maandag 5 december 2011

Klaar is soms niet klaar

Klaarkomen is voor de meeste mannen echt kláárkomen. Ik heb al meerdere stukjes daarover geschreven. Maar je zal altijd zien, dat er genoeg mensen zijn, die niet passen in wat je uitlegt. En ik heb toch wel enkele duizenden mensen die elke maand op mijn blogje komen, en dus zitten die er wel tussen. Dan hoor ik soms weleens wat over bijvoorbeeld mannen die doorkunnen na het komen, en die zijn nieuwsgierig.

Ik heb niet zo'n volledig verhaal over vaak komers als over de soorten van klaarkomen waar ik eerder stukjes over schreef. Dit wordt dus ook een korter stukje. Ik weet niet precies waar het aan ligt, of hoe het voor de man is. Ik weet alleen hoe ik ermee werk.

Je kan ze ongeveer in twee groepen verdelen, de herhalers en de mannen die doorgaan. Daarmee is niet alles gezegd, je hebt er ook die ertussenin vallen, of nog anders zijn, maar met die twee heb je de meeste wel gehad. De herhalers kunnen gewoon snel weer na een orgasme, de mannen die doorgaan hebben gewoon geen stop na het komen.

De mannen vertellen het haast nooit vantevoren. Je komt er tijdens de wip achter. Meestal weten ze wel dat ze afwijken van wat je gaat verwachten, maar pas na het spuiten hoor je ervan. Ik vind dat raar, want ze zullen zelf toch wel begrijpen dat je betere service kan geven als ze het op tijd vertellen?

Herhalers komen vaak makkelijk, en dat is denk ik ook omdat ze zelf niet bang zijn om te komen. Veel mannen proberen het toch uit te stellen omdat ze weten dat het na de kwak over is, en dus proberen ze het weg te houden. De mannen die makkelijk herhalen gaan soms voor een vlug orgasme omdat ze meteen daarna gewoon weer opnieuw kunnen beginnen. Dat is trouwens niet iets wat heel vaak geldt ofzo.

Met herhalers ga ik gewoon met hun ritme mee. Dat is makkelijk zat. Je moet het even weten, en dan is het gewoon makkelijker dan een gewone klant. Je hoeft immers niet meer de hele tijd zijn orgasme in de gaten te houden. Als hij komt komt hij gewoon, en daarna gaan we weer door.

Mannen die doorgaan zijn een iets ander verhaal. Sowieso weet ik bij die mannen niet altijd of ze nou echt klaarkomen, of dat ze alleen ejaculeren. Daar is verschil mee. Sommige mannen zeggen van wel, en andere van niet. Er zijn er ook die vertellen dat ze soms hard klaarkomen, en dat ze dan niet doorkunnen. Ik noem dat dan maar eerst ejaculeren zonder klaarkomen, en dat harde klaarkomen een echt orgasme.

Die mannen vinden het het lekkerst om door te naaien na het spuiten, en dat kan natuurlijk niet. Condooms vol met zaad kunnen gaan schuiven, of lekken. Zo heb ik mijn eerste zwangerschap gehad. Ik ben ze dus de hele tijd in de gaten aan het houden, en telkens condooms aan het wisselen. Als ze eerlijk zijn is er nietzoveel aan de hand, maar vaak houden ze het stil omdat ze denken dat ze na het komen niet meer doormogen.

Ik heb op zich een hoop geduld met mannen die doorkunnen, maar iets minder als ze vertellen dat ze heel veel hebben geoefend om het na het spuiten weer te kunnen. Dat ze dat zelf leuk vinden begrijp ik wel, maar het hoeft bij mij niet om een leuke tijd te hebben, en ik heb er veiligheidsproblemen mee. Dat zorgt ervoor dat ik een stuk minder meeleef met zo'n vent als hij teleurgesteld is dat hij eruitmoet na het spuiten.

Er zijn danook mannen die er erg blij mee zijn. Sommige mannen vinden zichzelf sexyer en mannelijker, en sommige mannen willen gewoon zoveel mogelijk orgasmes. Die trainen zichzelf zodat ze meer orgasmes kunnen meemaken. Maar netzovaak kom ik zulke mannen tegen die klagen dat ze weleens gewoon klaar willen zijn, en die het zelf ook maar lastig vinden. Weer niet echt iets, waar ik een duidelijke regel van kan maken.

