maandag 9 juli 2012

Anders met seks

Door de prostitutie ga je anders met seks om. Niet alleen tijdens het werk, maar ook voor jezelf. Dan bedoel ik vooral, dat je het anders meemaakt. Dat ligt niet aan dat je het oude soort seksen niet meer kàn, maar het is niet meer seksen zoals je het nu wil en nodig hebt. Je leert een hoop van het vak, wat je anders niet zomaar leert. Dat verandert hoe je ermee omgaat, maar ook hoe je het ervaart.

In het begin lijkt het nog niet zo. Het is best wel raar om de eerste paar keer te seksen zonder dat je geil op je partner bent. Al snel herken je het gevoel wel, dat is gewoon dezelfde ervaring als wanneer je seks hebt met een vriendje waar je niet meer de klik mee hebt. Dan ben je nog wel in de fase dat je het een beetje aan het proberen bent, en er nog niets van kan. Dat duurt een poosje, voordat het gaat veranderen.

Het voelt eerst raar, alsof het je niet raakt. Het gaat in het begin langs je heen, je voelt natuurlijk wel dat er vanalles met je lijf gebeurt, maar je bent niet door je gevoelens meegesleurd zoals je wel hebt bij gewone seks. Dat is een hele makkelijke manier van werken, en een hoop meisjes blijven er dan ook bij. Die gaan het niet moeilijker maken dan dat ze echt hoeven, en de klanten accepteren het wel.

Voor mij was het een openbaring om seks te hebben zonder emotionele verbinding. Ik had wel eerder gehad dat ik niet zo into een man was, en het eigenlijk ergens anders voor deed, maar er was wel altijd de sfeer, en ik was wel altijd bezig met toch een soort van klik maken. Zonder klik ben je namelijk heel anders met je lijf en seks bezig, en dat is in het begin bijna eng.

Als je "gewoon" seks hebt, doe je dingen die je anders niet zou doen, en vind je dingen lekker die je anders vies zou vinden. Je bent haast iemand anders. Je wordt meegesleept door je emoties, en je bent jezelf eigenlijk niet meer de baas. Dat kan heel lekker zijn, maar dan vooral omdat je door dat meegesleept worden eindelijk over je eigen remmingen heenkomt.

Het is tegelijk ook je smoes om je remmingen te laten varen. In je dagelijkse leven vind je jezelf naakt vertonen vaak maar een beetje beschamend, of vind je de woorden die bij seks horen vieze woorden. Het is ook niet zomaar iets wat je je voorstelt dat je zelf doet, als je niet geil bent. Als je porno van jezelf terugkijkt als je niet geil bent, schaam je je rot voor wat je ziet! Eigenlijk wil je niet dat mensen van je denken dat je seks hebt.

Dat is een soort scheiden. Je maakt een verschil tussen jezelf gewoon, en jezelf als je seks hebt. Als ik er nu naar terugkijk, vind ik het een beetje vreemd, en nogal ongezond. Maar het werkt voor de meeste mensen wel, dus het zal wel normaal zijn. Aan de andere kant moet je dus zowat iemand anders zijn als je seks gaat hebben. Dat werkt niet als je hoer wordt. Daar moet je dus een oplossing voor vinden.

Hoe vreemd dat is, merk je wel doordat mensen altijd zeggen dat ze dingen nooit zouden doen, en dat ze verantwoordelijk met seks omgaan, en ze hebben er een hele strenge moraal over, maar de aap komt vaak toch uit de mouw. Als je in je vriendinnenkring bekend bent als de vrouw die wel wat van seks weet, dan krijg je te horen over de vreemdgangers en de SOA die komen van de mensen die juist hun mond zo vol hebben over netjes zijn met seks.

De makkelijkste manier, en de eerste die je als hoer gebruikt, is om een beetje afwezig te zijn tijdens de seks. Het lijkt voor sommige klanten alsof je helemaal van de wereld bent van genot, maar eigenlijk ben je gewoon aan het afwachten. Je let zo weinig mogelijk op wat je aan het doen bent. Natuurlijk is dat niet zo goed voor het nivo van je dienstverlening. Het wordt alleen maar geaccepteerd omdat de seks in het dagelijks leven vaak ook niet zo spicy is, en je klant er al een kick van heeft dat het niet wéér dezelfde kut is die hij naait.

