vrijdag 23 september 2011

Wallen pesten werkt niet

Lees hier maar, de rekenkamer laat zien dat het niet te zien is of de aanpak werkt. Als je geen resultaat ziet, dan werkt het toch gewoon niet?

Asscher zet natuurlijk wel gewoon door. Dat vind ik zo dom. Hij maakt zich alleen maar belachelijk. De buurt wordt niet beter van zijn pesterijen, de meisjes hebben steeds minder plek, en we worden dus alleen maar afhankelijker van pooiers, en de toeristen komen ook echt niet voor de handtas-ateliers. Niemand heeft er wat aan, en hij geeft er eindeloze miljoenen belastinggeld aan uit.

Lodewijk, waarom? Ik heb al mail aan vele partijen en politici gestuurd, maar een hoertje krijgt geen antwoord. Ook Lodewijk blijft stil.

6 opmerkingen:

Pake Jeep zei

Nou is mij in de loop der tijden gebleken, dat politici niet zo zijn geïnteresseerd in wat het stemvee er van zou kunnen vinden. Zeker niet, als het stemvee komt uit de benadeelde groeperingen.
Zij hebben (denken zij) de wijsheid in pacht en het gewone volk is te dom om er over te kunnen/mogen oordelen.
Daarbij kan en mag je niet verwachten, dat een burgemeester van een stad als Amsterdam zich verwaardigd om te luisteren naar het gewone volk. Deze man is zooooooo belangrijk, die heeft nergens meer tijd voor.

Nee, jouw verwachtingen zijn te hoog gespannen, ga jij maar lekker op je rug (of welk ander standje dan ook) en geniet er maar van als je weer eens genaaid wordt door onze bestuurderen.

:-))

Anoniem zei

Is dat niet zoals met sigaretten en alcohol ? Als dat dan toch tot de ondergang van de bevolking zou leiden, waarom wordt het dan niet verboden ? Hypocriet natuurlijk. Prostitutie is verboden in Amerika. Is er daar minder prostitutie ? Het zou leerrijk zijn om daar cijfers van te kennen. Maar cijfers over hoeveel % van de mannen het doen zijn zeker niet betrouwbaar. Op TV zag ik hoe mannen in de val worden gelokt in een hotel om ze te kunnen vatten. Restrictief werkt beleid dus maar levert het wat op ?

Eleonore zei

Het is gewoon de voortzetting van de haat tegen prostituees die je overal ziet. Van der Laan en Asscher haten mensen met andere levensregels, dus de hele buurt moet er maar aan.

Anoniem zei

Gezien je eerdere columns/reacties:
http://www.bbc.co.uk/news/health-15060184

Dirk-Jan zei

Nu men niet de moeite gedaan heeft om de effecten van de schoonmaakactie meetbaar te maken vermoed ik dat het meer gaat om het schoonpoetsen van het Amsterdamse imago dan om het bestrijden van de misdaad.

Co Jansen zei

Asscher heeft nooit een seconde aan mensenhandelaarbestrijding gedacht, alleen aan prostitutiebestrijding.
Co.