Voor de meeste, maar niet voor alle, geldt wel dat als je ze lang genoeg opgeilt, dat een orgasme dan wel netzohard kan aankomen als bij een andere vent. Dat zijn ze dan niet gewend, en het kost ook een hoop werk. Je moet ze namelijk niet tussendoor laten komen, dan kan je weer opnieuw beginnen. En bij sommige mannen werkt ook dat niet, die zijn nooit echt klaar, maar soms wèl te moe om door te gaan! Dan zijn ze ook wel tevreden.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd, is dat je het gewoon niet kan weten. Als je maar je beste gok gebruikt, kom je er nog niet zomaar achter. Dan heb je tien beurten nodig voor je het een beetje weet. Dus je kan het beste gewoon vragen. Dit is toch al één van die dingen die je wèl kan vragen zonder onzin te horen te krijgen, dus vragen is het beste om te doen. Dan kom je op sommige van die mannen een beetje raar over, maar als je verkeerd gokt heb je dat toch ook.

Er zijn zoveel variaties, het is een rommeltje. Ik heb er dus ook geen theorietjes over zoals met andere dingen. Ik kan er nietzoveel mee. Het was deze week meer dat ik echt even geen inspiratie had, en dit was nog een vraag die ik beloofd had om te beantwoorden.

Volgende week weer een beter stukje hoor!

39 opmerkingen:

Anoniem zei

Geeft toch inzicht. Bij mij duurt het juist vrij lang. En dan sta je er niet bij stil dat te snel ook vervelend gevonden kan worden.

Anoniem zei

de spaties staakten deze aflevering ;)

Anoniem zei

Zondares is niet echt een prostituee. Ik ken degene die deze blog doet en hij heeft het een keer verteld. Het is een man en hij heet Erik.

Denise zei

anoniem moet niet zo stoer praten en dan ook zijn echte naam vertellen... want dit is bullshit!

Anoniem zei

Haha, stel je voor, dat Zondares gewoon een man is die alles uit zijn dikke... duim zuigt!

Voorlopig geloof ik nog gewoon dat het "echt" is, totdat het tegendeel bewezen is.

Eleonore zei

Ik vond het best een goed blogje hoor, het is misschien rommelig, maar er staat wel wat leuks in.

Eleonore zei

En dat Zondares een man is geloof ik echt niet meer. Kijk, als je wat geile verhaaltjes neerzet kan het iedereen wel zijn, maar dit is jaren materiaal dat allemaal herkenbaar is voor iemand die het ook doet. Een vent kan dat nooit. Flauwe grap hoor.

Anoniem zei

Ik ben een herhaler, en ik heb bij een hoop DVP wel gemerkt dat je na de eerste keer komen nergens op hoeft te rekenen. Dat betekend dat ik wl eens stilhou dat ik gekomen ben. hopelijk heb je er begrip voor.

Anoniem zei

Zondares is Erik, een 58-jarige Groninger met een flinke baard. Hij werkt in de gemeentereiniging, maar heeft zich bij het begin van de blog ziekgemeld om er al zijn tijd aan te besteden. In zijn kelder heeft hij twee escorts, die hij gevangenhoudt om aan details over het werk te komen. Iedere keer als de hitcounter omhoog tikt, glijden zijn korte vingertjes de trainingsbroek in die hij al vier weken niet heeft uitgetrokken.

Anoniem zei

Haha nee, zo erg nou ook weer niet. Hij is 23 jaar en een beetje vreemd. Bezoekt ook wel eens prostituees en misschien dat hij op die manier aan die verhaaltjes komt.

Wel grappig dat jullie geile mannetjes zo opgewonden raken van hem dat jullie het helemaal uitsluiten, haha.

Anoniem zei

Erik is een Antilliaan die zijn ho's maar niet onder controle kan houden. Hoe veel hij ook traint, hij wordt maar niet de grote kleerkast die hij wil zijn. Hadden ze maar iemand om naar op te kijken, dacht hij. Op een avond zat hij doelloos op Facebook, en het idee om een voorbeeld voor zijn ho's te zoeken kwam in hem op. Toen heeft hij gezocht naar een goed voorbeeld, maar omdat alle hoeren gedwongen werken, vond hij maar niets.

Nu schrijft hij elke week, waarbij hij telkens een thema wil aanstippen waar zijn ho's nu mee worstelen. Het is veel te groot voor hem geworden. Hij kan niet meer stoppen! Met bloeddoorlopen ogen schrijft hij koortsachtig aan steeds een nieuw blogje om zijn hongerige lezers te voeren.

Anoniem zei

De man achter dit blog is dhr Zondaar, een zedenrechercheur uit Appingedam die langs deze weg probeert pooiers uit te lokken tot strafbare uitspraken.

Anoniem zei

Ik wist het!!! een vrouw kan nooit zo analytisch zijn!!!!

DikkeWillem zei

Laat die Erik maar eens bewijzen dat hij niet gewoon interessant zit te doen. Zonnetje heeft me heel veel inzicht gegeven die ik als ouwe wandelaar niet had, en alles maar dan ook alles heeft geklopt.

