maandag 10 december 2012

Liever hoeren dan sloeren

Wippen voor geld is anders dan als je het in andere situaties doet. Het is een groter verschil dan tussen een nummertje in een relatie en een one night stand. Het is iets wat je veel meer moet leren, en waar je ook erg mee mis kan gaan. Dit is een stukje over hoe ik het ervaar, maar ik heb precies deze dingen ook gehoord van andere vrouwen die zo werken zoals ik. Ik denk dus dat ik niet heel voorzichtig hoef te zijn.

Betaalde seks is bijna kale seks, er komt maar heel erg weinig bij kijken. Er wordt geld betaald, en je gaat aan de slag. Je hoeft je geen zorgen te maken of je wel genoeg gemotiveerd bent, of het wel een goed idee is, of je partner wel de goeie indruk van je krijgt, dat is allemaal al geregeld. Je kan je dus echt aan de seks toewijden, zonder al die afleidingen. Dat is prettig.

Het is zelfs zo dat ik het bevrijdend aan vind voelen, als ik weer een klantje heb als ik wat met een man heb gescharreld. Al die beladen toestanden die bij gewone seks horen, ze zijn eigenlijk als een last die je meesleept. Over je motivatie moet je niet raar hoeven te doen. Dat je beslist om seks te hebben is iets wat je aan niemand zou moeten verantwoorden, maar als er niet is betaald, ben je toch altijd bezig om niet te veeleisend, niet te opdringerig, en niet te makkelijk over te komen. Ik vind dat maar afleiding.

Je kan het zelfs zien als een smoes om seks te kunnen hebben. Het is heel makkelijk om te denken, ik doe het voor het geld, als je anders toch een beetje raar opkijkt van een vent. Je hoeft niet eerst een reden te zoeken om tussen de lakens te raken met iemand. Die motivatie is zo lekker duidelijk bij prostitutie, dat geeft er een heleboel rust aan. Je hoeft daar je aandacht niet meer aan te geven.

Het gaat zelfs nog wel een stapje verder. Je kan zeggen, dat je een zetje krijgt om wat met je seksualiteit te gaan doen. Als je ermee gaat werken, moet je jezelf goed leren kennen, anders wordt het heel vlug een grote belasting voor je. Je gaat te maken krijgen met klanten die dingen willen die je zelf nooit geprobeerd zou hebben. En sommige daarvan zijn ook niets voor je, maar je leert er wel handig mee zijn. En andere dingen, daarvan leer je onverwachte kanten van jezelf kennen.

De meeste mannen kunnen er nietzoveel van. Zonder de intimiteit erbij merk je dat ook best duidelijk. Als je het doet om elke keer totaal bevredigd te worden, dan kom je niet aan je trekken. Maar het kan ook leuk zijn om gewoon je werk te doen. Het geeft me een kick om een man gewoon helemaal droog te naaien. Hij geeft mij dan wel niet wat ik nodig heb, maar ik heb er bevrediging van dat ik hem seksueel bespeel. Zo'n vent gek maken, dat doet ook seksueel wel wat met me.

Na afloop is het ook makkelijk, je hebt geen problemen met de naweeën. De transactie is afgehandeld, en je gaat met je leven verder, totdat de klant nog een keertje zin heeft. Je hoeft geen rekening te houden met verwachtingen, en ook niet met al die toestanden die komen als je niet aan iemands verwachtingen voldoet, en hij helemaal gaat claimen en zich gebruikt voelt.

Je hoeft je zelf ook niet gebruikt te voelen. Hij mag aan zichzelf denken, hij mag slecht in bed zijn, zonder dat het voelt alsof je geflest bent, want je bent betaald. Als het dan ook leuk is, is dat extra. Die druk is er dan af, dat is zalig, dat vind ik ook bevrijdend. Het is hetzelfde voor de klant, en die heeft het dus ook veel makkelijker. Die hoeft zich niet af te vragen of ik er wel genoeg aan heb.

