maandag 18 oktober 2021

Sekslijn

Er zijn van die dingen die bij het werk horen, maar waarvan ik altijd ben blijven vinden dat het niet bij mijn werk zouden móéten horen. En dat is mannen die proberen het klantenwervingsproces te gebruiken voor een lolletje. Praten met een hoer vinden mannen spannend, en je probéért het ook spannend te maken. Dan hebben ze meer voorpret, en kiezen ze makkelijker voor een date, of een duurdere date, met jou.

Maar het probleem met iets gratis weggeven zonder verplichting om ook je dienst af te nemen, is dat niets mannen tegenhoudt om alleen je gratis praatje af te nemen en vervolgens niets te boeken. Of erger, om wel wat te boeken maar je dan voor niets te laten komen naar een fake afspraak. Dan ben ik dus voor ze aan het werk voor niets, en dat bevalt me niet. Ik heb ook meer te doen, en ze kosten me tijd en inspanning.

Het hoort nou eenmaal bij het vak. Ik probeer me er niet druk over te maken, maar het is wel weer iets aan het vak dat me niet bevalt. Vroeger zei ik dan nog: "Bij een telefoongeiler weet je dan tenminste nog dat het geen politieman is die je in de val probeert te lokken," maar dat blijkt dus ook helemaal onwaar te zijn. Zedengompen geilen maar wat graag terwijl ze je proberen te boeken.

Ik kan er niets aan doen, het irriteert me. Als een man aan de telefoon een halve talk job krijgt terwijl hij een echte boeking maakt, gun ik het hem helemaal. Als een man een talk job probeert uit te lokken terwijl hij doet alsòf hij een date gaat maken, maar ik heel goed doorheb dat hij dat niet gaat doen, dan zit ik met kromme tenen zo saai mogelijk te zijn en kap ik het zo snel mogelijk af.

Als het duidelijk is geworden dat een man aan de telefoon gewoon rukmateriaal probeert uit te lokken, door hijgerig te vragen wat ik allemaal met hem zou gaan doen als hij me zou boeken, dan zeg ik meestal hetzelfde zinnetje: "Bel maar een sekslijn." En dan hang ik op. Dat nummer gaat meestal op blokkeren, al bellen mannen haast nooit nog een keer als je ze dat hebt gezegd.

Er was ook een vaste klant die telkens als hij weer wou boeken een beetje zat te telefoongeilen. Dat gunde ik hem wel, maar toen hij een keer bij zijn maandelijkse belletje eerst tien minuten met me zat te seksbellen en toen bleek dat hij alleen belde om te zeggen dat hij deze maand ging overslaan, zat me dat toch niet lekker. Dat blijft dan broeien achterin mijn hoofd, want ik wil niet dat dat een gewoonte wordt.

De volgende keer dat ik hem aan de lijn had, was het natuurlijk weer telefoongeilen wat de klok sloeg. Ik had de vorige keer nog in mijn hoofd, dus ik was een beetje chaggerijnig. Het ging wel beter toen hij deze keer wel een afspraak maakte, maar het bleef een beetje knagen. Ik wou het dus even met hem bespreken. Je moet dat soort dingen niet maar laten doorbroeien als je er last van hebt. Je moet beslissen om het voor altijd te vergeten, of je moet er wat mee doen.

Na afloop van de date, bij het praatje tijdens het aankleden, bracht ik het gesprek dus maareens erop dat ik het naar vond als hij belde als hij geen date aan het plannen was. Bel dan een sekslijn, zei ik zoals altijd. Hij glimlachte een beetje schaapachtig, en hij zei: "Weet je hoe slecht die zijn?" En ik moest toegevan dat ik dat niet wist. Toen hebben we een heel leerzaam halfuurtje gehad.

We hebben samen sekslijnen zitten bellen. Ik belde niet, ik luisterde alleenmaar. Ik mocht de nummers kiezen, ik mocht zelfs de vrouw kiezen waarmee hij zou gaan praten. We hebben een halfuur gebeld, en we hebben daarmee bijna vijfentwintig Euro op zijn telefoonrekening gezet. En ik leerde daar heel wat van, wat ik eigenlijk niet verwacht had.

Ik zat als tienermeisje een poos op waterpolo. Dat was een goede manier om beter te leren zwemmen, en het was gewoon leuk om te doen, ookal was het best gemeen soms, maar wat ik er vooral aan had was dat ik met meisjes van buiten het dorp kon omgaan. Dat was om een aantal redenen, bijvoorbeeld dat ze allemaal van ver buiten het dorp waren, en ik dus niet me zorgen hoefde te maken over dat er verhalen over me zouden gaan ronddwalen. Maar ook omdat ze werelds waren.

