woensdag 22 mei 2013

Lees maar

Soms lees ik toch weer iets in het nieuws dat ik fijn vind. Na dat gedoe van Bolhaar, die ik echt niet meer wou gaan behandelen, want dat heb ik toch al teveel gedaan, een goed stuk in Vrij Nederland. Ik kan hier ook wel commentaar op gaan geven, maar ik ben al zo blij dat het er ìs! Dan voel ik me weer iets minder alleen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een verademing dat stuk in Vrij Nederland!

Anoniem zei

Voor mij als h.loper een en al herkenning. Klopt helemaal met het beeld wat ik zelf heb. Maar de nieuwe ayatollahs van dit land genaamd de pvda, blijven maar roepen dat alle meiden worden gedwongen. Wanneer luisteren ze nou eens naar de dames en h.lopers?

Serena zei

Héhé.... Het werd tijd. Eindelijk iemand die de spijker op de kop slaat.

Donkey zei

Ah een nieuw rapport! Altijd interessant!

Ik ben het wel eens hoor met Eberhard van der Laan. Er wordt wel gezegd dat registratie niet zal helpen tegen uitbuiting (kritiek waar ik mee eens ben), maar de alternatieven zullen ook niks uithalen. Zullen loverboys gestopt worden als prostituees een zakelijke rekening kunnen openen bij de postbank??? Ik denk het niet!!

Ik denk dat er geen oplossing is voor uitbuiting, behalve hier en daar een visje te vangen. Prostituees durven niet voor zichzelf op te komen.

Emma zei

Loverboys stoppen niet zolang er meiden zijn die deze jongens en deze wereld spannend vinden. Daar helpt geen enkele wet tegen. Maar moeten we alle prostituees dan de dupe laten worden van deze groep loverboymeiden?

Ik denk dat prostituees prima voor zichzelf op kunnen komen, maar wer wordt niet naar hen geluisterd. Men luistert liever naar de zielige verhalen van slachtoffers van loverboys.

Co Jansen zei

" goed stuk in Vrij Nederland": Die burgemeester van Amsterdam is nooit aanspreekbaar voor mensen die anders denken dan hij en daar is hij trots op, nog even en alle bewindvoerders baseren hun bewind op terreur.
Co.

Anoniem zei

"Ik drijf het wel eens op de spits en zeg: laten we dan gelijk een landelijk register van alle homo’s en Joden in Nederland aanleggen om homohaat en antisemitisme te bestrijden. Dan kunnen we ze in de gaten houden en gelijk vertellen dat dat niet mag. Iedereen begrijpt direct dat dat niet helpt en gevaarlijk is. De politieke discussie lijkt gespeend van logica en ratio."

Geweldige uitspraak ...

Grts, ikke