. Momenteel heb ik zo'n 3 klanten die áltijd no-sex boekingen doen. Ik vind het wel afwisselend.

@Anoniem 17 juni 2013 23:57
Reken maar dat vrouwen niet zo heilig zijn als ze beweren. Maar daar kunnen we als vrouw niet voor uitkomen want dan ben je een slet/hoer. Een man zou alleen maar stoer gevonden worden..

@Anoniem 18 juni 2013 09:48
Wat ben jij een walgelijk stuk stront. Ze zouden je af moeten maken. Doe het zelf, het is maar een idee. Dan is de 'mooie wereld' van jouw ranzige bek verlost.
Hoe háál je het in je botte harses om dit te vergelijken met seksueel geweld tegen kinderen.

Je bent ziék!!! Ga hulp zoeken, zielige loser!!! Je hebt het zo hard nodig!!! Er gloort echt hoop aan de horizon voor rare randdebielen als jij, je kunt je ergens laten helpen. Dat raad ik je sterk aan.

Je praat zoveel onzin dat je vast in een delirium zit.

Ik hoop echt dat iemand jou in je leven flink te grazen neemt/heeft genomen.
Wat een diep-diep-dieptriest persoon ben jij zeg.

Logisch dat jij dat gevoel aan je afspraken overhoudt. Iedere hoer in de buitenwereld zal jou snel met een misbruik-smoesje van haar lijf afpraten.
Wie wil er nou werken met zo'n achterlijke gladiool als jij?

Ik bid voor je dat het ooit nog goed komt. Maar ook voor alle vrouwen die óóit met jou hebben gewerkt!
Dat moet wel echt een verschrikkelijk nare ervaring voor ze zijn geweest.

Al die LULKOEK VAN JOU is een facade :) Omdat je bang bent voor de werkelijkheid. Bang voor sterke vrouwen die doen wat ze zélf willen. Ik spreek jou nog wel als ik je gedragsgestoorde kinderen lesgeef en je m'n hulp harder nodig hebt dan je denkt. Get a life!

Liefs, Serena

Unknown zei

Aan Serena.
"Wat ben jij een walgelijk stuk stront. Ze zouden je af moeten maken": Goed zo, ik houd van je.
Co.

Anoniem zei

Hoi Serena

Ik wist niet dat ik zoveel bij je losmaak. Er zit heel veel dus...

liefs

Serena zei

@ Anoniem
Als je prostitutie in dezelfde lijn ziet als pedofilie ben je echt niet goed bij je hoofd. Als je ooit met ouders en kinderen hebt gesproken die dat is overkomen zou je beter weten. Tijdens mijn studie ben ik met dit soort zaken in contact gekomen in de praktijk en dat is een van de ergste dingen die je kunt meemaken, lijkt mij.

Kinderen hebben nog geen stem, ze zijn afhankelijk van een volwassene.

Dames in deze branche hebben er zelf voor gekozen. Ik ken alléén dames die er prima tevreden mee zijn en zo een goed leven kunnen leiden. Vertel mij nou eens wat het probleem is met schuldenvrij kunnen leven, goed te kunnen studeren/een leven op te bouwen en werk doen waar goed mee verdient en lol in hebt?

Zondares is degene die jouw hoerenlopen goedpraat? Hmm.. Jij volgt braaf wat iemand wat iemand zegt zonder verder na te denken? Is dat niet eens eerder in de geschiedenis gebeurd? Dan ben je toch een zielige zwakzinnige volgeling?

Jouw probleem is waarschijnlijk dat je zelfs een hoer nog niet kon laten faken.

Waarom wil je de ervaringen van een hoer lezen als je ze toch niet geloofd?

Je bent gewoon jaloers dat jouw shitty baantje niet zoveel oplevert als die van ons.

Anoniem zei

Hey serena

Gezien je agressieve manier van argumenteren vraag ik me af of je wel
in balans bent.
Je bevestigt hiermee mijn (voor)oordeel dat de prostitutiewereld een wereld is vol mensen met problemen.

liefs.

