maandag 30 juli 2012

Olie

Ik heb iets met olie. Of dun glijmiddel, maar echte olie is lekkerder. Zolang als ik me kan herinneren dat ik seksuele gevoelens heb, voel ik al dat olie voor mij iets ermee te maken heeft. Dat gaat nietzover als een fetish, ik vind het gewoon lekker. Ik hou ervan om glad te zijn, dat is voor mij heel sexy. Seks moet niet stroef gaan, vind ik. Niet alleen het neuken, maar ook masseren, strelen, vingeren, trekken, het wordt allemaal beter van olie.

De eerste keer dat ik experimenteerde met seks, was het ook meteen olie. Ik was zelfs een beetje laat, ik was al jaren ontmaagd voordat ik eens wat anders deed dan gaan liggen om in het missionarisstandje geneukt te worden. Ik had er al van gehoord dat je geen olie op het condoom mocht krijgen, dus we deden het pas ná het neuken. Ik had het best leuk gevonden, maar lekker geölied over elkaar heenglibberen was veel intenser dan de wip die ik ervoor had gehad. Mijn partner merkte dat wel, dat vond hij niet leuk.

Het is een nogal tamme voorkeur, ik kom dagelijks veel opvallendere dingen tegen. Toch waren er best veel vriendjes en partners opgelaten over. Ik weet niet waarom, maar de meeste wisten niet wat ze ermee moesten, en reageerden nogal lauwtjes. Toen was ik nog jonger en onervaren, dus ik vond dat erg belangrijk, en dus deed ik er dan gewoon niets mee. Nu zou ik zo'n vent gewoon voor het blok zetten.

Met sommige partners ging het wèl lekker. Die vonden het wel spannend, en die maakten zich niet druk of ze een figuur zouden slaan. Daarmee heb ik wel wat geleerd over dat seks veel lekkerder is als je niet gewoon doet wat er van je verwacht wordt. In die tijd vond ik seks wel okee, maar beleefde ik het niet zo intens als nu. Dat moest ik gewoon nog leren.

Nu is het met scharrels vaste prik. Als ik voor mezelf seks heb met iemand, gaan we na de eerste paar keer met olie spelen. Helaas met siliconen, want die kunnen samen met condooms, ook al zijn ze duur. Ik ga zo door een liter heen. Ik maak me ook niet druk meer waar het terechtkomt, zolang ik maar nietteveel inslik. Gewone olie is niet erg, maar als ik teveel siliconen doorslik, ga ik aan de dunne.

Ik heb er een apart rubber laken voor, die over mijn logeermatras kan. Die zorgt ervoor dat ik niet alleen het boeltje een beetje schoner hou, maar ook dat ik over het matras glibber. Als je het op een gewoon laken doet, plakt dat heel vervelend. Je komt onder de kruimpjes en pluis te zitten, zo'n rubber laken doet dat niet. Het is een soort rubber waarvan de verkoper me vertelde dat het tegen olie kon. Ik vraag me af waarom ze daar geen condooms van maken!

Als we lekker zonder condoom kunnen, gebruik ik liever slaolie. Van die goedkope, en dan met flessen tegelijk. Olie moet je niet te dun gebruiken, vind ik. Dat brandt niet, zoals olijfolie, en het glijdt prima. Babyolie is duur, het stinkt, en mijn rubber laken verkleurt ervan. Het glijdt ook niet beter, en je huid reageert er ook niet beter op. Vroeger gebruikte ik altijd sesamolie, omdat ik dat nou eenmaal in mijn keukentje had staan. Ik vond het alleen zo'n kooklucht geven! Dat goedkope slaoliespul doet het even goed, dus die doe ik nu.

Ik heb voor mannen die ik met condoom moet doen, alle verschillende glijmiddeltjes geprobeerd. Ik kreeg er een punthoofd van. Alleen siliconenolie is lekker, die is een beetje als echte olie, ook al is het minder vettig. Dat vettige zorgt er wel voor dat het beter blijft glijden, het plakt beter aan je huid. Siliconen trekken een beetje in ofzo. Daar gebruik je dus veel meer van.