Het is heel ironisch, want de mannen presteren béter bij een hoer. Ze zijn potenter, ze houden het beter vol, ze letten meer op wat ze doen, en ze doen veel meer hun best. Dat was iets wat na een poosje heel erg ging opvallen. Het gaat er niet eens om iets anders, het is het betálen dat het verschil maakt. Want als ik een goed presterende klant eens gratis laat gaan, is het opeens weer helemaal niks. Dan komt alles weer uit de kast, met verwachtingen, emotionele toestanden, tot impotentie aan toe.

Als ik een klant heb, is alles al voorbereid. Hij is geil en weet dat hij seks gaat hebben, en dat helpt voor de potentie, en ik ben klaar en nat. Er is geen frustrerend afwachten of afwijzingen, dus daar houdt niemand zich mee bezig, en we kunnen er lekker voor gaan. Hij weet ook dat ik niet voor tijd afhaak, en dat ik niet opeens van gedachten ga veranderen. We weten waar we aan toe zijn.

Het is ook prettig dat ik de baas ben. Ik ben niet zo'n bazige vrouw, maar ik heb gewoon meer ervaring en het gaat veel beter als ik de zaakjes in de hand hou. Er gelden mijn regels, en omdat het werk is hebben mannen daar respect voor. Als je dat probeert met een scharrel, dan kan je bonje verwachten. Dat vinden ze dan beledigend. Het is zalig om zo professioneel te kunnen zijn.

Omdat het werk is, hebben de mannen ook een extra soort respect. Zij komen voor hun plezier, maar ze weten dat het jouw werkplek is, en daarom doen ze niet moeilijk over de dingen die je van ze verwacht. Het is heel gek, maar het is meteen weg als je niet professioneel met ze bent. Het is iets wat best wel diep in die mannen zit, en het maakt het zoveel makkelijker.

En juist omdat de mannen je zien als een professionelle, waar ze respect voor hebben, gaan ze extra hun best voor je doen. Ze willen je onder de indruk maken. En ze weten dat ze maar even hebben, dus ze gooien lekker alle remmen los. Als je daar handig mee speelt, krijg je ze aan het presteren zoals ze zelf niet wisten dat ze het konden. Dat is nog steeds niet heel best hoor, er zit nou eenmaal niet veel handigheid in de meeste mannen, maar je kan voelen dat ze je alles geven.

De beste seks die ik heb gehad, als ik alleen maar kijk naar de kwaliteit, is altijd betaalde seks geweest. Soms als ik betaalde, maar meestal als ik betaald werd. Betaald worden door een aardige aantrekkelijke vent die het kan, en het goed doet, en een prachtpik heeft, dat is alles in één. Dan weet je echt wel dat je de goede baan hebt gekozen. Iedere keer als me dat gebeurt ben ik weer helemaal in de wolken. Daar kunnen ervaringen van buiten de prostitutie niet aan tippen.

Seks buiten de prostitutie heb ik ook wel natuurlijk, maar dat is minder om het ketsen, en meer om andere dingen eromheen. Dat kunnen ook seksuele dingen zijn. Maar ik vergelijk toch altijd, en mannen doen het gewoon beter als ze ervoor betalen. Ik kan je niet uitleggen waarom, ik kan alleen redenen verzinnen, maar het is een vreemd iets.

Ik heb wat dingen gegeven die ermee te maken hebben, maar samen maken ze een geheel, dat een soort van balans is. Die dingen samen zorgen voor een klein poosje hele goeie seks, waarna je weer doorgaat alsof er niets is gebeurd. Het komt niet in de rest van je leven terecht, als je oppast. Ik voel het als een soort oase voor veel klanten. Er zijn er best veel die het gewoon nódig hebben.

Je hoort weleens, als er een acteur, voetballer, politicus, of rijke vent is betrapt en in het nieuws aan de schandpaal wordt genageld, de mensen zeggen:"hij hoeft er toch niet voor te betalen?" Dat is omdat ze niet begrijpen dat betaalde seks iets anders is dan wat je gratis kan krijgen. De seks is anders, en beter dan bij iemand die geilt op dat ze een beroemdheid zich laat neuken.

Als beroemdheid ben je ook een trofee, en je kan voor je partners heel hard van je voetstuk vallen als je toch gewoon een mens bent. Ik heb een beroemde rocker als vaste klant gehad, en die was erg blij met de anonimiteit die hij nergens anders meer kon vinden. Bij mij kon hij een gewone klant zijn, en dat vond hij erg fijn. En natuurlijk had ik er stiekem best een kick van, maar dat liet ik natuurlijk niet merken.