Zondares zei

Laat je niet trollen Serena, hij speelt gewoon met je. Mensen die dingen zeggen wat geloofd kan worden, daar moet je mee in discussie, maar dit soort mannetjes willen je gewoon plagen. En als je in discussie gaat, laat het voor de meelezer zijn, niet om zo'n persoon zelf te overtuigen. Dat helpt namelijk niets. Met Donkey ben je goed beziggeweest, maar deze vent is je gewoon aan het uitlokken.

Anoniem zei

@ anoniem van 20 juni 2013 08:49

De mensen die werkzaam zijn in de prostitutie hebben maar één probleem. En dat is dat ze negatief en/of neerbuigend worden bejegend door mensen als jij. Dat raakt hen rechtstreeks in hun arbeidsvreugd, hun beurs en sociale leven. (Bam: 4 problemen... om er maar meervoud van te maken.)

Jouw vooroordeel IS het probleem waar die wereld vol mee is. En jouw insinuaties ZIJN ook de problemen waar die wereld vol mee is. En vooral ook de gevolgen daarvan.

Dat je het verpakt in een pakketje van woorden alsof je het goed meent maakt het alleen maar erger. Ik snap wel dat Serena boos reageert. Mensen die zich gedragen als en uitlatingen doen als JIJ zijn het probleem.

Voor de rest is het onwaarschijnlijk dat er in de prostitutie meer problemen zijn dan b.v. in de aspergeteelt, het bankwezen en dergelijke. En daar doet men ook niet moeilijk over.

Verzoek je hierbij om jouw ogen eens te openen en je open te stellen voor de werkelijkheid. In plaats van anderen de grond in te trappen met jouw verwrongen wereldbeeld.

Anoniem zei

Oei, Zondares. I stand corrected. Je hebt gelijk. 't Is een trol.

Anoniem zei

Ik ben geen trol. geef alleen mijn mening en daar wordt agressief op gereageerd door Serena omdat deze mening iets bij haar raakt.
Dat mag dan weer wel he, iemand bedreigen die een kritische noot plaatst.

Het enige wat ik zeg is:
In de prostitutiewereld komen veel problemen bijelkaar.

Pedofilie en prostitutie zijn niet te vergelijken. Ik vergelijk alleen maar de manier van goedpraten van deze onderdrukte groepen voor hun gedrag.

Laat me duidelijk zijn: Ik ben tegen pedosexualiteit vanwege de machtsverhouding tussen volwassene en kind. Dit is vreselijk!
Ik ben er niet tegen als het ene kind 15 is en t andere 17 en deze een vrijwillige sexuele relatie hebben. Dit is namelijk ook pedosexualiteit voor de wet. Ook sex van kinderen onderling(vrijwillig) heb ik weinig problemen.

Ik hoop dat het nu duidelijker is. Ik ben helemaal niet tegen prostitutie maar zoals Serena zegt: iedereen doet t vrijwillig, o o wat een leuk vak. Ik geloof er geen barst van.

liefs

Serena zei

@anoniem 20 juni 2013 09:34
Goed geschreven zeg!! Chapeau

@Zondares
Ja hij is zeker een trol.. Maar hij zegt wel dingen waar mensen echt in geloven!!
Je opmerking over de discussie voor de meelezer vind ik wel een goede.
Persoonlijk kan ik alleen zó pissig worden van vergelijkingen die nérgens op slaan, zeker als het om het vak gaat waar ik zo plezierig door kan leven.
Maar mijn persoonlijke mening ga ik wat meer achterwege laten nu. Dat houdt het niveau van de discussie hoger.
Dus ik ga het iets minder op de persoon spelen. Ook al ben ik een geenstijlert ;)

Heb je interesse in een stukje over klanten en drugs? Ben al bezig maar als je er niets aan hebt, vervorm ik het. Dan kan ik het voor iets anders gebruiken.

@anoniem 20 juni 2013 09:54
Je maakt mijn beroep uit voor belachelijk (je 'voelt' dat het niet klopt) en vergelijkt het met kinderporno, pedofilie- en sexualiteit.
Je oogst wat je zaait. Dat geldt ook zéker voor agressieve argumentatie!
Ik bedreig je niet, ik heb wel iets beters te doen. Daar maak ik mijn gemanicuurde handjes niet aan vuil.

Ik ga het verder niet meer met je hebben over bovenstaande, klaar met je getrol. Gelukkig typ ik heel snel.

