maandag 19 september 2011

Een dag echt veel zin in je werk

Na vorige week wil ik ook wel vertellen over de dagen dat ik juist wèl zin heb in mijn werk. Soms is dat vanwege zin om te wèrken, en soms ben ik gewoon geil. Dat zijn twee hele verschillende dingen, want dat ik zin heb in mijn werk gebeurt heel vaak zonder dat ik supergeil ben. Je hebt natuurlijk helemaal een superdag als je allebei tegelijk hebt, dan heb je een dag waar je nog weleens aan terugdenkt.

Als ik een dag heb dat ik goed geil ben, werk ik met plezier en kijk ik ookal uit naar de seks. Dan heb ik er meer zin in en gaat het soepeler, omdat mijn lijf sterk reageert, maar ik raak meestal ook wel gefrustreerd. De meeste klanten hebben niet in huis wat ik nodig heb. Dat is logisch, ze komen voor zichzelf. Dat kan ik 's avonds dan wel oplossen met een olisbos, maar soms heb ik geluk, en dan heb ik een klant die me bevredigt.

Het is leuk als ik geil ben, want je hebt plezier van de dingen die je normaal niet zo belangrijk vindt, en de dingen die je normaal lekker vindt, zijn helemaal super. Je komt wat meer buiten adem, dus eigenlijk besteed je er meer energie aan, maar dat gaat vanzelf. Aan het eind van de dag ben je dan een lekker soort van moe. Het valt me wel op dat de meeste klanten er niets van merken. Ik ben er best goed in om het te faken.

Ik ga op zo'n dag me niet heel anders gedragen. Ik gedraag me voor mijn werk natuurlijk al de hele tijd geil, en dat doe ik niet zo overdreven. Als ik dus ècht geil ben, doe ik hetzelfde, maar dan meen ik het ook nog. Mijn lijf reageert anders, maar dat is meestal op manieren, die ik een beetje eruit wil houden. Nat worden is natuurlijk prima, maar dat doe ik toch wel. Maar mijn echte geluidjes zijn niet echt opwindend, dus die hou ik stil. En ik vind trillen tijdens het neuken ook niet echt leuk, want er zijn veel klanten die zich dan een beetje zorgen gaan maken.

Het is misschien niet helemaal waar om verschil te maken tussen wel en niet geil. Ik heb niet echt een soort knop die omgaat, ik heb het gewoon minder of meer. Ik kan me niet herinneren dat ik sinds mijn kindertijd ooit helemáál geen seksuele gevoelens heb gehad. Maar het verandert wel, meestal vind ik andere dingen gewoon belangrijker. Het is meer of minder, niet aan of uit. En soms word ik wakker en is het dus veel meer.

Lekker willen werken is iets anders, dat heeft met energie te maken. Als ik tijdens mijn ochtendkoffie mijn ogen niet open kan houden, dan kijk ik echt niet uit naar mijn werk. Tijdens het joggen gaat het wel beter, en anders als de eerste klant komt, maar ik moet soms echt even bij de les blijven. Het is wèrk, en als je het elke dag doet wordt het weleens een sleur. Dat is niet erg natuurlijk, maar je moet jezelf blijven motiveren.

De meeste dagen zijn gewone dagen, dat ik vind dat ik leuk werk heb, maar er best moeite voor moet doen om mijn nivo te halen. Er is altijd de verleiding om minder hard aan te pakken, maar dat is niet de stijl die ik wil hebben, en de klant heeft dat ook niet verdiend. Ik gebruik elke dag wel een beetje zelfdiscipline, zoals in elke baan. En ik werk voor mezelf, dus ik heb niet eens een baas die over mijn schouder meekijkt. Dat mis ik soms zelfs wel een beetje. Netzoals iedereen heb ik weleens baaldagen, en dagen dat je bij de ochtendkoffie al denkt: "Vandaag lekker ertegenaan!"

