donderdag 1 november 2012

Lekker puh, Lodewijk Asscher!

Hier kraaide hij te vroeg viktorie, met zijn "ruime meerderheid." Hopelijk komt er nu ook een kink in de kabel met het prostitutiebeleid van Amsterdam, want dat slaat helemaal nergens op.

Hier nog even een napraatje van D66: https://www.d66.nl/actueel/prostitutiewet-sluit-niet-aan-op-de-realiteit/

Ik zit er echt een beetje doorheen jongens.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Een dikke knuffel voor jou.

Inderdaad een enerverende tijd. Dank voor alles wat je hebt gedaan!

meighog zei

Het lijkt erop, zondares, dat het handig zou zijn als je in contact kunt komen met die prostituée die wel tot de politici doordringt.

Anoniem zei

Lodewijk Asscher heeft een kleine Plasscher!

Anoniem zei

Ik hoop niet dat lødewik Asjör als vice-premier de boel overtuigd van het Zweedse model, nog veel erger. Juridisch is domweg verbieden minder gecompliceerd, dus dit heeft een grotere kans in de eerste kamer. Kun je hem niet ff-uh een beurt geven?

Unknown zei

Beste Zondares,
Al die hoerenhaters, als Asscher en de controleurs, hebben zich laten hersenspoelen door de maatschappij en de religie. Ze gaan het liefst nog een stapje verder in de hoop in een goed blaadje te komen staan, "roomser dan de paus zijn".
Groetjes,
Co.

Peter zei

"Lekker puh, Lodewijk Asscher!

Voor jou in Amsterdam ja, nu zitten wij in heel Nederland met die kuttekop als vicepremier te kijken.

"Ik zit er echt een beetje doorheen jongens."

Als je geen direct invloed hebt moet je dit soort dingen langs je af laten glijden.
Maar... dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Anoniem zei

Ik denk dat het Zweedse model in Nederland op weerstand bij de politie zou stuiten. De handhaving ervan kost veel te veel menskracht. Stel je voor, allemaal politieagenten op de Wallen, die klanten moeten beboeten...

Bovendien krijg je rechtsongelijkheid: klanten van privé-ontvangstdames hebben meer kans om aan boetes te ontsnappen dan van vrouwen achter de ramen of in clubs.

R. Hartman zei

Beste Zondares,

Op DDS vandaag een CU-vazal die de prostitutie het liefst weer in de illegaliteit laat verdwijnen:

"Nu, bijna 150 jaar nadat ook Nederland de slavernij afschafte, hebben we een nieuwe vorm van slavernij. Mensenhandel en gedwongen prostitutie. In een ongelukkige poging om de uitwassen van prostitutie te kunnen bestrijden, besloot het tweede Paarse kabinet in 2000 ´het oudste beroep ter wereld´ te legaliseren. Het was een langdurige vlaag van waanzin dat prostitutie als een normaal beroep werd beschouwd, maar de gekkigheid moest blijkbaar eerst uitzieken. Nu komen we er door schade, schande en onnoemlijk veel leed achter dat prostitutie zelf de uitwas is."

Tja, wat moet je met zoveel kortzichtigheid. Lees ook mijn reacties, daar.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/naar-de-hel-met-dit-hemeltergend-onrecht

De overheid is het probleem, niet de oplossing!

Unknown zei

Asscher doet zijn best om de haat tegen de hoeren tot na zijn dood steeds erger te laten worden. Roomser dan de paus is zwak uitgedrukt.
Co.