Maar je geeft geen antwoord op mijn vragen:

'...Vertel mij nou eens wat het probleem is met schuldenvrij kunnen leven, goed te kunnen studeren/een leven op te bouwen en werk doen waar je goed mee verdient en lol in hebt?'

'...Waarom wil je de ervaringen van een hoer lezen als je ze toch niet geloofd?' Waaraan ik wil toevoegen: Je hebt ze al die tijd wel aangenomen voor waar, zeg je, wat heeft dan 'ineens' je mening verandert?' Ben erg benieuwd naar die plotselinge omslag en hoe deze 'tot stand kwam'.

Nog een vraag: Hoe weet jij nou hoe ons vak is? Ben je zelf soms een hoer??

Donkey zei

Ik begrijp wat de anonieme prostituant bedoelt. Ik denk dat hij geen troll is.

Het is onduidelijk voor de klant wie de gedwongen prostituees zijn en wie de vrijwillige. Graag zou je alleen de vrijwillige prostituees bezoeken. Maar in de praktijk weet je het niet goed. Vaak is het niet helemaal duidelijk. In de praktijk zul je wellicht de gedwongen prostituees bezoeken. Ook is het niet duidelijk hoe groot de omvang is van de groep uitgebuite of gedwongen prostituees. Is het wel zo'n groot probleem? Er is moeilijk een vinger achter te leggen.

Nu ga je twijfelen en dan zegt Zondares dat het allemaal niet zo'n probleem is en dat veel vermeende slachtoffers helemaal geen slachtoffers zijn maar liegen, en dat die domme politiemensen en rechters in de verhaaltjes geloven van die prostituees. Dut kun je als klant perfect gebruiken om je gedrag goed te praten, want volgens de expert Zondares is het niet zo'n probleem.

Maar ja, ik als bezoeker van prostituees kan voor mezelf beslissen en ik hoef de verantwoordelijkheid niet in de schoenen van Zondares te schuiven. Het is mijn eigen verantwoordelijkheid. Als ik het zo goed weet, dan moet ik geen prostituees bezoeken.

PS: Ik heb er laatst weer drie bezocht, na meer dan een half jaar geen prostituees te hebben bezocht.

Anoniem zei

hi Serena,

Een huisgenoot van mij had gedragsproblemen. We hebben alles gedaan haar te helpen. Uiteindelijk is zij in de prostitutie beland. Is dit een goede loopbaan. Ik zelf denk van niet. Een ander hoertje kwam in persoonlijk problemen door t vak. (waar ik niet op in kan gaan.) Weer een ander vond t niet leuk en deed t voor t geld. Ik vind dat je niet tegen je zin betaald moet werken dat is niet goed voor je. Ik ben dan ook tegen de slechte arbeidsomstandigheden bijvoorbeeld in de aspergeteelt.

Als je snachts over de wallen loopt zie je me toch gestoorde gasten soms.
Lekker een doorgesnoven zwetende cokeneger die maar blijft rammen en jij maar faken dat je t zo lekker vindt. En in tegenstelling met andere beroepen laat je je lichamelijke integriteit dan maar schenden voor geld. Als je er geen geld voor kreeg zou je t niet met zo n gast doen. Of ben je een nette hoer en doe je t niet met dat soort typs? Je begrijpt ik charcheer, er zullen best leuke klanten zijn waar je t ook fijn bij hebt. Maar ik vind de afspiegeling van de zondares niet meer geloofwaardig. haar stukjes vind ik wel leuk. Maar soms denk ik zelfs dat t een man is omdat ze denkt als een man.
Kort gezegd: Ik denk dat er meiden zijn die het werk doen vanuit problematiek: incest/mishandeling in combinatie met persoonlijkheidstoornissen als borderline. Dat er ook meiden zijn die een stoornis ontwikkelen door t vak omdat ze er niet mee om kunnen gaan.Effe een snuiffie om het vol te houden. Dat er meiden zijn die door de shit in t vak zijn gekomen en uiteindelijk zelfstandig zijn geworden en tevreden zijn met hun werk. En dat er meiden zijn die t werk gewoon tof vinden.
En dan heb ik t over de hoerenlopers nog niet gehad!