Die manier van werken is niet zo lekker voor je lijf, want genaaid worden terwijl je lijf niet echt hard meedoet, is nietzo prettig. Je wordt wel nat, en soms kom je zelfs klaar, maar het gaat moeilijk en langzaam. Je krijgt makkelijk ongemakjes. Glijmiddel is dan belangrijk. Je wordt er moe, en soms een beetje uitgeneukt van. Dan voelt je gleuf als rubber na een dag. Je wordt er ook niet sterker op daarbeneden.

Ik weet niet waarom het niet bij elke hoer gebeurt, maar ik werd ook gewoon nieuwsgierig naar hoe mijn lijf bezig was. Ik ging veel bewuster meemaken hoe zo'n wip nou ging. Dat was wel even raar om te leren, maar al snel was ik erg fijn aan het leren over mijn lijf. Als je bewuster bezig gaat zijn, gaat je lijf ook meer reageren, en de klanten vinden dat geweldig. Het is belangrijker dat het gewoon veel leuker werken is.

Als je dus zo werkt, krijg je meer conditie. Je doet immers ook meer. Dat is in het begin niet iets wat erg opvalt, maar je krijgt een voorsprong op je klanten en je vriendjes. Dat ga je merken. Je reageert op andere dingen, want je lijf wordt getraind, volwassen en sterk. Je behoeftes leer je ook kennen. Je merkt dat je veel meer kan dan je dacht, en dat je dingen wil die je vroeger niet begreep of kon. Je leert het een beetje verkennen.

Seks op zijn bewust, is heel anders, en erg leerzaam. Je wil ook gewoon niet meer terug naar meegesleepte seks. Ik mis nog weleens dat het zo makkelijk en geaccepteerd was, en vooral dat ik met alles al wel tevreden was, maar ik wil er niet voor missen wat ik erbij heb gekregen. Dat ik diep in mijn eigen seks kan duiken, en echt mijn lijf laten werken. Hardlopen is ook veel leuker als je getraind bent, als je niet in vorm bent is het heel snel niet meer lekker, en kom je nooit in de zone. Met seks is dat nog tien keer sterker.

Je wordt door al die ervaring, meerdere keren per dag, met klanten die toch wel wat verwachten, wel geconfronteerd met al de stress die voor je aan de seks vastzit. Dat is alles wat de hele tijd je aangeleerd wordt, over wat je moet vinden, en wat je verwacht. Je wordt gedwongen om er kritisch mee om te gaan. Dan ga je vanzelf ontdekken dat seks iets is van jezelf, uit je menselijke aard. Al die morele dingen vallen er langzaam vanaf, totdat je gewoon stressloos met seks om kan gaan. Dat is iets wat ik nooit meer anders wil.

De klanten willen vanalles wat je van jezelf niet zou gaan proberen, maar als je voorbij de dingen bent die ik eerder noemde, word je ook van jezelf meer nieuwsgierig naar experimenteren. Dat kan vanalles zijn, fetish, SM, rare plekken, exhibitionisme, flirten, strippen, gewoon dingen proberen. En er is best een periode geweest dat dat veel voor me betekende. Gewone seks kreeg ik toch wel, en die experimenten spraken me veel meer aan.

Ik maakte me daar toen wel een beetje zorgen om. Was ik steeds verder aan het gaan omdat ik afstompte? Het wordt je de hele tijd verteld dat je dat gaat overkomen, en ik nam dat toen nog serieus. Daar heb ik toen zelfs pauzes voor genomen, want ik wou niet ontsporen. Dat klinkt nu een beetje dom. Je wordt bovendien alleen maar nieuwsgieriger naar dingen die verboden zijn, zelfs als je ze zelf aan jezelf verbiedt.

Maar deze fase ging ook over, al die kinky dingen waren leuk in het begin, maar het werd allemaal toch minder interessant na een poosje. Dan ging de spanning ervan een beetje over. Ik vind al die kinky dingen af en toe nog steeds leuk, maar het is niet meer wat me echt opwindt. Als je namelijk alles probeert wat bij je opkomt, dan leer je wel kennen waar je nou echt je hart aan ophaalt.

