maandag 13 augustus 2012

Doorneuken

Neuken vind ik het belangrijkste aan seks. Van alles wat ik heb gedaan is palen laden gewoon altijd het meest magische en het meest spannende gebleven. Neuken doet me eigenlijk altijd wel wat, positief of negatief. Het is ook eigenlijk waar ik het meeste van geniet. Seks komt altijd neer op pik in kut, en daar hoort wel vanalles bij, maar het draait altijd uiteindelijk om het neuken.

Als je zoveel neukt als ik, raak je wel gewend. Dat heeft het nadeel dat het niet zo spannend en nieuw meer blijft, maar dat heb ik netzoveel meegemaakt in de prostitutie als in relaties die lang duurden. Je komt wèl tegen dat je niet meer tevreden bent met het gewone werk, omdat de meeste mannen het toch niet in huis hebben. Je bent met zoveel mannen bezig dat je gaat merken wat er nou wel of niet goed is. Je weet dan ook wel wat er kan, en waar het aan ligt.

Je kut wordt ook steeds sterker. Je oefent nou eenmaal elke dag een aantal keren. Zoals ieder stuk van je lijf, wordt het van oefenen krachtiger. Ik kan nu veel natter worden dan vroeger, en ik ben gespierd. Dat is niet altijd leuk. Als ik echt geil word, moet ik nu echt oppassen voor vlekken in broeken. De meeste mannen vinden het fijn als ik mijn spieren een beetje gebruik, maar als ik mijn kut ècht samenknijp, omdat ik ga komen ofzo, piepen ze wel anders.

Nou ja, ik heb al eerder wel geschreven over hoe mijn seksleven toch flink is veranderd door de prostitutie. Je kan sommige dingen niet meer speciaal vinden, omdat ze niet meer zeldzaam zijn. Dat is het moeilijkste. Je wil je lover toch altijd wel superspeciaal vinden, en dat mis je wel als hoer. Je kan niet meer denken dat hij geweldig in bed is, omdat je zo opgewonden bent. Niet omdat ik niet opgewonden word, want dat is zelfs sterker geworden, maar omdat ik nu voel waar het ècht aan ligt. Dat is meestal niet de partner.

Seks heeft een hoop vormen, je kan het zo gek niet bedenken of iemand vindt het wel spannend. Maar als je maar diep genoeg graaft, is neuken de pit van het hele spel. Het is niet dat wat het lekkerste kriebelt, en het is ook niet iets spannend creatiefs. Met je mond kan je meer variëren, en met een dildo kan ik meer dingen en voor langer doen dan met een pik, maar daar gaat het ook niet om. De behoeftes die je hebt, gaan om neuken. En daar ligt het allemaal aan.

Als je nog niet met seks begonnen bent is alles nog magisch, en dan is neuken iets waar je heel nieuwsgierig naar bent. Maar neuken is simpel, dus al snel vinden mensen de dingen eromheen spannender. Dat snap ik, dat heb ik ook wel gehad. Na een poos werken in mijn werk ga je die dingen wat meer in perspectief zien, en dat betekent dat ze minder belangrijk worden. Er is maar één ding dat altijd belangrijk is gebleven, en dat is neuken.

Toen ik echt ging proberen om wat te leren, merkte ik ook dat ik helemaal niet zo volleerd was over neuken als ik eerst dacht. Je moet er als meisje achter komen dat je dingen kan dóén met je kut, want niemand vertelt het je. Je leest en hoort alleen over dat je neuken ondergaat, behalve als je bovenop zit en het stoten doet. Dat is juist je zwakste punt als je wat wil doen tijdens het neuken. Maar daar heb ik al een heel stukje over.

Je moet nou niet denken dat neuken het énige is wat ik belangrijk vind, maar zonder neuken vind ik het niet af. Iemand die goed kan neuken is altijd wel leuk in bed, ook al kan hij niets van de rest. En een perfecte man die alles goed doet maar niet kan neuken, kan heel leuk zijn, maar is nooit zo bevredigend als die andere. Zo belangrijk vind ik het dus. En dat hoor ik wel van meer ervaren hoeren.

Neuken bevredigt iets heel diep in me. Het is iets waar ik nooit helemaal boven kan staan. Pijpen, trekken, masseren, strelen, en al die dingen kan ik doen zonder dat ik er echt bij betrokken raak, maar met neuken kan dat nooit echt. Er is iets aan waardoor het me altijd toch een beetje raakt. Zelfs al kan de man het niet, zelfs als hij klein geschapen is, zelfs als hij een lange voorhuid heeft, zelfs als hij maar halfstijf is.