De waarheid zal denk ik tussen Myrthe Hylkens en de zondares liggen. Ik begrijp dat de zondares een axievoerster is(ouwe kraker) dan zet je alles subjectief neer en praat je liever niet over de wantoestanden omdat dat je het axiedoel dan niet dichterbij brengt. Ik waardeer haar werk maar geloof haar niet helemaal.

liefs
trolletje

Serena zei

@ Anonieme trol
Kijk, mensen met psychische aanleg of klachten. Waar kom je ze niet tegen? Ze werken óveral!!
Gelukkig maar, die mensen hebben we even hard nodig.

Ik ben het met je eens dat deze mensen misschien beter een ander vak kunnen kiezen. MAAR... Als het iemands vrije keuze is.
Hoor jij daar niets minder dan veel respect voor te hebben. Hoereren is werken!
Als je dat nog niet inziet moet je maar wat beter op dit blog lezen.

Als een meisje dansend in de escape dezelfde cokeneger tegenkomt, maar er niets voor betaalt krijgt, dan is het ineens wel goed??

Dat is het kromme eraan.
Ik denk dat je met bedoelde cokeneger dan beter een duidelijke (financiële) afspraak kunt maken.
Weet zowel cokeneger als meisje waar hij/zij aan toe is.
De schaduwzijde die jij klaarblijkelijk nog niet ziet is dat dezelfde cokeneger anders jouw brave huisvrouwtje te grazen neemt.
En reken maar dat daar geen duidelijke afspraken gemaakt worden of er veilig 'gewerkt' wordt!!

Dus? Zondares denkt als een man? Jij komt anders eerder over als een wijf als ik echt heel eerlijk moet zijn..!
Het intimideert je misschien dat wij geen jaren 50 huisvrouwen meer zijn. Dat wij zelf lekker wel bepalen hoe en waarmee we ons geld verdienen!!

Maar.. Jij denkt echt door een paar zielige rand-geval-hoeren te kennen. Te weten hoe deze business in elkaar zit?? Flikker toch op man.

Myrthe Hilkens heeft een geweldig grote bek maar geen verstand van zaken. Als je je een beetje zou verdiepen zou je erdoorheen prikken.

Maar je geeft weer geen antwoordt!!!

'...Vertel mij nou eens wat het probleem is met schuldenvrij kunnen leven, goed te kunnen studeren/een leven op te bouwen en werk doen waar je goed mee verdient en lol in hebt?'

'...Je hebt ze al die tijd wel aangenomen voor waar, zeg je. Wat heeft dan 'ineens' je mening verandert?' Ben erg benieuwd naar die plotselinge omslag en hoe deze 'tot stand kwam'.

Serena zei

@ Donkey
Had het nooit verwacht.Maar ik sta (bijna) helemaal achter je laatste post.PS: Doe waar je jezelf goed bij voelt en wat de juiste keuze is voor jou. You're in control!

Anoniem zei

Dat eerste type van het bericht dat ben ik pur sang. Een relatie gaat ofwel heel goed, of wel neandert dat naar een hoop zuurdoenerij. Dat zo'n vrouw die zogenaamd je partner is alsmaar dieper en dieper zakt in het emotioneel chanteren, het pussy whippen en uitdagen en dan weer fnuiken van de sexdrive, dat moet ik gewoon niet meer. Daar heb ik een zodanige afkeer van gekregen, dat ik gewoon niet meer aan een relatie begin.

Maar tegelijk heb ik ook niet de behoefte om iemand die ik niet ken te betalen om te knuffelen, strelen, mogen close zijn.

Anoniem zei

Entertainende site! Zou me niets verbazen als over een paar jaar zondares een man blijkt te zijn die journalistieke stunt heeft uitgehaald. Zo niet dan alleen maar lof voor dit kijkje in een vreemde keuken.

Anoniem zei

toevallig ook deze week het lijkt de week van de knuffel wel alleen stijgt mijn geilheid door het dak heen dit omdat ik weer eens flink geneukt moet worden om mijn hormonen weer rustig te krijgen ik ben tenslotte een nym en doe mijn werk ook met plezier maar ook voor mijn hormoontjes rustig te houden