Anoniem zei

erik was vroeger erika en daarom kent hij het zo goed

Anoniem zei

Zondares moet gewoon uitkomen voor wie ze is, dan zijn we er uit. Niemand zal je er scheef voor aankijken hoor, kom gewoon naar voren met je foto en je naam!

Anoniem zei

Dit blog wordt geschreven door Lodewijk Asscher, die wil dat het blog het boegbeeld wordt van de pro-prostitutie beweging. Op het juiste moment zal hij zich bekend maken om zo de basis onder de beweging uit te trekken, en krijgt het stadsdeel alle panden in de Wallen in handen.

Anoniem zei

mannen kunnen ook klaarkomen zonder te ejaculeren, het verbaast me dat je het daar helemaal niet over hebt. In dat geval is doorgaan uiteraard geen risico.

Anoniem zei

Iedere Erik, Jan Piet of Klaas die beweert dat hij dit blog schrijft is een opschepper.

Als Anoniem van 5 dec 06:08 enig lef had zou die 'Erik' met die claim niet wegkomen.

Overigens lijkt mij inderdaad de communicatie met de klant de enige oplossing voor Zondares.

Als zij hem duidelijk maakt dat een uur bij haar een heel uur vrijen is dan zal hij open zijn over zijn orgasme karakteristiek en kan dat een fantastische vrijpartij worden, ook voor haar.

Henri Bik

Anoniem zei

Al die herrie in de tent, nu wil ik wel weten of de Anoniem het ook waar kan maken, kom maar op met de NAW van die Erik!

Anoniem zei

Ik vind delen hiervan wel herkenbaar, ik kom soms een beetje klaar en er is niets lekkerder dan doorneuken. Ik wil graag weten hoe ik dat toch kan doen bij een DvP.

Anoniem zei

Dit is wel heel erg uit de perspectief van de prostituee, weinig mensen staan er bij stil dat je er last van kan hebben dat je klaar hoort te zijn na een keer spuiten.

Ik heb bijvoorbeeld vier of soms wel meer keer nodig voordat ik me bevredigd voel. Als ik erg opgegeild ben, kan ik wel zeven of acht keer moeten klaarkomen, ook al spuit ik na de vierde keer niets meer.

Erg weinig vrouwen hebben er begrip voor, en ik vind het erg jammer dat ik zelfs betaald niet aan mijn trekken zou kunnen komen.

Anoniem zei

Erik is een sociaal-psychologie professor uit Nijmegen. Hij voert met deze blog een experiment uit om te zien hoe mensen reageren op informatie via blogs. Zijn subtiele manipulatie dringt langzaam door tot alle uithoeken van het Internet.

Anoniem zei

De schrijver van dit blog is Erik, een 48-jarige man die part-time het Muiderslot beheert. Hij probeert al jaren door te breken met zijn shockblog, dat helaas niet aanslaat. Het Zondaresblog is, samen met seks.blog en Geenstijl, een lokkertje waarmee hij lezers aan zich bindt. Op 12/12/2012 zal hij alle adressen naar zijn eigen blog laten verwijzen, zodat hij in een klap het grootste meest bezochte blog van Nederland zal hebben.

Anoniem zei

[img]http://finickypenguin.files.wordpress.com/2007/12/bunchies_clear1.gif?w=450[/img]

OMG hoedehel kers?

Gr gr pipo el loco

Mijn wachtwoord verificatie was sphro
als in spiro dat ene kompjuter spel met een draak(je). Ik had hem ook op de nintendo dee es en pee es een, maar hetwas wel moeilijk. Allen ik kwam nietmverder bij het kasteel met die ene vet moeilijke eindbaas.
Dhaag ik ga weer verder. want dankzij dit verhaal heb ik weer zin om de eindbaas te verslaan wat me toch niet gaat lukken maar misschien tog wel maar daar kom ik maar op een manier achter dus ja opziech wel.

Doeg.

Ow ik klikte niet op anoniem maar nu wel gelukkig had ik nog kontrol c en kontrol vee dus ja opzich ben ik nu we; blij, zo blij dat ik geen kerst meer hoef te vieren,

Ok tot zo
grgr
Ankie.
en tyrone(neger naam)

Anoniem zei

^ ??? Ik denk dat jij op het verkeerde blog zit te zwammen !!!

Ik heb altijd al aan de geloofwaardigheid van zondares getwijfeld, maar om nu meteen te gaan geloven dat het een man is .... tja, toch wel, het zou zomaar kunnen.
Het zou in dat geval wel heel knap zijn om als man zo overtuigend in de huid van een vrouw te kruipen, en sowieso in die van een prostituee, en het dan ook nog zo lang vol te houden ? hmmm ...
Knap !!!