Voor mij, en voor de meeste hardcore hoeren die ik erover spreek, is dat gewoon neuken. Pik in kut, maakt niet uit hoe je eraan komt. Voorspel is maar voorspel, en alle dingen eromheen zijn om de seks pittiger te maken, maar het gaat aan het eind om het neuken. Dat is waar seks om draait, als je alles hebt bekeken. Het is ergens wel logisch, maar het lijkt zo simpel en saai. Toch is dat het enige wat echt helemaal nóóit verandert naar iets wat het niet meer doet.

Dat neuken wordt trouwens wel belangrijker als je kut het ook beter aankan. Ik kan me nog wel herinneren hoe lang ik vond dat er voorzichtig en teder met mijn kut moest worden omgegaan. Mijn kut is steviger door de Here gemaakt dan de pik, dus waarom zou ik willen dat een man voorzichtig is? Hij kan beter op zichzelf passen. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je een beetje in conditie bent, maar dat is toch wel belangrijk.

Je gaat steeds meer zien waar het nou aan ligt. Dat zijn hele simpele dingen, je wil gewoon goeie techniek, en goed gereedschap, en dat de gewone simpele handelingen van de seks goed gebeuren. Dat is wat de meeste boekjes nou juist zeggen, dat niet belangrijk is. Ze zijn altijd aan het schrijven over emotie, klik, enzovoorts, maar het gaat voor je lijf gewoon om goed handwerk. Geef mij maar een vakman waar ik geen klik mee heb.

Dat je lijf sterker wordt, zorgt ervoor dat je betere seks kan hebben, maar het zorgt er ook voor dat je behoeftes anders worden. Je kan langer door, dus je wìl langer door, je kan harder dus je wìl harder. Het is zalig om te voelen dat het wèrkt daarbeneden. Het trekt door je hele lijf heen, je voelt je jonger en sterker. Je wordt niet meer moe, maar bevredigd. Na een hoop seks word ik soepel, warm, gezond, levendig, sterk, lenig en gelukkig. Dat trekt langzaam weg als ik het een poosje minder doe.

Voor de duidelijkheid, als ik een poosje niet neuk, omdat ik gewoon even pauze heb ofzo, begin ik al na iets meer dan een week te merken dat ik verlep. Ik sport minder goed, mijn haar word sluiker, mijn nagels scheuren makkelijker, ik krijg weer puistjes, mijn ogen worden sneller moe, ik kom moeilijker uit bed, en ik begin aan te komen. Dat zit er heel duidelijk aan vast. Ik hou mijn jeugd doordat ik zoveel neuk.

Er zitten ook nadelen aan. Partners vinden die het goed genoeg voor je kunnen, wordt moeilijk. En dat is erg, want je raakt je roze bril kwijt. Dat is een term die ik van W heb, die gaat over dat je normaal geil op je partner bent, zodat je elke aanraking geweldig vindt. Die roze bril raak je van de prostitutie gewoon kwijt, en dat is een echt nadeel. Je weet niet hoe slecht je partner in bed is tot je hem kwijtbent. En dan merk je pas hoe weinig een man in een relatie aan de kwaliteit van de seks doet.

Van de weeromstuit ga je minder géven. Je wil niet meer dingen zomaar voor hem doen, je maakt er snel een soort wisselwerking van. Hij moet zijn pijpbeurt verdienen. Dat is een hele rare manier van ernaar kijken, als je erover nadenkt, maar je wordt nu niet betaald, en het eerste wat je dan voelt is dat het wèl iets moet zijn waar je het voor dóét. Het moet de moeite waard zijn, en zo werkt seks in de liefde gewoon niet. Je moet dat omschakelen.

Je wordt dus ook veeleisend. Dat klinkt als luxe, maar het is omdat je het nódig hebt. Je moet doen wat je kan, anders kan je niet met jezelf uit. Je raakt nog iets kwijt: het is niet meer spannend dat je het al doet. Vóór de prostitutie had ik bij elke beurt al de opwinding dat ik iets stouts deed. Dat gaat over als je prostitutie doet. Dat zorgt ervoor dat er iets extra's je op moet winden. En dat is gewoon meer werk. Ik mis dat wel.

