maandag 8 maart 2010

Glijmiddel

Glijmiddel is onmisbaar in mijn werk. Maar het is tegelijk ook iets waar ik liefst niet teveel van gebruik. Het maakt sommige stukken van het werk mogelijk, die ik anders niet kon doen. Aan de andere kant is het oook gewoon vervelend spul, wat ik liever niet nodig heb. Het liefste zou ik het kunnen doen met wat mijn lijf zelf maakt.

Voor anaal moet je glijmiddel gebruiken. Toen ik nog niet aan prostitutie deed, had ik weleens anale seks met vriendjes. Daar kicken de meeste mannen op. Ik ben wel graag spannend, en ik heb er zelf soms ook zin in. Ik vond het toen leuk om extreem te doen, dus eerst smeerde ik dan zijn pik in met sesamolie, en ik liet dan wat in mijn bilspleet lopen. Als hij dan bij me naar binnen aan het glijden was, liet hij of ik een dun straaltje sesamolie tussen mijn billen lopen zodat hij gesmeerd bleef. Het is de gladste manier van anaal.

Gebruik trouwens nooit olijfolie, dat kan branden! Dan is de lol er snel vanaf. Met sesamolie gaat het beter. Ik spoelde toen nooit, ik moet er nu niet aan denken. Ik kreeg makkelijk ontstekingen, omdat je anale bacillen in je doos krijgt. Bovendien kwamen er weleens luchtjes vanaf. Dat gaat nu anders, want ik zorg dat ik altijd gespoeld ben.

Olie kan ik nu niet meer gebruiken, want dat maakt condooms breekbaar. Dat vind ik wel jammer, maar er zijn gelukkig alternatieven. Je kan het overal halen, bij de drogist of bij de seks-shop. Glijmiddel kan je in allemaal verschillende vormen krijgen, de meeste op waterbasis. Ik heb ze allemaal geprobeerd, want ik heb nog steeds hoop dat ik er eentje zonder nadelen kan vinden.

Voor mijn kont kan ik wel elke soort glijmiddel gebruiken. Ik vind de dikke makkelijk, want die kan ik in mijn kont spuiten na het spoelen en die doen het nog uren later, maar die maken vlokken op het condoom en de klanten vinden dat vies. Dun glijmiddel kan je pas vlak ervoor inbrengen, maar het glijd netzogoed en je klant vind het fijner.

Dun glijmiddel kan op waterbasis zijn, maar dat droogt snel uit en het glijd dan niet meer. Dan word het plakkerig, en is het erger dan zonder glijmiddel. Je kan het alleen maar gebruiken bij mannen die snel klaar zijn. Ik gebruik het niet. In sommige van die middelen zit Glycerin. Dat spul irriteerd. Ze zeggen dat het lekker gloeit, maar ik krijg er gevoelige, rauwe plekken van.

Ander glijmiddel op waterbasis is siliconenglijmiddel, daar zitten siliconen in, en dat droogt niet zo vlug op. Die glijd beter, ik neem die altijd. Het smaakje is ook minder smerig. Het gaat ook wel plakken, maar minder erg. Je kan betalen wat je wil voor dat spul, het is allemaal hetzelfde. De dure Pjur is goed, maar wel duur. De goedkope kopieën zijn net zo goed, als er maar geen geurtje doorheen zit. Dat is vervelend, en de klant ruikt het glijmiddel de hele tijd.

Glijmiddel is onmisbaar voor anaal, anale seks zonder glijmiddel is heel erg pijnlijk en je loopt meer kans op SOA en wondjes. Het condoom kan ook makkelijker klappen. Anaal zonder glijmiddel is dus hardstikke dom. Toch geloven heel veel mensen, en zelfs klanten, dat je hem zó naar binnen moet kunnen schuiven.

Dat komt door de porno. Kijk maar eens hoeveel voorbereiding ze laten zien. Als je niet beter weet, denk je dat die meiden helemaal droog zijn vanachter. Dat is natuurlijk niet waar, het insmeren knippen ze gewoon weg. Het truukje gebruik ik ook, met een slangetje zorg ik dat het glijmiddel diep in mijn anus komt, zodat het de hele tijd blijft smeren zonder dat je teveel aan de buitenkant ziet.

Het liefst gebruik ik voor mijn kut geen glijmiddel. Eigenlijk heb ik meestal wel genoeg nattigheid van mezelf. Ik hoef niet geil te zijn, als ik maar eraan denk dat ik zometeen ga neuken, dan komt de natheid vanzelf. Als ik ertegenop zie, word ik zelfs nog natter. Het is alsof mijn gleuf zichzelf wil beschermen. Ik vind het maar makkelijk. De meeste dagen heb ik daarom ook geen glijmiddel nodig voor mijn kut.

Sommige dagen juist wel. Als ik aan de sponsjes zit, dan word ik niet nat. Dan heb ik glijmiddel gewoon nodig. Nu ik aan de spiraal ben, heb ik mijn menstruatie niet meer in de hand. Er zijn ook andere dagen dat het gewoon niet gaat. Dan is een beetje glijmiddel handig. Het is wél een probleem dat je het telkens weer moet aanbrengen. Het slijt snel weg, en dan word je heel snel rauw. Hoe meer je het gebruikt, hoe zachter en kwetsbaarder je word, tot je aan het einde van de dag elke paar minuten met de klant smeert. Na de laatste klant smeer je dan nog een keer, tegen het kleffe gevoel.