Ik wil het niet meer missen. Ik kijk ertegenop als ik eraan denk om te gaan stoppen. Dit kan ik nergens anders krijgen. Ik kan maar geen manier vinden, om dit te doen zonder dat het betaald is. Zodra je één stukje weghaalt, valt het kaartenhuis in elkaar. Ik heb geprobeerd om de prijs voor sommige klanten naar bijna niets te doen, maar dan is de magie stuk. Ik heb geprobeerd om het netzo streng te regelen met scharrels, maar het slaat niet aan. Maar als ik het in mijn werk doe, gaat alles precies goed.

Wie weet begrijpen jullie het, maar ik denk eigenlijk dat je het gedaan moet hebben om het te kunnen voelen. Ik hoor van mijn collegaatjes die er ook seksueel voor gaan, dat zij het ook zo meemaken. Maar voor de rest heb ik er nooit van gehoord dat er andere manieren zijn. Er is niets zo vrijblijvend, zo intens, zo goed en zo veilig als deze soort van seks.

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste zondares, ook al ben ik vrouw en geen hoer, ik begrijp denk ik heel goed wat je bedoelt. Een professioneel contact is per definitie beter, inderdaad omdat je allebei weet waar je aan toe bent. Ik vergelijk het met het volgende: ik heb therapie gegeven en heb op andere momenten zelf met een therapeut gepraat. Ook dat werkt van beide kanten beter dan een gesprek tussen vrienden. Je bent beter geconcentreerd op waar het in dat geval om gaat.
Je stukjes zijn erg leuk en informatief, maar dat weet je natuurlijk allang. Lekker doorgaan, wij (je lezers) waarderen het.

Kitty zei

Heel leuk stukje.

Ik heb in het betaalde seks topic van viva ook gelezen dat mannen beter hun best doen in bed bij betaalde seks. Daar werd door een hoer uitgelegd dat het om competitiedrang gaat. Maar dat verklaart niet waarom het niet lukt als ze er niet voor moeten betalen...

Stof om over na te denken.Ilse zei

Ik vind het niet zo gek hoor. Denk aan een film in de bioscoop; op tv zap je al snel weg of ga je ook buiten de reclame even iets anders doen. Maar zodra je in de bios zit heb je ergens voor betaald. Zelfde principe met vakantie; dan MOET je van jezelf ineens relaxen, NU, want je hebt er voor betaald.

Maar die dingen om de seks heen, ik noem die sfeer; en dan niet de negatieve dingen die jij noemt, want die hoeven niet per se aanwezig te zijn. Als je seks kunt hebben alsof het betaald is; alsof het je laatste keer is, terwijl het dat niet is; dan heb je het denk ik pas goed voor elkaar!

Maxwell Varta zei

Maar ja, hoe lang kan je dit blijven doen?

Anoniem zei

Ook voor klanten is betaalde seks vaak beter dan seks met je eigen parter. Het is duidelijk, eerlijk, lichamelijk genot staat voorop en er is een duidelijke rolverdeling.

Vroeger heb ik regelmatig relaties gehad, maar sinds een aantal jaren ga ik voor seks eigenlijk alleen nog maar naar de hoeren. Vrienden, die ik ooit over mijn hoerenlopen heb verteld, denken dat seks met prostituees een soort tweederangs seks is. Het tegendeel is echter waar. Het is het summum.

In een liefdesrelatie is de seks nooit los van gevoelens en bijbedoelingen. Je houdt rekening met elkaar, het contact moet warm zijn.
Bij betaalde seks draait alles om lust en geilheid. Liefde is mooi, maar ongeremde, ongetemde oerdrift en paringsdrang zijn voor mij veel essentiëler. En omdat ik voor het neuken heb betaald, ga ik schaamteloos voor m'n eigen genot. Dan wil ik niks liever dan me helemaal suf neuken met een professionele hoer die me tegen de klippen op naait. Gevoelens zijn voor mij op dat moment een sta-in-de-weg. Seks, neuken en klaarkomen maken onderdeel uit van een puur lichamelijk proces en een goede en evaren sekspartner is hierbij veel belangrijker dan de gevoelens die ik voor iemand koester.

