maandag 22 februari 2021

Telefoongerinkel

Als ik op een wip ben, zitten mijn klant en ik voor de geboekte tijd eventjes in een bubbel. Even telt de buitenwereld niet. Dat is belangrijk omdat het afleidt, maar vooral omdat de man zichzelf een houding wil geven die hij met de buitenwereld niet wil delen. Als een man niet het idee heeft dat hij alleen naar jou toe communiceert, maar dat er op de één of andere manier meer mensen bij betrokken zijn, kan hij niets de vrije loop laten.

Je wil natuurlijk niet dat zijn buren wat kunnen zien van wat je met hem uitvoert. Als hij het idee heeft dat het gehorig is, gaat hij zich stilhouden. Dat is geen punt als hij het lekker vindt om de stiekemheid te beleven, maar heel vaak is het juist storend. Hetzelfde gaat ook op voor hoe groot de rommel in de werkkamer wordt. Dan is hij in zijn hoofd bezig met wat andere mensen daarvan zouden vinden als ze dat zien, en dat knakt de sfeer.

Zo'n man moet tijdens de date even voelen dat jij en hij de enige mensen zijn die er bestaan. Of in elk geval de enige mensen die ertoe doen. Sommige mannen moet je daarvoor echt uit hun eigen omgeving trekken, en die wil ik alleen in hotels ontmoeten.

Vroeger had ik daar mijn werkflatje voor. Daar was ik toen al heel blij mee, maar achteraf, nu het van me afgepakt is, voel ik nog veel sterker hoe hard ik het wel niet mis. Het was zóvaak dat je zag hoe er een gewicht van de schouders van de klant afviel als hij binnenstapte, omdat hij uit de gewone wereld stapte en ìn de mijne. Dat heb ik nooitmeer kunnen evenaren, ookal heb ik erg mijn best gedaan. Mijn konijnenholletje was een groot stuk van mijn produkt, en dat moet ik missen.

Je wil dus niet dat er mensen binnendringen. Als je in zijn huis bent, doe je de gordijnen dicht. Je zorgt dat je in een hotelkamer zoveel mogelijk andere mensen ontwijkt, ook onderweg naar de kamer. Hoe meer hij het gevoel van alleenzijn heeft met jou, hoe beter. Als hij de TV aan wil, probeer je een muziekzender ofzo op te zetten als je intiem met hem wordt. Er moet niemand tegen hem aanpraten.

De belangrijkste stoorzender met dat afsluiten van de buitenwereld is de telefoon. Ik zet mijn telefoontje altijd op stil of uit als ik naar de klant ga, en klanten doen dat meer en meer ook. Toen ik begon waren mobieltjes nog nietzo ingeburgerd, en zijn er flink wat wippen geweest die onderbroken zijn door een Nokia-ringtone. Klanten doen het tegenwoordig meer en meer, gewoon uit beleefdheid.

Je wil immers niet de lul zijn die zijn telefoon keihard heeft afgaan tijdens een gevoelig moment. Er zijn altijd eikels die hun telefoon niet uitzetten in de bios of in het theater, en sommige ontzettende kloothommels gaan hem nog opnemen ook als ze gebeld worden. Dat is mij ook tijdens wippen gebeurd. Het ene moment zit je hem te pijpen terwijl hij van de wereld is, het volgende moment heeft hij zijn telefoon opgenomen voor oude-jongens-krentenbrood met zijn zakenpartner en besta je niet meer.

Soms stel ik het weleens luchtig voor bij mannen waarvan ik weet dat ze het niet vanzelf doen. Ik ga er geen punt van maken, immers is het zijn eigen beurt die hij verprutst, maar het irriteert me wèl. Opvallend vaak worden die mannen daar een beetje schichtig van. Ik denk dat het is omdat mensen heel veel op hun telefoon léven, en het idee hebben dat ze afgesneden zijn van hun sociale leven als het ding uitstaat.