Wereldse meisjes hebben een veel interessantere jeugd dan gelovige meisjes. Ik was een gelovig meisje, en ooknog teveel een schijtlijster om een stout gelovig meisje te zijn, dus ik had een hele saaie jeugd. Daar moet ik misschien ook nog maar een stukje over schrijven trouwens, want dat is best een interessant onderwerp voor de mensen die toch een beetje simpel kijken naar bijbelvaste dorpen.

Ik luisterde in de kleedkamers, of gewoon als we met zijn allen zaten te beppen, met rode oortjes naar wat die meiden allemaal uitvoerden op feestjes en met jongens. Dat zou ik nu schattig en tam vinden, maar toen was het voor mij zo wild dat ik het van mezelf echt niet voor zou kunnen stellen. En één van de wildste dingen die ik hoorde was dat twee van die zestienjarige meiden voor de lol telefoonseks hadden met wildvreemde mannen.

Je had toen gratis telefoonlijnen waar je als vrouw telefoonseks kon hebben. Je belde in, en meteen kreeg je een vent aan de lijn die met je wilde seksbellen. Hij betaalde dan vijftig guldencent per minuut, jij niets. Maar je kreeg er ook niets voor. Die meiden vonden het ontzettend grappig. Alleenmaar grappig, als je geloofde wat ze zeiden. Maar ze wisten wel erg veel over hoe een talk job werkt voor iemand die er niet zelf gruizig in gaat zitten.

Dat was eigenlijk alles wat ik van sekslijnen wist. Ja, ik wist ook dat er sekslijnen zijn die geen live vrouwen aan de lijn zetten, maar een cassettebandje met een actrice, maar daar denk ik niet aan als ik denk aan een sekslijn. Dat heeft niet de meerwaarde van met een persoon connecten. Een sekslijn is geile praat met een persoon uitwisselen. En zoals altijd, de man betaalt.

Als tiener heb ik gespeeld met het idee om ook te bellen, omdat ik ontzettend "nieuwsgierig" was. Ik durfde het alleen niet, en ik schaamde me al helemaal kapot voor de gedachte. Ik ben nooit in de buurt gekomen van echt bellen. Ik wenste heel vurig dat ik eens uitgenodigd zou worden door die meiden die dat deden om mee te luisteren. Dat hadden ze al toegestaan aan een meisje die erom vroeg. Ik hoopte vooral dat ze mij spontaan ook uit zouden nodigen, ookal was ik te schijterig om te vragen.

Dus ik zat met mijn klant voor de eerste keer te luisteren naar een sekslijn. Ik had ergens het idee dat de kans groot zou zijn dat we meteen een minderjarige aan de lijn zouden krijgen, maar dat was duidelijk niet aan de orde. Ik wist niet goed wat ik verwachtte, maar ik kreeg in elk geval iets wat ik niet verwachtte. Ik zou een sekslijn niet zo gemaakt hebben als wat ik hoorde, in ieder geval.

Toen de klant het nummer had gedraaid, hoorde ik meteen mijn eerste verrassing. De sekslijn kostte namelijk tachtig Eurocent per minuut! Toen ik een meisje was, was het maar vijftig guldencent per minuut, en met alle nieuwe techniek en met hoeveel telefonie goedkoper is geworden, zou je toch verwachten dat het intussen voor mìnder kan, en niet drie en een half keer méér. Ik vroeg me af wie dat nog zou betalen.

Dat wordt nog erger door de intro, die eindeloos doorgaat met langzaam uitleggen dat je zoveel genot staat te wachten, en wat je keuzetoetsen zijn. Dat kan je niet overslaan, en dat kost je dus gewoon tijd en geld. Heel flauw, op die manier geldkloppen. Als klant zou ik al afgegeild zijn voordat ik goed en wel doorverbonden was. Maar ja, geile mannen kunnen heel hardnekkig zijn.

Toen we eindelijk mochten kiezen, bleken er twee vrouwen beschikbaar te zijn. Allebei hadden ze een nogal ongeïnspireerd adevertentietekstje ingesproken, dat erg amateuristisch klonk. Toevallig waren ze allebei Surinaamse vrouwen. De klant koos er eentje, en kreeg haar meteen aan de lijn. Hij probeerde een babbeltje met haar te maken, en hij was zo makkelijk als ik me maar kon voorstellen.