Glycerin-glijmiddel is vervelend, want het gaat snel branden, en je huid wordt er na een uurtje kwetsbaar van. Olie doet dat niet. Bovendien droogt het op totdat het vieze rolletjes en balletjes gaat maken, en je ziet er na een kort poosje smerig uit. Dat was echt geen succes. Ik gebruik toch al niet graag glycerin. Ook bij het neuken glijdt het helemaal niet zo lekker. Daarom had ik juist gedacht dat ik mijn voorraadje hiermee op kon maken!

Glijmiddel op waterbasis, zonder dat ze er bijzetten of er glycerin of siliconen inzitten, is het slechtste. Dat droogt op, en soms wordt het bijna lijm! Het plakt alles aanelkaar, en ik heb een keer jankend onder de douche gestaan omdat het niet uit mijn haar kwam. Gelukkig heeft mijn vriendje dat toen met olie aangepakt, dat werkte wel. Het was niet geslaagd. Ik gebruik het ook al jaren niet meer, sinds ik weet hoe de siliconen voelen.

Helaas ben je er niet met een rubber laken. Als ik alleen een beetje invette, en dan ging rollebollen, dan wel. Maar ik wil nat van de olie zijn, en dan loopt het gewoon van het laken af, het bed of de vloerbedekking in. Parket kan minder goed tegen olie dan je denkt, dus ik moet dan een groot zeil onder het matras leggen. Dat werkt wel, ook al is het vervelend om op te ruimen.

In de zomer, als het lekker warm is, is mijn balkon thuis ideaal. Daar heeft niemand zicht, ook de buren niet, en de vloer is gesealed. Dat kan ik dan gewoon met de gieter schoonspoelen, en even naboenen met een sopje. Ik moet alleen wel zorgen dat ik en de lover stil zijn, want ik wil wel een beetje rekening houden met mijn buren. Maar lekker liggen glijden in het zonnetje, zalig.

Een beetje voorbereiding is wel nodig. Als je het rubber laken over het matras hebt gelegd, op het zeil, moet je wel slippers en een handdoek klaar hebben staan. Anders maak je een oliespoor naar de badkamer. Daarna moet je het zeil, het laken, en alles wat je aan gaat raken, goed stofzuigen. Alles gaat aan je plakken als je dat niet doet. Dan je haar in een stevige knot, want dat wordt toch wel vet, maar het plakt overal als het los is.

Het is ook een goed idee om je te scheren. Zelf heb ik al geen haar onder mijn nek, gewoon dagelijks, maar lichaamshaar wordt een soort schuurpapier bij zulke gladde huid. Ik scheer dus mijn partner, in ieder geval zijn voorkant! Soms vinden ze dat erotisch, dat vind ik dan mooi meegenomen. Ze hebben er meer begrip voor als ik het voor het oliefeestje doe, dan wanneer ik het gewoon vraag.

Als je de olieflessen een kwartiertje in heet water laat staan, zijn ze lekker warm als je ze over je uitgiet. Dat vind ik leuk. Ik zorg dat ik altijd al vantevoren genoeg flessen klaarzet, als je druipt kan je niet meer gaan halen. En zorg voor een keukenrol, dat is erg fijn als je wat in je oog krijgt. Je moet ook je handen schoon kunnen maken als je onder de siliconen zit, en een condoom open moet scheuren. Dat is al best lastig.

Zodra je bezig bent, moet je er gewoon niet mee bezig zijn wat voor boeltje je ervan aan het maken bent. Het is het gewoon waard. Ik neem de goede voorzorgen, dus dan kan het niet tè erg worden. De opruim is voor later. Ik kan wel vertellen dat je beter niet in de olie tegen elkaar in slaap kan vallen, dat wordt erg onprettig wakker. Dan is alles verplakt. Je moet dan ook nog alles gaan opruimen, en de boel is koud geworden.

Ik ben er dol op. Lekker over elkaar heenglijden, nooit echt grip op elkaar. Je lover kan je niet beethouden, dus je kan lekker met hem spelen terwijl hij je te pakken wil krijgen. Of zet de hals van een fles olie in je doos, en laat het gewoon naar binnen gieten. Er komt niet heel veel binnen, maar die hete olie die je naar binnen voelt gaan is zalig. Of een dun straaltje olie op zijn lul laten lopen terwijl hij neukt, je glijdt nooit zo.