Seks is dus anders geworden, en het heeft voordelen en nadelen. In sommige opzichten sta ik daar ook best alleen in, want de meeste mensen zijn heel anders. Dat zorgt dat er voor mij niet echt veel ruimte is om me uit te leven. Ironisch genoeg moet ik veel van mijn persoonlijke seks uit mijn werk zien te halen. En jongens inhuren die voor me presteren. Maar ik wil niet terug. De seks die ik hiervoor had, is een soort gepruts, een soort van geklungel wat niet met me deed wat goeie seks nu met me doet. Dat is geweldig, en dat is het gewoon waard.

23 opmerkingen:

Anoniem zei

"En dan merk je pas hoe weinig een man in een relatie aan de kwaliteit van de seks doet."

Op welke manieren kan een man dan het best de kwaliteit van seks verbeteren volgens jou als proffesionelle?

Anoniem zei

"En dan merk je pas hoe weinig een man in een relatie aan de kwaliteit van de seks doet."

Op welke manieren kan een man dan het best de kwaliteit van seks verbeteren volgens jou als proffesionelle?

Amber zei

Ik moet eerlijk zeggen dat ik als collega mezelf niet herken in dit stukje...

Anoniem zei

wat jij beschrijft is wat een topsporter voelt! je leert jezelf extreem goed kennen, zoekt de randjes, weet hoe de kick voelt van binnen. Kracht en souplesse maken dat alles beter voelt, je wordt heel rustig. In mijn topperiode (fanatiek duursporter) had ik een hartslag van 50/min in rust; benieuwd wat jij meet :-)

Grappig. Topsport. Niet gedacht van je, en toch is het waar. Of topwijf, kan ook natuurlijk.

L

Puttana zei

Heel herkenbaar, ik heb de eerste fases al gehad voordat ik de hoer ging spelen, maar verder ken ik alles. Ik zie je niet schrijven over de hopeloze jacht op een vent die genoeg gaat leren om je bij te kunnen benen. Heb jij toch ook wel denk ik?

Vera zei

Ik heb het stukje twee keer moeten lezen. Ik vond het deze keer erg van de hak op de tak springen en dat ben ik helemaal niet van je gewend, zondares. Zoals gebruikelijk wel weer een heel verhelderend stukje. Het roept bij mij nog wel een vraag op: je beschrijft heel duidelijk de technische kant van seks; volledig losgekoppeld van emoties. En ook dat dat voor jou (als je het krijgen kan) heel erg vervullend is. Wat ik me afvraag; kun je de twee ook weer koppelen in bepaalde situaties? Seks en emotie, bedoel ik? Bijvoorbeeld als je een vriend hebt?

Eleonore zei

Sommige dingen zie ik bij mezelf ook wel terug, maar niet alles. Ik denk dat dat ook wel komt omdat ik nog niet zo ervaren ben als jij. Nog niet!

Henri Bik zei

Een heel verhelderend stuk met veel zelfreflectie, mijn compliment.!

PeterdeL zei

Ik vond het een leuk en consistent stuk (en zo n verademing ook dat alle d en t problemen tot het verleden behoren). Het meest opvallende (en grappig verwoord) vind ik je opmerking "Mijn kut is steviger dan de pik, dus waarom zou ik willen dat een man voorzichtig is? Hij kan beter op zichzelf passen". Of vrouwen nu echt het omgekeerde geloven, of het wel lekker vinden dat mannen dat denken, want dan kunnen ze het tere poppetje spelen, maar het is gewoon zo: vrouwen kunnen meer hebben dan mannen. En ik kan het weten, als een van degenen die niet "beter opgepast" heeft ;-)

Anoniem zei

zondares,

door het lezen van uw blog krijg ik steeds meer inzicht.

en je blijft de inspiratie halen voor nieuwe artikels!

blog award! aan hoeveel hits per dag zit je nu? in het verleden ehb je daar een siets over geschreven en over vreemde zoekwoorden

Anoniem zei

Hoe zit dat met dat jongens inhuren? De laatste keer dat je daarover uit de doeken deed, zei je dat dat nogal was tegengevallen. Heb je inmiddels een beroepskrikker op de kop kunnen tikken die er wel wat van kan?