Het is niet altijd scoren met mij bij het neuken hoor, dat het wat bij me losmaakt is één ding, maar het is iets heel anders om me echt te bevredigen. Dat is nooit makkelijk geweest, maar dat is alleen maar moeilijker geworden door de prostitutie. Ik weet niet precies hoe ik geworden zou zijn zonder de prostitutie, maar ik weet wel dat het vooral gaat om dingen die ik toch al had, maar die ik nu beter ken.

Ik let nu wel veel meer op de techniek dan vroeger. Het overkomt me niet meer zo, en ik vind dat fijn. Ik kan het nu dóén. Het probleem is nu om een partner te vinden die het goed kan. En die goed gereedschap heeft. Want helaas is dat best wel belangrijk. Ik zeg helaas, want goed gereedschap is niet iets waar de man iets aan kan doen, en het zijn vaak juist de mannen met slecht gereedschap die bereid zijn om te leren.

Hier ga ik niet mijn stukje over neuken herhalen, de techniek die daarin staat hoef ik niet nogeens te beschrijven. Wat ik wel hier wil zeggen, is dat het belangrijk is om dóór te neuken. De meeste mannen wisselen heel vaak van hoe snel en hoe diep ze gaan, en dat werkt gewoon nietzogoed. Je moet als man doorgaan met hetzelfde voor een aantal minuten, dan kom ik lekker los.

Mannen bepalen hoe hard en diep ze gaan, en hun tempo, door te luisteren naar hoe hun pik voelt. Dat is fijn, want dan hebben ze de beste beurt. Maar ik heb het anders nodig. Bij klanten maakt dat niet uit, die moeten het gewoon fijn hebben, maar als het voor mij is, is dat wel een probleem. Pikken hebben het namelijk liever comfortabel, dan dat ze hard werken. Dat heb ik wel nodig.

Als een vent, één met goed gereedschap, begint met een goed tempo, met diepe halen, dan hoop ik altijd dat hij lang met hetzelfde doorgaat. Het begin is al lekker, maar als hij doorzet wordt het beter. Als hij namelijk een poosje zo geneukt heeft, pàkt mijn kut met zijn pik, en dan voelt het veel sterker en zwaarder. Het voelt haast alsof hij niet meer glijdt, ook al is dat natuurlijk nog steeds zo.

Met condoom heb je dan helaas de onderbreking dat je rauw wordt, maar zonder condoom kan ik dat heel lang volhouden. Als ik er echt voor kan gaan raak ik in een soort van trance. Dat soort naaien is echt zalig, en ik word er helemaal zacht en meisjesachtig van. Als een vent me zo neukt, wil ik achteraf niets liever dan met mijn hoofd op zijn borst liggen terwijl ik mijn heupen omhooggedraaid hou om zijn sperma in me te laten zakken.

Daar zit wel een staartje aan, want als ik in die trance zit en hij houdt op, dan háát ik die vent echt. Onderbroken worden vind ik echt heel vervelend dan. Het is net alsof je me iets afpakt wat ik heel moeilijk kan krijgen. Ik voel me bestolen op dat moment. Ik kan heel bazig worden als een scharrel dat doet, maar met klanten kan dat natuurlijk niet.

Een paar dagen geleden had ik een nieuwe klant. Hij kwam laat, na een best wel drukke dag. Het was een goeie dag geweest, maar ik was wel moe aan het worden. Hij was eigenlijk later dan ik meestal afspreek. Mensen denken vaak dat alle hoeren late uren maken, maar dat is niet altijd waar. Ik heb een hoop klanten in de vroege ochtend, dus ik ga graag vroeg naar huis.

Toen hij aankwam had ik niet meer of minder zin dan ik normaal al heb, maar ik ben met nieuwe klanten altijd een beetje anders. Je weet niet wat je kan verwachten, dus je bent liever en accepterender, maar je houdt hem ook beter in de gaten. Deze vent bleek gelukkig een ervaren hoerenloper, dus dan hoef ik minder uit te leggen en op zijn gemak te stellen. Dat helpt wel met de sfeer sneller gezellig te krijgen.

Bij het binnenkomen had ik al gezien dat hij een lekkere kont had. Een man met een mooie kont heeft de spieren om goed zijn pik erin te rammen. Ik vind dat mooi om te zien. Verder was er nietzoveel bijzonders aan, maar ik hoopte al wel op een stevige beurt. Bij een man zonder kont hoef je daar niet op te rekenen, want die heeft de spieren gewoon niet om die kracht te hebben.

Hij liet zich goed verwennen voor het voorspel, en ik begon wat later dan gewoon aan het neuken. Hij had een aardige lul, wat groter dan normaal en met een korte voorhuid. Hij zag er lekker uit, en hij had zich goed verzorgd voor zijn bezoekje. Dat vind ik altijd wel attent, ook al hebben de mannen bij mij ook de gelegenheid even te douchen. Maar deze dingen maken hem nog steeds niet veel beter dan de gemiddelde klant.

