maandag 26 november 2012

Vakantie!

Vorige twee weken waren de stukjes korter dan normaal, want ik was lekker op vakantie! Zalig, ik was er helemaal aantoe. Ik heb een cruise gemaakt. Het was leuk, maar het was niet zoals ik had verwacht. Ik had toch een beetje een love-boat gevoel toen ik boekte, maar de meeste andere reizigers waren ouder dan zestig. In mijn leeftijd waren bijna alle mannen medewerkers van de boot. Ik heb geen romantiek gehad op mijn reis.

De uitjes waren wel leuk, maar nogal tam. En aan boord was alle gelegenheid om te zonnen "textiel." En op zee was het zelfs daar toch te koud. En toch was het leuk, want het was heel ontspannend. Er was niets te doen, maar dat is eigenlijk ook wel goed voor me. Ik ben altijd maar in de weer, en nu moest ik weleens rustigaan doen. En het is waar, ik ben lekker uitgerust. En weer helemaal klaar om ertegenaan te gaan!

Het was anders dan op de folders. Dat was wel zo. Er waren veel minder jongeren, en de uitjes zien eruit alsof je op ontdekkingstocht gaat. Het is een soort bejaardenbusreis op een boot, eigenlijk. Ik voelde me veel te jong daarvoor, maar ik heb het toch wel naar de zin gehad.

Maar twee weken niet neuken, dat wil ik ├Ęcht niet meer hoor jongens! De hand aan mezelf slaan is niet iets om weken op aangewezen te zijn. Ik snakte al naar een klant op de boot, ik heb mijn vrije tijd om bij te komen meteen vanaf de boot al volgepland, want ik had wel weer genoeg uitgerust.

Ik ben nog wel te lui voor een lang stukje, volgende week weer. Wat is het koud in Nederland!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt een fijne vakantie gehad, daar ben ik blij om. Je bent al heel lang niet meer er uit geweest. Ik hoop dat je lekker bijkomt, en volgende week lees ik je nieuwe blogje wel weer.

Unknown zei

Lekker zeg. Ik zou ook wel vakantie willen.

Anoniem zei

Dat moet je voortaan van tevoren even zeggen, dan weten wij ook waar we aan toe zijn.

Anoniem zei

Ik ben blij dat je het naar de zin hebt gehad, hopelijk ook weer inspiratie voor stukjes! Wel apart dat je tussen een stel bejaarden bent beland. Je zal je beroep wel niet kenbaar hebben gemaakt.

Swexpertise zei

Hoi Zondares,
Ik lees je stukjes met veel genoegen. Als ik wist op welke andere wijze ik je een berichtje had kunnen sturen, had ik het anders gedaan, want het hoort hier naturlijk niet.
Maar ik wil je graag wijzen op een nieuw initatief dat enkele mensen hebben ontplooid: www.swexepertise.nl
Misschien wil je er eens naar kijken, of wie weet, wel aan deelnemen! je hebt immers ook veel swexpertise in huis.

Unknown zei

Toch wel geil dat je de seks van je klanten nodig hebt
Co.

Unknown zei

Aan Swexpertise.
Die site komt bij mij over als een verzameling vaagheden en jargon. Vooral "prijzen op aanvraag" wekt argwaan.
Co.

Zondares zei

Swexpertise, draai eerst eens de Aarde op jullie site de goeie kant op.

Jullie willen geld voor je voorlichting. Ik kan daar niet in meegaan. We moetne zoveel mogelijk mensen bereiken, en dan is het niet goed om mondjes maat te verkopen wat je weet. Zo gaan we nooit de massamedia verslaan.

Zondares zei

Ik zie trouwens dat ik niet eens in jullie koppelingenlijst sta.