Wanda zei

Geweldig! Erg herkenbaar, ik heb hard gelachen. Je kan het bijna zelf proeven. Ik heb ook voor ik het leven in ging flink geslettebakt, en dan kom je toch niet waar je komt met prostitutie. Ben jij nou ook zo gefrustreerd met al die lekkere mannen die te onervaren zijn om er wat van te kunnen?

Anoniem zei

maar er zijn evenveel vrouwen die er niets van bakken

Anoniem zei

Waar kan je dan een cursus volgen om beter te seksen ?

Henri Bik zei

Beste Anoniem,

Bij gebrek aan een dergelijk aanbod van Zondares is hier een alternatief: http://www.hotmarijke.be/vrijschool.asp?taal=nl

Ik heb geen idee over de kwaliteit van haar diensten, maar niet geschoten is altijd mis.

Anoniem zei

@anoniem

Gewoon een paar leuke professionals leren kennen en vragen om bij te leren. Doen ze echt graag, en is des te leuker :-)

Co zei

Zondares,
Ik voel me metéén een prutser in het neuken na jouw verhaal. Wil je alsjeblieft een voorbeeld geven wat er fout wordt gedaan en wat goed gedaan wordt?
Overigens heb ik een zeer hoge waardering voor je blog.
Co.

Zondares zei

Amber, misschien ben je nog wat nieuw? Als je nog maar een paar tiental klanten op de teller hebt staan, dan zal je nog helemaal niets merken denk ik. Ervaring komt langzaam.

L, mijn hartslag in rust is nu 64, maar dat was ooit 60 toen ik nog heel fanatiek sportte.

PeterdeL, de meeste mannen zetten grote ogen op asl ze merken dat ik steviger ben dan zij hoor. Je weet dus al meer dan de meeste mensen. Tegenwoordig probeer ik goed Nederlands te gebruiken, want ik wil graag serieus genomen worden.

Gigolo's zijn niet beter geworden in de tussentijd. De goeie gaan ook niet lang mee. Die jongens raken gewoon op.

Wanda, het is zonde he?

Co, ik schreef eerder al een stukje over neuken. Lees dat maar eens om te beginnen.

Fre zei

Hallo :)
Ik vind je teksten heel aangenaam om te lezen, maar vroeg me gewoon af hoe het juist gaat om om te gaan met fetisjisten, en welke je dan onder andere tegenkomt.

Improviseer je dan vooral of zegt de klant dan wat je moet doen, en volg je dat dan maar?

Ik heb bijvoorbeeld een fetish voor voeten en (naald)hakken. Als ik daarmee bij jou terecht zou komen, hoe zou je dat dan aanpakken denk je?

Hopelijk stoort mijn nieuwsgierigheid je niet teveel. :)

Zondares zei

Ik heb al eens geschreven over voetfetisjisten. En ik improviseer zoveel als dat ik kan.

Anoniem zei

Ik herken het verhaal. Mijn vriendin denkt er hetzelfde over volgens mij. Ze wil vooral veel en hard. Voorspel? Laat maar.
Persoonlijk vind ik dat gebrek aan voorspel een enorm gemis. De intimiteit tussen 2 geliefden is zoveel meer dan hard en lang neuken. Ben er een tijd in meegegaan, en hield het vol, ik was gek op haar en wilde ook alleen maar neuken. Nu ken ik haar langer..het wordt allemaal wat normaler, en dan komt het nog wel eens voor dat hard en lang niet meer gebeurt, maar vooral te kort! :( En dan is ze booooossss..brrrr. Niet fijn. Denk dat ze dan wel buiten de deur gaat zoeken. En hoer was ze, daarna een slet. Ook een slet in relaties, ze zorgde er altijd voor dat haar vriendje andere mannen toeliet, een triootje of gangbang is haar niet vreemd. Voor mij als burgermannetje best heftig allemaal. Ben benieuwd hoe lang ze het met me volhoudt als de seks niet meer lang en hard en veel is.. :(

Unknown zei

Het sekstaboe en je schamen als je je eigen seksaktiviteit terugkijkt weerhoud de meerderheid om zich te bekwamen in seks, zonde.
Co.

François zei

Zondares, ik wil even zeggen dat ik dit ook een prachtig stukje vindt.