Pas toen hij bij me naar binnen ging, op zijn hondjes, voelde ik duidelijk verschil. Hij kwam lekker binnen, en liet zich beetgrijpen door mijn kut. Daarna begon hij rustig maar stevig te stoten, met een goeie diepe stoot, en een stevig tempo. Ik was al blij met hoe hij bezig was, maar hij hield het ook echt vol voor langer dan een paar minuten. Ik voelde plotseling hoe mijn kut pakte, en daar was ik ergens verbaasd over. Dat gebeurt niet vaak.

Ik ging echt into it, en dat was onverwacht maar zalig. Ik kreeg het helemaal warm, en ik werd een beetje afgeleid van mijn toneelstukje. En zodra dat gebeurde, haalde hij hem eruit en wou hij een ander standje. Ik was erg gefrustreerd, mijn gleuf sprong in een kramp, en ik was er even helemaal uit. Maar de klant is koning, en ik ging bovenop zoals hij wou. Het voelde als zo zonde, als ik bovenop zit komt er natuurlijk niets meer van.

Even later wisselden we weer, nu deden we missionaris. Ik was er hélemaal klaar voor. En hij deed het ook weer goed. Ik zorgde deze keer wèl dat ik het toneelstukje volhield, want ik dacht dat hij misschien teveel afgeleid werd vorige keer. Het ging heel lekker, maar zodra mijn kut weer pakte en ik er weer inzat, tilde hij een been een stukje op, zodat zijn voorhuid naar voor schoot. Ik keek hem echt met ongeloof aan, maar hij had gelukkig zijn ogen dicht.

Zo zonde als een man het kan maar het dan niet doet. Die avond moest ik voordat ik ging slapen even mezelf behandelen. Doorneuken is echt dóórneuken, en het is iets wat sommige mannen kunnen en sommige niet. Ze zijn er gelukkig wel, maar niet vaak genoeg.

16 opmerkingen:

Unknown zei

Beste zondares,
Dit was lekker duidelijk. de man moet dus in ritme blijven totdat jij bent klaargekomen. Jij noemt ze slechte neukers als zij te vroeg komen en daardoor stoppen.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Mooi, helder stukje. Leuk ook om te lezen hoe een professional als jij (soms) van het neuken geniet. Ik denk dat veel mensen er altijd maar van uitgaan dat prostituees alles tegen hun zin doen. Dat is niet hoe ik het als klant ervaar. Maar misschien dient die mythe wel om klanten een schuldgevoel aan te praten.
Mooi ook zoals je de seks met je laatste klant beschrijft. Ik zie het zo voor me. Heb je eindelijk een klant gevonden die je precies neukt zoals jij het lekker vindt en dan schakelt hij ineens over op een ander standje. Oké, de klant betaalt, dus die is koning, maar zou je niet gewoon kunnen aangeven dat jij er zelf erg van geniet als je klant lang en stevig doorneukt? Ik denk dat de meeste klanten het alleen maar extra leuk vinden als ze weten dat de gastvrouw zelf ook van de seks geniet.
Ik was zelf jarenlang vaste klant bij een leuke Surinaamse meid. Zij ontving privé en ik kwam er iedere week, meestal voor een uur, soms wat langer. Het bijzondere was nou juist dat ze gewoon aangaf hoe zij het het lekkerste vond. Natuurlijk hield ik daar dan rekening mee. Dat kwam onze seks ook alleen maar ten goede.

Laatste opmerking. Inderdaad, seks draait vooral om het echte neuken.
Masturberen is wel aardig voor als je alleen bent, en gepijpt worden is een lekker voorgerecht, maar er gaat niets boven een stevige wip. Waarom dat zo essentieel is, weet ik niet. Ik weet wel dat naaien mij veel beter bevredigt dan elke andere vorm van klaarkomen. Als ik alleen orale seks heb gehad, moet ik een paar dagen later alsnog neuken. Na een stevig potje neuken blijf ik m´n geilheid wel een week lang de baas.
Grappig dat je iets vergelijkbaars bechrijft. Pik-in-kut is toch het ultieme middel om genot op te wekken. Al het andere is hooguit aanvullend. Maar zo heeft moeder natuur het vast ook bedoeld.

Anoniem zei

Gebruik je ook veel je tieten tijdens de seks

enhancebeauty zei

fijn en duidelijk verhaal. Dank

Anoniem zei

goed geil stuk

maar gaat dat doorneuken echt niet met een imperfect stuk gereedschap? ;)

leerling zei

Een aantal jaren geleden was er ineens veel ophef over die zogenaamde G-spot.
Weet jij daar meer van of heb je er al over geschreven?
Bedankt voor je leuke en informatieve stukjes!