Ik heb ookwel een klant gehad die een beetje schrok toen ik het voorstelde. Hij begon een heel moeilijk verhaal over dat hij dat niet wilde, want hij wou zijn telefoon bij de hand hebben voor als er iets gebeurde. Wat dan? Nou, hij had ergens een angst dat hij opeens met een criminele toestand temaken zou krijgen, en hij voelde er zich veiliger bij dat hij meteen de politie zou kunnen bellen als er een pooier uit mijn meterkast zou springen.

Maar veel mannen denken ook gewoon dat ze het wel kunnen negeren als het ding afgaat. En hoeveel van die mannen ook bij me komen, ik heb er nog nooit één meegemaakt die dat ècht kon. Altijd als de telefoon rinkelt, wordt de pik merkbaar slapper, en is de aandacht even verbroken. Dan heb ik er weer werk aan om hem met zijn kop bij de goeie dingen te trekken, want o wat hebben veel van die mannen een brandend verlangen om te zien wie er belt.

We nemen telefoontjes veel te serieus. Een telefoontje behandelen we haast als een alarm van de Koning. We onderbreken er gesprekken voor, we laten dingen liggen die we aan het doen zijn. Dat slaat nergens op, telefoontjes zijn meestal veel minder belangrijk dan al die dingen. Dat nemen klanten mee de werkkamer in. In de haringkraam zelfs lieten we de telefoon voorgaan boven een klant die aan de toonbank stond, en daar sloeg het nog méér nergens op.

Kijk, als een klant opeens een telefoontje van zijn vrouw krijgt, snap ik best dat hij die niet achterdochtig wil maken door niet op te nemen. Als er een belangrijk zakentelefoontje op komst is, snap ik dat ook. Maar als je nieteens weet wat het zou kunnen zijn, dan heeft het meestal geen haast ook. We zijn niet meer afhankelijk van ouderwetse telefoons die niet laten zien wie je gebeld heeft en wanneer. Het kan wachten.

Bovendien is het ook nietmeer kiezen tussen een telefoontje of een brief, zoals toen ik een klein meisje was. Tegenwoordig kan je mailen, appen, SMSen, telefoneren, en nog stééds zou je een brief kunnen schrijven. Bellen is misschienwel de onhandigste manier, want je moet maar net kunnen praten. Heel veel belletjes zouden beter een appje kunnen zijn.

Nou app ik niet meer vanwege de privacy, en veel van de mensen om me heen gebruiken geen andere tekstdiensten, dus dat is voor mij wel lastig. Voor de meeste klanten niet, die hebben gewoon WhatsApp, en om even snel kontakt op te nemen is dat de makkelijkste manier. De telefoon is eigenlijk vooral beter als je samenmet de boodschap ook even de toon van de stem wil horen. En dat is voor mijn werk natuurlijk weer wèl belangrijk.

Ik was, meer dan anderhalf jaar geleden intussen, met een klant naar een hotelkamer. Ik had al eerder met hem een nummertje gemaakt in zijn kantoor, na sluitingstijd. In dat uitgestorven kantoor, dat alleen door de noodverlichting nog werd verlicht, zat ik op zijn bureau, en hij stond ertegenaan. Ik had uit gewoonte de telefoon van de haak genomen, zodat we niet gestoord zouden worden.

Hij had daar moeilijk naar gekeken, maar hij had er niets van gezegd. Hij snapte volgens mij ookwel waarom ik dat deed, maar hij bleef telkens maar blikken werpen op die telefoon. Ik leidde hem natuurlijk wel af, en ookal kostte het wat moeite, ik kreeg hem hard, en ik kreeg hem naar binnen. We waren wat aan het neuken met veel stops, toen de telefoons in het hele pand tegelijk gingen. Alleen natuurlijk niet de ene op zijn eigen buro.

De klant was niet alleen meteen slap, hij was zowat in paniek. Hij klootte geïrriteerd met de telefoon, en holde toen, terwijl hij zijn broek met zijn hand ophield, naar het kantoor ernaast, om de telefoon op te nemen. Ik hoorde toen een gesprek waarin hij uit moest leggen wat de fuck hij nog op kantoor deed. Het was niet handig en niet logisch, maar hij was zo op die telefoon getraind dat hij het niet kon laten.