Na je wip moet je eerst een beetje met je handen de olie van je afwrijven, en dan de slippers aan, en naar de badkamer. Maak éérst je voeten schoon met een hoop zeep, want je kan gemeen vallen als je met vette voeten in de natte douchecabine staat! Dat is zelfs nog glibberiger dan met alleen olie! Daarna is het een hoop werken met water en zeep. Ouderwetse zeep werkt beter dan douchegel, die glijdt soms gewoon van de olie af.

Daarna komt het minst leuke, en dat is het opruimen. Je komt er altijd achter dat er olie is gekomen op dingen waar je het niet had verwacht. Ik heb het weleens gedaan in een kamer met een deurknop inplaats van een deurhandvat, en dan is het moeilijk om die knop te draaien! Het kost een boel allesreiniger. De rubberen lakens houden het meeste tegen, maar er komt langs de onderkant altijd wel een plas in het matras terecht. Dat moet je shampooën.

Het zeil is het meeste werk. Dat moet je vanaf de hoeken opvouwen, als een soort dumpling, en dan kan je het op het balkon met de gieter afspoelen. Naboenen moet dan met een sopje. Dat doe ik altijd op blote voeten, want op schoenen voel ik pas dat de vloer glad is geworden, als ik op mijn bips val! Daarna kom je nog genoeg tegen dat gesopt moet worden, dus ik laat de emmer met sop wel gewoon op het balkon tot 's avonds.

Ik doe het bijna alleen met eigen vriendjes en scharrels. Voor klanten is het gewoon erg veel werk, en die kunnen niet onverklaarbaar geschoren bij hun vrouw thuiskomen. Bovendien is het makkelijker om ongelukjes met condooms te krijgen. En na elke klant het opruimwerk doen, dat gaat niet leuk zijn. Ik heb het weleens gedaan met speciale klanten, maar niet vaak. En het was ook meestal niet de moeite voor mij. Ik ben toch meer met de klant bezig, en dan heb ik geen tijd om zelf van de oliespelletjes te genieten.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind dit bijzonder geil klinken.

Joris zei

Gaaf verhaal!! Klinkt erg opwindend. Dank je wel dat je dit gedeeld hebt!

Co Jansen zei

Dat lijkt me heel heel supergaaf. Ik zou dan geharst i.p.v. geschoren willen zijn. Het doet me denken aan body to body massage wat ik op internet ben tegengekomen.
Waar ik al jaren naar zoek is vrouw tegen man naakt worstelen. Daar heb ik één kort filmpje van gevonden en daar zou ik heel veel van willen hebben.
Één keer heb ik een hoer bereid gevonden dat met me te doen, zij was veel sterker dan ik. Dat heb ik mogen filmen en het resultaat was merendeels een overmaat aan stilstaande beelden, dus saai, niet om aan te zien
Er is een poosje in de publiciteit geweest: erotisch worstelen, maar dat kom ik nu niet meer tegen.
Co.

Erik zei

Dank je voor je verhaal. Ik ben dol op massageolie en dat geeft al een hoop rotzooi. Zo'n laken is een daarom een goed idee, maar hoe maak je dat laken schoon? Breng je daarna talkpoeder aan om het op te kunnen vouwen?

Anoniem zei

Probeer eens nuru gel. Nog gladder dan olie en veel minder rommel. Ik wil graag mijn ervaringen met je delen.

Henri Bik zei

Ja ik kan me goed voorstellen dat samen glibberen leuk is.
Het voorbereiden en opruimen komt me nogal bewerkelijk voor.
Massagesalons leggen een plastic luchtbed in een grote badkamer em dat lijkt mij handiger dan wat zondares doet.
Als ik haar was liet ik schuifdeuren met dubbel glas op het balkon installeren en daar een luchtbed neerleggen, lekker om te zonnen en te glijden.

Zondares zei

Luchtbedden enzo heb ik geprobeerd, maar ik vind ze moeilijker schoon te maken, en ze liggen niet lekker voor een stevig nummertje. Ik heb ze wel in het rond gehad schieten. Bovendien, ik heb niet echt superveel ruimte ofzo.

Het kost wel werk, ja, maar dat kost het ook met een luchtbed.

Erik, dat laken gaat gewoon met een sopje. Dat is echt geen probleem.

Nuru gel ken ik niet, ik ga eens kijken.

Worstelen met klanten doe ik niet. Ik doe alleen dingen waarbij ik de situatie onder controle heb, en mannen zijn nou eenmaal te sterk. Sorry.