Voorzover de vrouw aan de andere kant van de lijn antwoord gaf, want dat deed ze afentoe helemáál nieteens, was het verveeld, ongeïnteresseerd, en met een zeurende ondertoon. Er kwamen wat korte clichézinnetjes uit, over dat ze lingerie aanhad en zo geil was, maar ze nam helemaal geen initiatief om het gesprek te voeren. Ze wachtte op de klant om iets te zeggen waar ze een standaard-antwoord op kon geven. Ik kreeg sterk de indruk dat ze met wat anders bezigwas. En dat ze high was.

De andere vrouw was precies van hetzelfde laken een pak. Op het onbeleefde af ongeïnteresseerd. Waar doe je het dan nog voor? Er is toch geen hond die dat pikt? Maar kennelijk zijn er genoeg gekken om zoiets nèt lonend te maken. Mannen, jullie laten je uitmelken, dat is wel weer duidelijk. In ieder geval op deze lijn. Ik maakte daar een opmerking over, en de klant liet me een andere lijn horen.

Op de eerste lijn zouden het geile tieners zijn, ookal klonken de vrouwen stukken ouder. De nieuwe keus zou MILFs zijn. En wat bleek? Het waren dezelfde twee vrouwen die beschikbaar stonden. We legden snel neer, en belden met de Domina-lijn. En weer waren het dezelfde twee vrouwen. Ik begon me af te vragen of er voor heel Nederland alleenmaar die twee vrouwen klaarstonden.

Bij een andere lijn vonden we wel andere vrouwen. Die koos mijn klant expres, omdat hij wist dat heel veel van die lijnen naar dezelfde meiden toegaan. Die andere lijn had wèl weer het nadeel, dat je mocht kiezen uit twintig ofzo advertenties, maar dat die telkens, voor tachtig cent per minuut, eindeloos overgingen zonderdat iemand opnam. Pas bij de vijfde poging hadden we succes.

Dat succes was nogal relatief, want we hadden alwéér een vrouw tepakken die geen interesse had in wat ze deed. Ze liet het liefst lange stiltes vallen, en als ze geen antwoord had omdat ze niet zat op te letten, liet ze alleen een kreuntje horen. Ik heb de telefoon van de klant overgepakt, want ik wou haar vragen waarom ze het werk deed als ze er duidelijk geen zin in had. En of dit nou loonde, als je je klanten zo behandelde. Op allebei de vragen gaf ze geen antwoord, en ze hing op.

Een half uur zijn we beziggeweest, en met alle rek- en strekoefeningen die in die lijnen gebouwd zitten kom je dan zover als dit. Ik was echtwel een beetje geschokt dat het dit soort afzetterij was. En dat die bedrijven nog bestaan uberhaupt als dit is hoe ze hun klanten behandelen. Voor de prijzen die ze vragen, zitten ze al op een derde van wat een escort vraagt, op uurbasis. En je krijgt ècht niet een derde van de lol!

Zo doe je geen goede zaken! Dit is voor sekslijnen wat het is voor hoeren om kauwgom kauwend met een opgetrokken neus een vent al het werk te laten doen terwijl je afentoe eens zegt dat de tijd bijna op is. Hier maak je je klanten niet tevreden mee, hier hebben de meeste mannen helemaal geen interesse in, hiermee bouw je geen vaste klanten op, hiermee kom je niet verder als bedrijf. Dit is uitpezen en hopen dat er genoeg mannen zijn die een keertje afknappen voor teveel geld.

In een sekslijn kan je het proberen te hebben van ècht geile vrouwen die inbellen voor nop, maar dat is kennelijk niet meer een ding. Bovendien moeten die het maar net leuk vinden wat de klant doet, dus je frustreert alsnog veel klanten die er zelf niets van kunnen. Wat je veel beter kan hebben, is vaste krachten die het leuk vinden om talk jobs te geven. Dat is niet inspannend, je kan het tijdens de afwas doen, en je klanten vinden het veel mooier.

Mannen houden van talk jobs. Als een man zegt dat hij dirty talk wil, wil hij meestal een talk job. Je spint met hem een verhaal. Liefst samen, maar er zijn helaas veel mannen die niet meer bijdragen dan gehijg. Als je iets uit hem kan krijgen, kan je in ieder geval gaan spiegelen, en dat is voor veel mannen al meer dan genoeg. Als je een man een beetje leert kennen, kan je hem zelfs nog wat nieuws voorschotelen.