Ik was dus met hem op een hotelkamer, en ik had hem gevraagd zijn mobiel uit te zetten. Dat deed hij niet, maar hij had hem wel op stil gezet. Dat moest ik maar accepteren, je kan niet overal je zin mee krijgen natuurlijk. Hij blijft wel de klant. Ookal ben je de baas, het gaat om zijn ervaring, en als je hem teveel dwingt te doen wat jij goedvindt, knapt hij op een bepaald moment wel af.

We gingen dus lekker aan de slag. Hij houdt ervan om veel bezig te zijn, en hij houdt van veel aktie, dus we rolden meteen al over het bed. Ik had mijn kleren nog niet eens allemaal uit, en hij had zelfs alleen zijn overhemd open, toen het al gebeurde: zijn telefoon ging "woeng-woeng." Het WhatsApp-geluidje. Hij hoorde het, en zijn gezicht veranderde meteen. Hij was afgeleid.

Ik sprong er meteen bovenop, en ik kreeg zijn aandacht wel weer naar mij, maar nog geen minuut later kwam dat klotegeluidje alwéér. En weer was hij afgeleid. Zo kon ik niet werken, dus ik vroeg hem om het geluid van zijn telefoon dan in ieder geval uit te zetten, als hij per sé niet de telefoon uit wou zetten. Daar mopperde hij wat over, en hij beloofde dat hij het ding van nu af zou negeren.

Je raadt het wel, dat ding maakte nog vier keer zo'n geluidje, en elke keer braken we de seks af. Zijn overhemd is nooit uitgegaan. Bij de laatste keer klom hij zelfs van het bed af, en zei "Ik moet effe..." terwijl hij zijn telefoon pakte. Daarna ging hij op de rand van het bed zitten appen. Hij was klaar, legde zijn telefoon opzij, en zei: "Ja, ik moest even een belangrijke..." en greep het ding weer op om te gaan appen.

Ik kom vaker mannen tegen die telefoonverslaafd zijn, maar dit was ook voor mij te bont. Ik had geen zin om hem zijn geld terug te geven, dus ik heb de hele tijd lang stil op het bed gezeten terwijl hij appte. Afentoe kwamen er wat onsamenhangende woorden over hoe belangrijk dit was, en dat hij "effe" nog dit moest appen, en dat was erger dan als hij gewoon niets had gezegd.

Toen de tijd eindelijk op was, was ik opgelucht. Het voelde als heel lang. Ik vertelde de klant luchtig dat de tijd voorbij was, en hij reageerde geschrokken en verbaasd. Hij kon wel zien dat ik gelijk had, maar hij was er toch een beetje moeilijk over. Ik zei dat ik het jammer vond, en dat was ook zo, maar ik liep opgelucht weg. Hij was toen nog aan het appen.

Er komen geen nieuwe afspraken meer met die man. Ja, het is makkelijk geld verdienen zo, maar ik heb ook mijn eigenwaarde. Ik ga niet onderdoen voor een smartphone, daar pas ik gewoon voor. Ik vind het sneu voor hem dat hij zo verslaafd is, maar ik vind het sneuer om dan afspraken te blijven maken. Twee keer was genoeg, en ookal loopt het niet storm, er zijn andere klanten die me wèl de aandacht waard vinden.

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit vind ik de leuke stukjes. Een stukje anekdote met uitleg. En niet te lang.

Anoniem zei

Leuk stukje. Wel een vervelende ervaring. Echt respectloos van deze app meneer.

Anoniem zei

Ik zie ook collega's die de hele tijd zich laten afleiden door hun telefoon. Toen telefoons nog niet overal waren was dat nog niet zo lastig, maar nu zijn er zo veel telefoonzombies, ik voel me soms alsof ik helemaal alleen ben tussen al die telefoonzombies.

Anoniem zei

Leuk om te lezen; geen lange moeilijke kost, maar het gewone menselijke aspect.