Als ik zo'n dag met zin in mijn werk heb, heb ik gewoon meer energie. Ik ga dan ook taakjes aanpakken die ik heb laten liggen, schoonmaken enzo. Ik doe dan moeiteloos extra mijn best, en ik geniet dan extra van alles wat ik voor mekaar krijg. Dan voel ik me helemaal op mijn plekje, en dan ben ik trots op mezelf. Echt een lekker opgeruimd gevoel, en dan gaat de seks ook makkelijker.

Ik heb op een dag met extra zin in werk het gevoel, dat ik wat opbouw. Dat vind ik extra belangrijk. Ik steek met heel veel voldoening de bankbiljetten in het kluisje, met het gevoel dat ik weer wat dichterbijkom bij mijn schaapjes op het droge hebben. Ik krijg grote plannen, over samenwerken, of een soort escortburo op gaan starten, of internationaal gaan werken, maar dat zijn allemaal maar fantasietjes. Ik heb het nu goed, ik moet nietteveel gaan veranderen.

Stilzitten gaat niet op zo'n dag, en dus ontvang ik mijn avondklantjes dan een beetje moe, maar wel enthousiast. Er zijn best mannen die dat geen leuke combinatie vinden, dus ik probeer het wel te verbergen dat het voor mij óók een hele dag is geweest. Ik werk natuurlijk netzohard door, maar moeheid is voor niemand opwindend.

Die buien zijn voor sommige mannen een beetje een afknapper. Er zijn mannen die rust bij je nodig hebben, en als ik zo energiek ben, vinden ze me te onrustig. Meestal ben ik heel rustig bij zo'n vent, maar in zo'n bui voelt het niet lekker om me teveel in te houden, en ik ben dan liever de stoeipoes dan zijn moederlijke type. Daar ben ik toch al niet zo voor in de wieg gelegd, ik heb dat gevoel niet zo sterk in me.

En ook al merken de klanten het niet zo als ik geil ben, ze merken het héél goed als ik graag wil werken, want ik ga net dat stapje verder. Soms zie je echt verbaasde gezichten als ik spontaan eens lekker ga staan strippen, of als ik nadat hij is gekomen hem nog lekker na-masseer. Ik heb toch al goeie klantenservice, dus soms is het echt even nadenken over hoe ik nog een extra tractatie erbij kan doen.

Omdat ik wat extra energie heb, kan ik gewoon wat harder, wat luider, enzo. Ik ben soms best schor aan het eind van zo'n dag omdat ik me zonder dat ik het merk meer heb uitgeleefd. Voor sommige klanten wordt het dan een beetje teveel van het goeie, maar de meeste mannen denken juist dat ik mannengek ben geworden, en die genieten er duidelijk van. De fooien worden er ook beter van. In de thuisontvangst wordt er niet zo gefooid, dus ik merk dat best goed.

Ik heb zo halverwege mijn maand een dag dat ik botergeil ben, net voordat ik mijn eisprong heb, en ik heb ook zo ongeveer één of twee dagen per maand dat ik die extra werk-energie heb, maar het valt bijna nooit op dezelfde dag, dat gebeurt misschien net één keertje per jaar. Dat is erg jammer, want als je ze toevallig allebei op dezelfde dag heb, heb je echt een superdag.

Een jaar geleden, toen het zo bitter koud was, had ik zo'n superdag. Ik had de avond ervoor een probleem opgelost wat ik al even had, en ik had dus erg lekker geslapen. Het eerste wat ik dacht toen ik wakkerwerd, was dat het jammer was dat ik niet naast een vent wakkerwerd. Ik voelde me helemaal opgeladen, alsof ik de wereld aankon. Voordat ik ging joggen, las ik mijn mail, en propte ik nog een extra klantje erbij. De dag was eigenlijk al vol, maar ik kon wel zes klanten aan die dag.