Daarvoor moet je ze natuurlijk wel eerlijk betalen. Als ik het goed heb begrepen, verdien je minder dan een kwart van wat de klant betaalt. De telefoonprovider doet namelijk sam-sam met de exploitant, en de exploitant doet minder dan sam-sam met de stemtalenten. Het is vooral de KPN en dergelijke bedrijven die veel verdienen aan de sekslijnen, de mensen die het werk doen mogen sappelen. Maar dat is geen uitbuiting en dus mensenhandel, want er wordt geen vlees aangeraakt, en het zijn respektabele grote internationals die het doen. Dus dan is het okee.

Je kan dus alleen hobbyisten krijgen, en die moeten het ook maar leuk vinden hoe je ze behandelt. Ik heb maar één meid gesproken die het wel heeft gedaan, en dat was omdat ze met haar been in het gips lag en zich verveelde. Ze vertelde dat het werk best leuk is, maar niet leuk genoeg om er echt wat van te maken. En dat de knieperigheid van de bedrijven die erachter zitten de meeste lol er wel uit haalt. Je voelt je geflest.

Ik zeg danwel "bedrijven," maar eigenlijk is er één heel groot bedrijf dat achter de meeste lijnen zit, en een paar kleintjes die moeilijk te vinden zijn, die eigenlijk niet meetellen. Dat hebben we dus ook gemerkt bij het rondbellen. Hoe het komt dat die lijnen nog niet kapotgeconcurreerd zijn kan ik alleenmaar verklaren door te denken dat ze zoveel lijnen uit hebben staan, dat je wel erg veel geluk moet hebben om een concurrent te vinden.

Er is zo'n gedachte die op geknik kan rekenen van andere hoeren, dat als je te oud bent om je klanten te neuken, je nogweleens in de sekslijnen wil gaan werken. Doen alsof je een jonge frisse meid bent, terwijl je eigenlijk een zestiger bent die nog wat vergane glorie wil herbeleven. En dan kijk je naar oude pro's die tot ver na de menopauze de mannen aan hun voeten hebben liggen, en je beseft dat je dat soort pensioenplannen helemaal niet nodighebt.

Dat is dus maar goed ook, want er is geen infrastruktuur voor telefoonseks zoals we die wel nog een beetje voor hoeren hebben. Een paar ramenstraatjes, een paar websites, wat clubs en bordelen, maar het is meer dan niets. Als je zelf een sekslijn wil opzetten, is dat nogal veel gedoe als je het vergelijkt. Je kan veel minder makkelijk aan de slag, en dat dan ooknog voor iets veel minder lucratiefs.

Je hebt dan tegenwoordig ooknog Onlyfans en dergelijke internetbedrijven, waar je kan camgirlen. Dat heeft het meeste van de sekslijnbusiness wel de wind uit de zeilen genomen, want het is ongeveer hetzelfde maar dan met beeld. Dat beperkt het natuurlijk voor de meiden die het niet meer van hun looks moeten hebben, maar ik begrijp van veel zuchtende klanten dat het op Onlyfans niet veel beter is met de talk jobs.

En ja, je krijgt met een hoer die jou probeert in te palmen een betere talk job, zelfs tijdens het boeken. Vooral bij mijn soort hoeren, waarbij het toch iets meer dan gemiddeld gaat om persoonlijk kontakt leggen met je klant. Dus als je een klant bent die behoefte heeft aan een sekslijn, ben je gek als je een sekslijn gaat bellen als je ook kunt praten met een hoer die je lekker probeert te maken. Ik snap het wel.

Maar ik blijf het irritant vinden. En ik ben nog steeds geen sekslijn.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik snap je irritatie over klanten die onder het mom van het maken van een afspraak vooral een geil gesprek willen voeren en zich klaar willen rukken. Voor mij is dat 'not done'.
Logisch dat jij dat soort gesprekken afkapt. Je hebt ook gelijk dat je de klant uit jouw voorbeeld op zijn gedrag hebt aangesproken.
Wel grappig trouwens dat je daarna samen met je klant een aantal sekslijnen hebt gebeld en dat je tot de conclusie kwam dat die inderdaad veelal een wanprestatie leveren.