Anoniem zei

ik was een keer met een wat dommig, een tikje asociaal, maar erg lekkere collegaatje van net 20, een stagiaire bij ons in mijn lunchpauze bij de anwb aan de balie om even wat te regelen voor mijn vakantie. De wat oudere dame achter de balie gaat weg om wat te zoeken ofzo voor de klant voor ons. De anwb telefoon rinkelt .... en rinkelt ..... en rinkelt ..... en die mevrouw blijft maar weg.

Plotseling pakt het meisje waar ik mee was die anwb telefoon op en zegt ..... “ja ik ben ook een klant maar ze blijft maar weg”.

Ik denk oh god de anwb gaat heel boos worden op ons ....

Die mevrouw komt terug ... de stagiaire staat nog met de telefoonhoorn in haar hand een beetje te babbelen met die andere klant.

Anwb boos natuurlijk, uiteraard.

Collegaatje zegt ... ja uhhh als ik een telefoon hoor rinkelen en hij wordt niet opgenomen dan MOET ik hem opnemen, kan ik niets aan doen.

tja ...... maar ze was wel erg lekker!

Anoniem zei

echt er zijn raamprostituees die kunnen pijpen en sms’n tegelijk.

ook heb ik wel eens seks gehad met prostituees terwijl ze aan het bellen waren in het hongaars. Dat vond ik eigenlijk wel opwindend. Ff van gaatje wisselen .... haha.

Anoniem zei

Bijzondere ervaring moet dat zijn geweest. Ik heb nooit begrepen waarom het mobieltje zo'n belangrijke rol speelt in het leven van mensen. Ik heb zelfs helemaal niets met dat ding. Ik vind ook niet dat ik altijd bereikbaar moet zijn en vaak heb ik mijn mobiele telefoon niet eens bij me. Maar oké, voor mij als single is er ook geen thuisfront dat mij ineens nodig heeft.

Als ik naar de ramen ga, laat ik 'm thuis en als ik een dame bij mij thuis op bezoek krijg zet ik 'm uit. Kortom, als ik lig te wippen wens ik niet gestoord te worden.

Een paar keer heb ik meegemaakt dat de telefoon van het meisje overging terwijl we net lekker bezig waren. Eén keer verontschuldigde ze zich en zei dat ze echt moest opnemen. Dat had toen te maken met haar moeder die ernstig ziek in het ziekenhuis lag. Daar had ik wel begrip voor.

Voor de rest is mijn tijd met een dame heilig. Voor mij is er niks zo lekker als even alle dagelijkse beslommeringen achter me te laten en me ongestoord met een heerlijke meid over te geven aan een uurtje intimiteit en schaamteloze seks.

Anoniem zei

Zo nu en dan lees ik hier mee, uit nieuwsgierigheid. Ik heb niks met dat wereldje. (Zelf ben ik een oudere vrijgezel, die 'het nooit doet') Die Zondares kan prachtig schrijven, maar als ik soms die reacties hier lees. Tja. :( ..... Geile mannetjes die het toetsenbord opzoeken.

Anoniem zei

Anoniem 1 maart: ik ben het helemaal met je eens :) soms lekker de telefoon thuis laten en niet altijd bereikbaar hoeven zijn

Anoniem zei

kijk op de bekende pornosites ..... en vul in het zoekveld in ‘on the phone’.

Dus denk niet dat je niet de [video]phone op een leuke spannende manier deelgenoot kan maken van het seksspel.

Je hebt misschien ná de seks wel weer even wat goed te praten hier en daar. Want in opgewonden staat kunnen bepaalde acties wel eens erg leuk lijken, waarvan je later denkt ...... oopz fuck, heb ik dat gedaan?

Anoniem zei

Wat me wel nieuwsgierig maakt, in hoeverre speelt het uiterlijk van een vrouw een rol voor mannen, bij de keuze van hun escortdame? Als je MOET kiezen en je hebt de volgende keuze: meid 1, bloedmooi, maar verder niet bijzonder aardig of betrokken OF een meid die niet mooi, niet lelijk, eerder gewoon is, maar wel lief en betrokken. Hoe denken jullie mannen :)

Anoniem zei

voor Anoniem 3 maart 2021 06.06:

Ik ben geneigd te zeggen, dan kies ik voor dame 2 (niet mooi, niet lelijk, maar wel lief en betrokken). Maar zo simpel is het waarschijnlijk toch niet. Alleen al om de reden dat je juist niet van tevoren weet wat voor type een meid is. Ik bedoel, je weet vooraf niet hoe betrokken en lief een dame is, daar kom je pas achter als je met haar bezig bent. En soms pas na een paar keer, als je elkaar beter kent en je een vertrouwd sekscontact hebt opgebouwd.
Het uiterlijk van een vrouw is daarentegen wel meteen al duidelijk.

