maandag 31 december 2012

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat 2013 een rustiger jaar wordt! Wat een politiek gedoe dit jaar, maar ik hoop dat het nu niet meer misgaat.

Mijn voornemens van vorig jaar heb ik niet gehaald, maar ik ga er deze keer weer gewoon wat proberen:
  • Zes dagen van de week vega gaan
  • Vaker met vriendinnen op stap gaan
  • Mijn administratie netjes bijhouden en op tijd aan mijn geldmannetje geven
  • Sneller op e-mails antwoorden
  • Een vriendje zoeken en houden
  • Meer naar goeie raad luisteren

4 opmerkingen:

Richard zei

Gelukkig nieuwjaar lieve Zondares!
Ik hoop dat U al Uw voornemens waar kunt maken en ook dat U een vriendje krijgt. Zo'n lieve intelligente dame met zoveel divers talent is toch een Godin om te aanbidden!!!

De blog is echt een parel die veel dingen in perspectief plaatst. Maar 1 vooroordeel neemt het niet weg: hoeren moeten gerespecteert en zelfs bewondert worden!
Het wordt tijd dat de politiek dit ook gaat inzien en dat media mensen aan het woord laat die goede dingen over jullie vertellen. Een bekend persoon met aanzien die jullie prijst zou al veel kunnen betekenen. Die Asscher laat met die champignon-zaak zien dat hij de waarheid niet interessant vind en alleen zijn mening zou tellen. Voorspelt helaas niet veel goeds, terwijl jullie juist fantastisch werk leveren. Ik wens het beste voor alle hoeren en gun jullie een politiek en wettelijk bevrijdend 2013!
En ga vooral door met je uitstekende schrijfsels!

Kus XXX
Richard

Anoniem zei

Gelukkig nieuwjaar zondares! Ik lees je stukjes met grote vreugde en het heeft mijn hele beeld van het wereldje op z'n kop gezet! Gelukkig maar, want ik zat vol vooroordelen...

Maak er een mooi jaar van en laat ze niet aan je stoelpoten zagen!

Co Jansen zei

Mijn voornemen voor het nieuwe jaar is: mezelf een anorexia aanpraten in de hoop af te slanken, ik ben 1,58M bij 78kg ipv 53kg.
Co.

Anoniem zei

Ben je gestopt?