zaterdag 23 februari 2013

Weer nieuws

Zelfs na mijn twee nieuwsstukjes deze week is het nog niet op. Maar nu ga ik het wel heel erg kort houden. Ik kan niet bezig blijven.

Myrthe Hilkens is bedreigd vanwege haar snoepreisje. Zeggen ze dus, ik weet niet of het echt waar is. Volgens Revu op de radio, volgens Elsevier via de post, volgens andere mensen via e-mail. Dat vind ik vreemd, want dat past niet bij de wandelaars. Het past wel bij het beeld dat Hilkens wil laten zien. Dat mensen boos op haar zijn omdat ze weer meer wil verbieden begrijp ik wel, maar dan ga je niet mensen bedreigen. Ik denk dat het een publiciteitsstunt is.

Sorry dat ik niet onder de indruk ben hoor, maar ik heb al zoveel bedreigingen verwijderd uit mijn commentaren, en toen mijn e-mail adres hier stond kreeg ik pas ècht veel dreigementen. Honderden in een handvol maanden. Je moet gewoon denken: val maar dood. Die mensen hebben wel een grote mond, maar ze willen je gewoon bang en monddood maken.

Zit er misschien weer een stemming in over de WRP binnenkort? Dat zou het wel logisch maken dat Dettmeijer ook weer van de partij is, met een brief.

Een hoop hits met termen uit het nieuws, zie ik in mijn analytics. Mijn aantal nieuwe lezers is tien keer zo hoog als normaal! Ik raad iedereen die hier nieuw is eens fijn rond te neuzen in mijn archief!

EDIT: Kritisch over het Zweedse Model.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar is Rob Oudkerk als je hem nodig hebt om de boel bij de PvdA te sussen?

Tom zei

Ieder persoon die zijn hoofd publiekelijk boven het maaiveld uitsteekt krijgt te maken met dit soort zaken of je nu Zondares, Myrthe Hilkens, Johan Derksen of Wilfred Genee heet. Los van het onderwerp.

Richard zei

Eens met de vorige reactie. Onverlaten heb je voor elk onderwerp zoals je zelf al hebt gemerkt.

Vergeet je niet dat je ook nog hoer bent en af en toe klanten hebt? ;)

Richard

Co Jansen zei

Dat "onvrijwillige prostitutie bestrijden" van Myrthe terwijl ze geen onderscheid maakt tussen wel en niet vrijwillig is dus een leugen en onder dat mom verbrast ze mijn zuurverdiende belastingcenten. We hebben meer aan een prostituee op haar plaats, die zijn veel intelligenter.
Co.

Zondares zei

Richard, mijn klantjes komen op de eerste plek.

Tom, dat weet ik, maar bij Myrthe komt het meteen in de krant. Dat vind ik overdreven.

Co, er zijn ook héle domme hoeren hoor!

Richard zei

Ik weet dat dat zo is Zondares, vandaar de knipoog. Je bent alleen zoveel bezig met verschillende schrijfsels dat het lijkt of dat onder sneeuwt. En vergeet ook jezelf niet te verwennen! Zoals vorige week bijvoorbeeld; heel goed voor je!

Richard

Ahmet Duran zei

Met al het (negatieve) nieuws rond het 'verbieden van prostitutie' naar zweeds model, is er in Nederland dan geen belangenorganisatie voor prostituees die hierin tegen gaan ?

Heb jij zelf nooit een mail gestuurd naar betreffende politieke organen ?

Heeft u zelf geen contacten met academici die u positie/kijk naar prostitutie verdedigen ?

Ogenschijnlijk heb ik de indruk dat u veel kennis hebt van het pak, maar geen al te sterke slagkracht om tegen andere invloeden in te gaan. Dat vind ik nou grote zonde.

Zondares zei

Ahmet, de grootste belangenbehartiger van prostituees is failliet. Er is een vakbond, maar die heeft geen breed draagvlak. Ik schrijf me blauw aan politici, maar alleen tijdens verkiezingstijd kijken die er ook maar een beetje naar. Ik ken academici, maar die moeten ook op hun carriere letten. Ik ben een hoer, en mensen willen niet met mij worden geassocieerd.

Dit blog is het enige wat ik echt heb laten werken. Mijn computertje schaamt zich tenminste niet voor me.