Zelf heb ik vroeger ook sekslijnen gebeld. Jaren geleden, inderdaad: toen we met z'n allen nog met guldens betaalden. Dat was in het begin nog wel spannend. Het was nieuw, er zaten vrouwen op de lijn die betaald kregen en met hijgerige gesprekken wat bij wilden verdienen, maar er waren zeker ook lijnen met nieuwsgierige amateurmeiden die het spannend of geil vonden om eens te onderzoeken hoe het er bij zo'n lijn aan toe ging.

Na een tijdje kwam er steeds meer kaf tussen het koren en verdwenen sekslijnen in rap tempo. Nu heb je het fenomeen van commerciële webcamseks. Dat is wel beter maar ook duurder en ik ben geen type (meer) voor halfbakken fake seks.
Zelf kies ik eigenlijk alleen nog maar voor daadwerkelijke seks en het bezoeken van vrouwen van vlees en bloed. Af en toe een goede wip met een sekswerker helpt mij om mijn geilheid in goede banen te leiden.

Anoniem zei

Ik ben zeer tevreden over 0906-1880 en bel liever met hun dan dat ik naar een hoer ga. Met hoeren kan ik vaak mijn fetisj niet bespreken. Die begrijpen er niks van. Ze kletsen alleen maar over hun geile kutje die zo nat is. Met die sekslijn kom ik een hel eind, soms ook voor adviezen als ik een rotdag heb. Met enkele vrouwen heb ik een betere band opgebouwd, dit is heel leuk. Enige nadeel zijn inderdaad de telefoonkosten.

Anoniem zei

echt wel goed deze, aardige vrouwen, betrouwbare site volgens mij,

https://www.extreem1880.nl/

maar ja, let wel op de telefoonkosten.

Anoniem zei

Vorige 2 reacties zijn duidelijk van een spammer met een belang in die sexlijn.

Het is overigens gewoon weer dezelfde rotzooi, als je nieuwsgierig was geworden.

Anoniem zei

@ 21 oktober 5.00

prima dan mag jij mijn telefoonrekening betalen. Volgens mij ben je zelf een spammer en jaloers dat telefoonseks vaak beter voldoet dan een hoer.

Anoniem zei

Als jonge jongen heb ik wel een sekslijn gebeld vanaf de telefoon van de bar bij de voetbal. Rooie koontjes! En ik wist ook toen al, ik heb meer nodig als alleen een stem aan de telefoon.

Jonas zei

Dat sekslijnen nog bestaan. Ik dacht ook dat deze volledig uit de markt waren geconcurreerd door camsites.

Op camsites waar ik ernaar heb gekeken, krijgen de modellen tussen 1/3 en de helft van wat de klant besteed. De rest gaat naar de site. Zij hebben natuurlijk ook kosten: alle video moet door de servers van de site, vanwege privacy, ook als er geen klant is die ervoor betaald en het model in "free chat" zit. De site moet garanderen dat iedereen 18+ is, zeker bij de modellen, waarvoor ze geschoold personeel moeten inzetten dat kijkt of het model op de cam wel het model is dat haar id heeft ingestuurd.

De sites proberen wel om de populaire modellen te promoten voor hun klanten, ze hebben er immers ook belang bij dat een klant terugkomt. Ze hebben ook de luxe dat er populaire modellen zijn, natuurlijk. Vakmensen die weten hoe ze een kijker moeten geil maken en tot een climax brengen.

Dat neemt niet weg dat er ook modellen zijn die de kanten ervan aflopen. Groentjes die het vak nog moeten leren, modellen die het werk maar niets vinden (en dat laten zien), splitcammers,... Die mensen komen snel onderaan op de camsite op basis van hun inkomsten.

Als sekslijnen nog veel klanten zouden lokken, dan hadden de camsites wel een mogelijkheid om in te bellen bij sommige van de "goede" modellen.

Misschien je doorverwijzing aanpassen naar een camsite?

Krolse Kater zei

Mooi stukje, zo zie ik ze zo graag.

Een mooi opgebouwd verhaal uit eigen beleving en dan die onverwachte wending. Dat zo'n klant dan opmerkt: weet je hoe slecht die sekslijnen zijn en dat je dan zelf de proef op de som neemt.

Leuk, informatief en ook altijd een stukje reflectie op de maatschappij.

Anoniem zei

ik wist niet dat deze - only audio - sekslijnen nog bestaan.

Ik wist niet beter dan dat alles CamSzeks geworden is.

Anoniem zei

Nou die vrouwen hebben mij best wel door de Lockdown heen geholpen en terloops heb ik ook wel aan Zondares gedacht. Ik dacht, het zal toch niet dat ik haar aan de lijn heb.