En verder, als je als man hebt besloten om voor seks te betalen, dan komt dat omdat je op dat moment enorm geil bent en je echt wil/moet neuken. Dan beslis je met je lul en dan kies je voor de vrouw die alle lust in je boven haalt, dus degene die er betoverend lekker uit ziet. Tenzij je eerder een slechte ervaring met haar hebt gehad natuurlijk.

Als ik naar mezelf kijk, ik heb een paar meiden bij wie ik regelmatig kom en die niet tot het bloedmooie type behoren. Meiden met wie het contact heel plezierig is, gewoon omdat ze lief en leuk zijn en me, uiteraard tegen betaling, precies de seks geven die ik nodig heb.

Maar op andere dagen kies ik toch weer voor een nieuwe, bloedmooie meid. Waarom? Omdat het kan! Omdat het als man van halverwege de veertig een opwindende gedachte is om met een sexy schoonheidskoningin van 24 te neuken. En in de hoop dat ze niet alleen knap en uitdagend is, maar daarnaast ook lief en betrokken. Want dat kan ook nog hè? The best of both worlds.

Betalen voor seks geeft je de kans om "boven je stand" te neuken.Om seks te hebben met een meisje bij wie je in het normale uitgaansleven geen enkele kans zou hebben, omdat de knappe kerels bij wijze van spreken voor haar in de rij staan.

Eindconclusie: als ik verzekerd wil zijn van goede seks en van een contact dat daarnaast ook heel plezierig is, kies ik voor die minder mooie maar wel lieve meid. En andere keren laat ik de ultieme lust prevaleren en ga ik voor zo'n superlekkere Miss Europe en voor de herinnering dat ik ooit bij haar klaar heb mogen komen.

Anoniem zei

zonnie vind jij het ook zo fijn dat de kappers weer open zijn?

Anoniem zei

Anoniem 5 maart 00:42

Wat een lief en eerlijk antwoord! Dankjewel, was er benieuwd naar. En nee, inderdaad er bestaat ook nog zoiets als er tussenin. En soms het een, soms het ander, dat kan ook. Maar was meer benieuwd naar welke keuze jullie mannen dan maken als jullie echt zouden MOETEN kiezen :) En natuurlijk, een meid kan ook heel mooi EN betrokken/aardig zijn. Maar dat laatste hebben ze dan vaak wat minder hard nodig..

Anoniem zei

stel je moet 1 van 5 bellen voor een afspraak van 1 uur .... wie zou je bellen?

1. een bloed bloedmooie transseksueel met schitterende estrogeen borstjes maar - of én - ze heeft ook een klein pikje;
2. een vrouw van 45 die de meest rare fetisjes doet en natuurlijk alles zonder;
3 een bloedmooie slanke russische catwalk-type maar dan met normale grotere borsten.
4 als 3 maar ze doet alles zonder
5 je bloedmooie eigen echtgenote maar daar seks je al 3 maanden elke week 2 keer mee

Om het allemaal nog wat moeilijker te maken ... de tip die je al jaren van prostitutees hoort .... “ze zeggen dat transeksuelen het beste kunnen trekken” en ‘bij verre na het geilst zijn”.

Voor wie zou jíj́ gaan?

Krolse Kater zei

Dat keuzemenu: ik kies voor 3.

Anyway: ongelooflijk hoe sommige klanten hun kostbare date op die manier verknallen.
Behalve dat je je tijd verkeerd besteedt wek je ook nog eens de irritatie van de dame.
Hoe dom kan je zijn?

Het eerste wat ik doe is die smartphone uit zetten.