Anoniem zei

Leuk stukje. Ik ben een van die weinige mannen die weet hoe hij moet neuken. Die zijn vriendin na de seks keer op keer hoort zeggen hoe fantastisch ze wel niet geneukt is.

Ik probeer altijd te leren en te doorgronden wat het nu zo goed maakt. Jouw teksten helpen daarbij. En ze inspireren, dus ik heb mijn vriendin gisteren enorm lang doorgeneukt. Totdat ik uitgeput was.

Ga zo door, dan doen wij dat ook!

Anoniem zei

Dat van dat kutje dat pakt, dat is echt herkenbaar, dat is waar ik als man ook altijd naar op zoek ben.
Lukt ook enkel als je meisje er echt zin in heeft en lekker geil is en de boel niet rap rap wil afmaken.
Op een bepaald moment beweegt ze met je mee, precies of je lul gaat er niet meer in en uit maar je beweegt perfect synchroon.
Het is al moeilijk om tot die situatie te komen en nog moeilijker om het lang vol te houden.
Dus het lukt niet altijd maar vaak wel, en dan is het klaarkomen echt spetterend, veel beter dan pijpen of anaal of al die andere bijzaken. Bij mij lukt het best in doggy.
Nu kan je dit enkel doen als je pik echt helemaal in je meid geraakt, vanaf dat er teveel afstand is lukt dat niet meer (dat synchroon bewegen). De big guys moet dan maar een diepere kut zoeken, de zwarte meisjes kunnen op dat gebied wel wat meer aan heb ik mij laten vertellen.

Nu wat dat gereedschap betreft : ik denk dat dat allemaal wat overdreven wordt, uiteindelijk geeft een te brede kut zelfs bij de grootste pik te weinig wrijving. En na een paar bevallingen zijn de meesten een heel pak breder geworden. Ik ken superslanke en gespierde discotheek sletten die nog geen kinderen hebben gehad met een gigantische poes, en hoewel ze hun kutspieren echt trainen geven ze gewoon te weinig wrijving, net als een mini piemeltje. Het is dus zeker niet alleen de man die tussen zijn benen de juiste maten moet hebben; een goeie gespierde kut is eerder zeldzaam zelfs onder hoeren. Een meid die je pik er kan uitpersen, DAT is de max :-)))

Dat gezegd zijnde : plezant is het altijd en zelfs met wat minder wrijving kan je super neuken, er is altijd wel een oplossing voor.

Unknown zei

Beste anoniem 14 augustus 2012 00:57,
Kan je ook door neuken totdat niet jij maar je vriendin uitgeput is?
Groetjes,
Co.

Unknown zei

Beste anoniem 14 augustus 2012 02:21,
Naarmate zij geiler wordt vult haar kut zich meer met bloed, net als je lul, en voelt dat aan als pakken.
Ik vraag soms of ze wil knijpen terwij ik even stilhoud, dan voel ik wel beweging maar niet knijpen, dus kunnen maar weinig vrouwen het. Bij wijze van attractie kraken meisjes noten met hun kutspieren, krijgen ze geld voor, die zijn een uitzondering.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

@co Jansen

Ik ken er één die mij er echt kan uitpersen. Ze pocht er ook mee dat ze niet verkracht kan worden omdat geen enkele man erin geraakt zonder dat zij dat toelaat.
Als je daar hebt ingezeten kom je wel terug :-)

Unknown zei

Beste Anoniem 14 augustus 2012 07:00,
Ga je me ook verellen waar ik haar kan vinden?
Groetjes,
Co.

Unknown zei

Zonder reden toegang weigeren tot in dienst treden bij bordeel
http://goo.gl/SvOT8
Alleen een -vermoeden- voldoet.
Co.

Anoniem zei

@co

Dat kan ik je niet zeggen want ze is geen pro, maar ik kan wel verklappen dat ze turnster is geweest vanaf jonge leeftijd, dat heeft er denk ik wel mee te maken.

Anoniem zei

Co Jansen, bedankt voor de suggestieve reactie, ik snap hem. Natuurlijk kunnen we neuken tot zij uitgeput raakt. Maak jij je vooral geen zorgen over mijn stamina.
Maar de keren dat zij zich enkel laat nemen, dan raakt ze niet snel uitgeput. Wel kan ze daarna niet meer normaal lopen.

Unknown zei

Beste anoniem 16 augustus 2012 01:40,
Stopt zij liever als jij stopt of gaat ze liever door.
Groetjes,
Co.