Anoniem zei

Erik, acht en zestig jaar. Tegen wil en dank met pensioen. Zijn jaren trouwe dienst bij Droste liggen achter hem, zoetjes aan kan hij zijn onrust niet meer beheersen. Hij moet iets met zijn tijd doen. Te timide om onder de mensen te komen, begint hij een blog. Een blog over hemzelf zal nooit genoeg aandacht trekken, dus verzint hij een andere persoon. Een prostituee, die controversiele uitspraken doet.

ex-hoofdagent zei

Ook vanuit het oogpunt van een politie-beambte ziet het blog er betrouwbaar uit. Ik denk niet dat een man dit zomaar kan verzinnen.

Anoniem zei

de comments zijn leuker als de blog

Zondares zei

Wat is dit nou voor kinderachtigs? Ik moet er niets van hebben hoor, die Erik moet zijn mond houden. Ik doe genoeg moeite voor deze blog, ik wil niet hebben dat mensen nog onzin erover gaan verspreiden. Nou ben ik weer helemaal boos, lekker is dat.

Anoniem zei

Haha, daar heb je lang over nagedacht Erik. Ik heb nu al zin in jouw boze hoofd morgen.

Anoniem zei

Er is niet maar een Erik, het is een groep van vijf Leidse studenten die een project over Internet moesten maken. Het succes van dit blog was zo groot dat ze het hebben doorgezet, en nu is het het onderwerp van een weddenschap over wie het het langst volhoudt. De studenten lachen zich rot om de gelovigen, die maar blijven denken dat hoeren echte mensen zijn.

Anoniem zei

Jullie hebben er niets van gesnapt. Zondares is de codenaam van een project van de AIVD om via Internet de prostitutiewereld in kaart te brengen. Door kleine stukjes informatie publiek te maken, wordt dit aangevuld door onwetende klanten en collega's. Het beeld van de AIVD wordt steeds vollediger, totdat alle pooiers van NEderland in een actie kunnen worden opgepakt.

Anoniem zei

:rofl: Hilarisch!

Anoniem zei

Er zitten weer een paar kinderachtig te doen ... Waait wel over

Anoniem zei

Het wordt erg flauw ja. Bij de eerste reactie over "Erik" vond ik het leuk. De reactie kwam uit het niets en deed je als zondares-blog-volger even de wenkbrauwen ophalen... zo van 'het zou toch niet...?'.

Ik denk dat Zondares die eerste reactie zelf ook met een kwinkslag zou moeten zien.

Maar dat er nu het ene na het andere kereltje (of zijn jullie dames?) komt dat denkt: ik zal ook eens iets heeeeeeel erg grappigs gaat typen. Vervolgens hun brein aan het werk zetten om iets te bedenken wat het vorige fantasietje kan toppen.
Dan op de proppen komen met een vage AIVD theorie of een gepensioneerde droste medewerker... nou hoera hoera hoor, caberatiers in wording!

Ik heb er niets op tegen, er is vrijheid van meningsuiting, maar dat laatste grijp ik dan ook aan om te zeggen: voor mij is de lol er al af!

Zondares zei

Ik kan er nu achteraf ook wel een beetje om lachen. Ik word alleen snel boos, want ik doe zo mijn best, en ik wil dat het serieus word genomen wat ik schrijf.

Mark van der Beer zei

Ik kan iedereen hier heel simpel vertellen dat Zondares écht is. Het is geen man, het is een echte prostituee.
De verhalen die zij schrijft, de visie die zij heeft op het vak, de ervaringen zijn heel herkenbaar. Ze komen in heel veel manieren overeen met die van mijn vriendin.

Waarschijnlijk is dit gewoon een poging van iemand om de kredietwaardigheid van Zondares onderuit te halen. Wellicht dat dit meer te maken heeft met mensen die claimen slachtoffer van mensenhandel of loverboys te zijn geweest, of iemand die gewoon de ware identiteit achter Zondares op deze manier probeert te achterhalen.

Hij doet zijn best maar, maar het is gewoon onzin. En voor diegene die straks begint te roepen dat ik ook Zondares ben. Als je enig verstand van schrijven hebt, zul je zien dat mijn woordkeuze en manier van schrijven dusdanig afwijken van Zondares, dat het niet eens in de buurt komt.

Typisch een gevalletje zwartmakerij van iemand met andere motieven.

Co Jansen zei

Het zou fijn zijn als het duidelijker was wanneer de ander (man of vrouw) klaar kwam, in zo'n filmpje waarin alleen maar klaarkom-momenten staan van vrouwen, zie je alleen maar een nauwelijks zichtbare samentrekking van de buikspieren.
Co.