Net als Zondares zweer ik bij betaalde seks, al zijn de motieven wellicht wat verschillend. Niet alle hoerenlopers zijn zielige en oude mannetjes die geen andere keus hebben. Zelf betaal ik bewust voor seks, omdat seks in het het professionele circuit het beste bij mij past. Eerlijk gezegd kan ik me geen betere seks voorstellen.


Kevin

Anoniem zei

Mijn beste sex was toch niet met hoeren hoor... De meeste hoeren bieden echt een slechte service. Maar laatst had ik wel een hoertje lekker hard geneukt. Toch wil dat nog niet zeggen dat dan dan beter is dan niet betaalde seks. Ik krijg er een kick van als ik een meisje kan versieren, zeker als dat snel gaat zoals bij een one night stand. Niks maakt mij zo geil als het idee dat een vrouw oprecht geil wordt van mij. En helaas heb ik iets te veel mensenkennis om in het gekreun en gesteun van de gemiddelde hoer echte opwinding te zien. Mannen die zich op die manier een rad voor ogen laten draaien genieten welicht meer. Kortom seks met een hoer kan ok zijn, maar het is surrogaat vergelijken met een vrouw die echt door jou geneukt wil worden.

Anoniem zei

Ik denk niet dat mannen per definitie beter presteren bij een prostituee, maar omdat de onzekerheid/stress weg valt (de man zich niet hoeft te focussen op 'hoe gaat hij het tactisch spelen zodat hij de vrouw in bed krijgt'), kan hij zich puur focussen op de sex en is meer relaxed.

Goed gezien zondares!

Anoniem zei

lekker je lusten botvieren met een professionele hoer is heerlijk als je vooraf zaken afspreekt.
Geiligheid kan heerlijk zijn, en je totaal ontspannen .

Anoniem zei

Ik ga als 'gebruiker' voor het grootste deel akkoord. Wel geef ik slechts de voorkeur aan hoeren die ik relatief goed ken, i.e. waar ik vaste klant bij ben. Het kan anders ook zwaar tegenvallen. Seks in een relatie kan ook stukken beter zijn door alles wat er rond kan gebeuren. Ondanks 12 jaar ervaring als loper bij tientallen meisjes, en twee meisjes die ik al vele jaren elke week bezoek, heb ik al veel onbetaalbaar genot beleefd, maar eveneens nog nooit een echte, letterlijke GFE gehad.

Co Jansen zei

Inderdaad, als ik betaal, ben ik veel intenser in gedachten met mijn voorbereidingen bezig dan dat ik in bed langzaamaan van gaan-slapen naar neuken overstap. Maar ik moet me, zoals je al ergens schreef, moed indrinken, wnt ik ben wel zenuwachtig van te voren.
Co.

Zondares zei

Dit stukje is uit het oogpunt van de hoer, jongens. Als hoer maak je seks mee op een manier die je anders niet krijgt, en dat is een hele nieuwe wereld.

Wanda zei

Ik heb dat ook wel gemerkt bij BN'ers. Die kunnen bij ons eindelijk even losgaan. Maar ik heb ook gemerkt dat ze heeeeel gierig zijn meestal!

Henri Bik zei

Informatief stuk, mijn compliment. Sinds enkele jaren volg ik een aantal blogs van prostituees omdat het mij interesseert hoe de dames zelf tegen hun werk aankijken.
Dit stuk geeft een aspect weer, waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Dat het voor mannen zo kan werken, zoals o.a. Maxwell aangeeft was mij bekend, maar dat het voor de DVP ook zo kan zijn is nieuw voor mij.
Hier krijgt het begrip 'Happy Hooker'meer inhoud.

Het lijkt mij overigens wel degelijk mogelijk om binnen een relatie dit soort 'no strings attached sex' te hebben..

Serena zei

Ik vind dat dit stukje goed weergeeft dat er verschil is tussen proffessionele-seks en relatie-seks. Toch ben ik het er absolúút niet mee eens dat betaalde seks per definitie beter is! Ook als very happy hooker.