Met vriendjes heb ik wel pret gemaakt met olie. In een wilde bui goot ik weleens een hele fles verwarmde olie over onze buiken en borsten, en dan wreef ik zijn pik en mijn doos in met de olie, gewoon de hals van de fles in mijn vagina. Dan is missionaris een heel prettige ervaring, want àlles glijd! Achteraf heb je een verzopen matras, maar daar gaf ik niet om. Nu doe ik het niet zo makkelijk, want ik heb kwaliteit nodig van mijn matras. Rubber of plastic lakens zijn dan ideaal, en je gaat dan ook zonder plakken glibberen in bed. Daarna moet je nog zonder te druipen in de badkamer komen, maar dat is voor achteraf.

Met klanten maak ik zo'n rotzooi niet. Anders ben ik uren aan het opruimen. Die geef ik ook wel olie-massages, maar dat is heel beheerst. Die komen niet druipend uit mijn bed. Er zijn er genoeg die wel zouden willen, maar ik zou het niet fijn vinden om te weten, hoe erg de rotzooi zal zijn als ik achterblijf. Een beetje glijden is genoeg, ik ben al glad van mezelf.

11 opmerkingen:

Tim zei

Leuk stukje over glijmiddel Zondares!
Nu roept dat bij mij meteen een vraag op. Met regelmaat bezoek ik mijn vaste dame. Het is altijd heerlijk met haar en wordt ze altijd goed nat.

Dan zou je denken dat ze geen glijmiddel nodig heeft. Maar voordat we gaan neuken doet ze nadat het condoom om is gedaan glijmiddel erop.

Voor mij is dat niet prettig omdat ik als ik in haar ga niets voel. Haar kut is niet al te strak en al goed nat van zichzelf en dan ook nog eens glijmiddel is teveel van het goede.

Ik heb er wel eens voorzichtig iets van gezegd maar ze blijft het gebruiken. Omdat het mij om het totaalplaatje gaat blijf ik bij haar komen. Alleen het neuken is niet fijn als je daar niets tot nauwelijks iets van voelt.

Zondares zei

Misschien is ze gewoon nat van het vorige glijmiddel. Dat is snel weg hoor. Dat je dan niet zoveel voelt, komt doordat ze haar kutspieren niet gebruikt. Met minder glijmiddel word dat niet opgeheven. Ze werkt niet hard genoeg, zoek een andere!

Marco zei

Whehehe zo'n avontuur met een fles warme olie klinkt wel goed :P

Inderdaad een uitdaging om dan fatsoenlijk bij de douche te komen...

Anoniem zei

Interessant stukje weer, Zondares!

Ik vraag me na al die tijd toch wel wat af, het kan zijn dat ik er overheen gelezen heb, maar je noemt hier dat je je ongesteldheid niet in de hand hebt. Hoe doe je dat dan? Kan me er namelijk iets bij voorstellen dat het zowel voor jou als voor hem niet zo prettig is als het zo'n bloederige zooi is.. :)

Ben zelf ook een vrouw en merk dat ik wel minder actief ben in dat stukje maand, dus misschien kan ik weer iets van je leren!

Groetjes,

Tim zei

Dank je wel Zondares. Helder!! Ik had al het idee dat ze haar kutspieren niet of nauwelijks gebruikte. De dame moet dat zelf toch ook wel door hebben??

Ik had het nooit eerder meegemaakt.
Tijdje geleden een ONS gehad en bij die meid moest ik oppassen dat ik niet te snel klaarkwam. Wat een strakke kut had die meid. Nu begrijp dat deze meid haar spiertjes goed wist te gebruiken.

Dank je wel voor de uitleg!!

Tim zei

Dank je wel Zondares. Helder!! Ik had al het idee dat ze haar kutspieren niet of nauwelijks gebruikte. De dame moet dat zelf toch ook wel door hebben??

Ik had het nooit eerder meegemaakt.
Tijdje geleden een ONS gehad en bij die meid moest ik oppassen dat ik niet te snel klaarkwam. Wat een strakke kut had die meid. Nu begrijp dat deze meid haar spiertjes goed wist te gebruiken.

Dank je wel voor de uitleg!!

Bobby zei

Hallo Tim,

Wat bedoel je eigenlijk met ONS ?

Leah zei

Waarschijnlijk een one night stand :)

Zondares zei

Als ik ongesteld ben, gebruik ik Gynotex. Ik vind het niet zo fijn als normaal als ik ongesteld ben, maar het werk moet doorgaan.

Unknown zei

Beste Tim,
Als ik aan een prostituee vraag of ze me met haar kut wil knijpen dan doet ze dat, ik houd dan stil, maar al knijpt ze op haar hardst, dan nog voel ik alleen maar een klein beweginkje, niet echt knijpen. Er zijn maar enkele vrouwen die het kunnen.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik hou ervan om een meid haar anusje te mogen masseren. Zachtjes anaal vingeren dus. Daarbij glijdt er haast altijd vroeg of laat een vinger in haar kontje. Soms zelfs heel erg diep. Af en toe tref ik een meisje dat dit niet zo goed kan hebben, omdat het voor haar eerder pijnlijk is, hoe voorzichtig en uiterst zachtjes ik ook te werk ga. Misschien moet hier dan ook glijmiddel aan te pas komen? Zondares, heb jij daar ervaringen mee? Dus niet voor all the way anale seks, maar gewoon het vinger-in-de-poep verhaal.