donderdag 21 maart 2013

Brieven schrijven

Op zesentwintig maart komt er een brief van de Eerste Kamer met nieuwe vragen aan de minister. Ze hebben van mij gelukkig geen informatie nodig die ze niet hadden, de minister kwam ook met niets nieuws. Dan gaan ze weer plenair behandelen op zeven mei. Als de minister dan tenminste al schriftelijk heeft geantwoord. Ik wil zó graag bijdragen, maar op dit moment zou ik alleen maar een zeurpiet zijn. Dus moet ik wachten tot ik ergens op kan reageren, de brief van de Eerste Kamer of het antwoord daarop van de minister.

De plenaire behandeling door de Eerste Kamer is op 30 oktober 2012 na de eerste termijn van de Kamer op verzoek van de minister van Veiligheid en Justitie aangehouden. De Eerste Kamercommissies voor Binnenlandse Zaken en de Hoge Colleges van Staat / Algemene Zaken en Huis der Koningin (BZK/AZ) en voor Veiligheid en Justitie (V&J) stellen op 26 maart 2013 een brief aan de minister van Veiligheid en Justitie met aanvullende vragen vast. De voortzetting van de plenaire behandeling door de Eerste Kamer is voorzien voor 7 mei 2013, onder voorbehoud van tijdige ontvangst van het antwoord van de minister op eerdergenoemde brief.

Ik moet het maar in de gaten houden.

4 opmerkingen:

Richard zei

Ik blijf met je hopen dat er toch nog goed nagedacht wordt. Jullie verdienen het om net als ieder ander behandelt te worden. Mensen met macht verliezen vaak uit het oog waar het echt om draait.

Graag zou ik ook een bijdrage leveren aan jullie strijd (die overbodig zou moeten zijn), maar ik weet niet hoe. Wel kan ik hier mijn steun aan jullie allen uitspreken. Ik hoop dat velen jullie steunen en bijstaan waar mogelijk.

Een dikke welverdiende virtuele knuffel voor alle hoeren!

Richard

Unknown zei

Ik zoek bij voorbaat alvast maar een illegale prostituee dan kan het alleen maar meevallen.
Co.

Anoniem zei

Misschien twee interessante stukjes die ik geschreven heb:

http://oogenhand.wordpress.com/2013/03/23/age-of-consent-should-be-fourteen/

Je kunt de leeftijd voor prostitutie niet eindeloos opdrijven.

http://oogenhand.wordpress.com/2013/03/23/prostitution-and-euthanasia/

Religieuze groepen gaan zover in hun haat tegen prostitutie, dat ze nu begrip voor zelfdoding krijgen.

Anoniem zei

Blijven zeuren hoor.