Ik merkte vooral de eerste dagen dat ik werkte dat het toch wel veel technischer was dan met de vriendjes die ik tot dan toe had gehad.
Met technisch bedoel ik dat ik me echt op de man kan richten. Ik geniet van mijn werk en als de man genoten heeft ben ik tevreden over het werk dat ik geleverd heb. Kan een héérlijk gevoel zijn.

Maar toch kan niemand het zo lekker als mijn vriend, niemand kent me zo goed als hij en hij weet precies wát ik wánneer lekker vind. Geen 100 mannen van werk kunnen 5 minuten seks met mijn vriend overtreffen. We doen álles wat wij leuk vinden, ik wil álles met hem doen op seksueel gebied. We zijn ook al een hele tijd bij elkaar, ik ben nooit op hem uitgekeken, terwijl ik op veel plekken en bij veel verschillende mannen kom. En wij hebben écht geen open relatie en we zijn geen swingers! Een triootje is het verste dat wij gaan.

In relatie-seks eis ik toch wel een deel op voor mezelf, dat doe ik tijdens mijn werk niet, al laat ik ze wel weten wat ik prettig vind als vrouw. Maar mijn vriend mag dit visa versa ook weer! Gezonde balans dus.

De mannen krijgen, bijna, álles van me om een geweldige paar uur te hebben, en ik doe mijn uiterste best en heb nooit klachten over de kwaliteit ontvangen. Maar dat stukje wat ik met mijn vriend heb zullen ze nóóít ontdekken/meemaken! Dat is voor mij een extraatje.

Relatie-seks geeft mij gewoon extra genot, daarom voelt het ook nooit als vreemdgaan, het is héle andere manier seks! Mijn vriend krijgt gewoon een hele grote bonus op seksueel gebied, iets wat ik een klant nooit zou kunnen en willen geven.

Bij een klant heb je te maken met regeltjes van beide kanten, met mijn vriend kan ik álles doen wat wij lekker vinden, met een klant doe ik dat niet, daar wil ik van te voren afspraken mee maken en dat heeft nou eenmaal zijn grenzen. Toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd van seks met klanten, die ik dan vervolgens weer uitdiep in bed met mijn eigen vriend!


@ Maxwell Varta:
Zolang je een doos hebt en het zélf wil lijkt me?

@ Wanda:
Je weet het preciés!!! Ik ben discreet: maar wat BN'ers je soms wijs willen maken... Jeetje.

@ Henri Bik:
Ben het met je eens! Je hebt ook een eigen verantwoordelijkheid in je seksleven om het spannend te houden hoor! Je richt (als het goed is! En dat is het dus bij de meeste mannen van werk niet) je eigen seksleven in.

Evita zei

Interessant om het vanuit jouw standpunt te lezen. Een eye-opener is het voor mij en ik heb er altijd anders over gedacht. Ik heb nog een blog gevonden waarin de dame heel openhartig is daar over. Zij is part-time postituée en geniet er van. Een en al vriendelijkheid is ze en tegenover haar vrienden en werkgever is ze er heel open over.

Een trouwe lezer

Zondares zei

BN'ers kunnen heel gierig zijn, maar dat kunnen andere mannen ook zijn. Je hebt ze wel die denken dat je vanzelf korting moet geven, maar dat is vooral bij de domme BN'ers.

Serena, relatie-seks is beter als je goed met elkaar bent, en heeft dan wat extra's. Maar kan jij dan zonder het andere extra's dat prostitutie je geeft?

Anoniem zei

Ik denk niet dat het om professioneel contact gaat, maar dat alle ruis en gedoe er omheen wegvalt. Ik ben al jaren samen met dezelfde man, en sinds kort maak ik er een gewoonte van om (veel) later naar bed te gaan dan hij. Hij ligt half te slapen, en heeft meestal al zijn nachtelijke erectie. Ik pijp hem even of kus hem een beetje wakker en dan hebben we fenomenale seks. Omdat je niet bezig bent met opgewonden raken en elkaar op de juiste plekken aanraken. Verstand op nul en gewoon doen werkt echt het beste.