De eerste klanten waren leuk, ik stelde me extra aan, en ik heb ze prima gewipt, maar ze waren niet bijzonder in bed. Ik werd dus wel geiler, maar niet echt bevredigd. Na het middageten had ik een fetishklant, die ik ook meer dan normaal gaf. Die zag dat wel zitten, hij dacht dat ik een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven had geopend en nu ook zijn fetish had. Soms zeikt hij daar nog steeds wel over, "waarom doe je het niet zoals je eerder deed?"

Ik was lekker lol aan het maken, en ik was nog goed bezig met mijn werk ook! Het was alsof ik een beetje tipsy was, alles ging vanzelf. Wat het helemaal afmaakte was dat ik de laatste klant er dus bijgepropt had, en dat had ik ook een beetje gedaan, omdat ik weet dat hij ècht lekker neukt. Ik had dus een afmakertje voor de dag. Het zou wel vermoeiend worden, maar ik kon de kans niet laten gaan natuurlijk.

De middagklant en een avondklant gingen ook reuze soepel. De dag vloog gewoon om. Ook al waren de klanten niet heel bijzonder in bed, ik had een hartstikke leuke tijd met ze. Als je geil bent hoeft hij niet de beste van de wereld te zijn, het wordt dan toch wel leuk. Lekker hard ertegenaan, geen man is slecht in gepijpt worden. Nou ja, dat is ook niet waar, maar daar kan je wel op rekenen dat het goed gaat.

Toen de laatste klant zou komen was ik nog lang niet schraal, en ik was er helemaal klaar voor. Toen hij kwam, heb ik hem gewoon besprongen. Hij kreeg niet precies waar hij om gevraagd had. Dat doe ik normaal juist wel, maar nu trok ik me er even niets van aan. Hij vond het niet erg, dat merkte ik wel. Met hem heb ik echt even flink doorgeneukt, en toen hij vertrok, met een gratis half uur extra, was ik best bevredigd.

Ik had een fantastische dag gehad, ik had lekker gesekst, en ik had er 940 Euro mee verdiend. Dat uit mijn kluisje halen voor de stort was ook erg leuk, daar had ik de bui wel voor. Na de laatste klant had ik helemaal geen zin om me aan te kleden, ik heb de hand even aan mezelf geslagen, en ik ben daarna bevredigd in slaap gevallen. Midden in de nacht werd ik hongerig wakker, en ik ben wat gaan eten bij een all-night plekje. De volgende dag had ik spierpijn, en buikpijn, maar ik zou het zó weer willen.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

"Na het middageten had ik een fetishklant, die ik ook meer dan normaal gaf. Die zag dat wel zitten, hij dacht dat ik een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven had geopend en nu ook zijn fetish had."

LOL :)

Anoniem zei

Nog vele goede dagen toegewenst :-)

Richard zei

Zo dat is een behoorlijk stukje, was leuk om te lezen.

Anoniem zei

Puik stukje! Wie nou nog niet gelooft dat er ook dames zijn met plezier in het werk moet zich zelf maar eens onder handen laten nemen.

crezie zei

Idd, veel mannen vragen zich wel eens af of prostituees soms genieten van hun werk of ze gedwongen worden

trouwe lezer 1337 zei

gaaf.

DikkeWillem zei

Ik vind het leuk dat je soms een superdag hebt, maar je stukjes over waar je je druk over maakt, vind ik veel informatiever. Ik lees toch vooral om wat te leren. Toch ook leuk om te zien hoe vrolijk je van je werk kan worden.

Anoniem zei

ik wil niets liever worden dan prostituee, na al jou verhalen kan ik niet wachten.

zou je mij misschien kunnen helpen met het opstapje maken?

thanks voor je prachtige en lust opwekkende verhalen xxx

Zondares zei

Laatste anoniem, lees maar eens mijn stukje "Tips voor beginners."

Co Jansen zei

" Aan het eind van de dag ben je dan een lekker soort van moe": Ik krijg zin om je es helemaal uitgeput te laten raken.
Co.