maandag 14 december 2009

Zonde van zijn lijf

Ik leg de lat best wel hoog als het gaat om mannelijke schoonheid. Ik vind een man niet snel aantrekkelijk. Ik vind een man ook niet snel echt lelijk, dus daar is wel balans in. Ik heb als meisje altijd mijn vriendjes het mooist gevonden, ook al had dat niets te maken met hoe ze eruit zagen. Ik had dan mijn roze bril op, en die ben ik helaas kwijt. Misschien komt dat wel weer terug als je ophoud, maar ik ken geen vrouwen die opgehouden zijn, dus ik kan dat niet vragen.

De meeste mannen vind ik niet lelijk om naar te kijken. Ze zijn niet mooi, maar ze zijn mannen en ze zien eruit als mannen. Daar voel ik me bij op mijn gemak. Een beetje kaal of grijs kan best sexy zijn, en ik vind een beetje bolle buik niet zo erg. Wit vel op het lijf met een bruine kop en bruine handen vind ik wel lelijk, maar ik stoor me er niet zo aan.

Het is werk wat ik doe, dus het maakt niet uit of een man mooi is of niet. Als hij heel lelijk is, vind ik het wel eens minder fijn om hem aan te raken, maar daar ben ik niet zo moeilijk meer in. Dat went heel erg, en je moet er realistisch over zijn. Ik krijg geen kind van hem, en ik doe het veilig. Dan moet je gewoon professioneel zijn en hem de tijd van zijn leven geven. Hij kan er ook niets aan doen dat hij lelijk is.

Dit stukje gaat over één klant, die ik me nog heel erg goed kan herinneren. Hij was over de mail niets bijzonders, maar toen hij bij me kwam op onze afspraak, moest ik even slikken. Hij was lang, met mooie blonde lokken in een hip kapsel, was goed gekleed, en had een prachtig lijf, dat kon ik door zijn kleren heen al zien. Al zijn kleren vielen precies goed. Hij had goede smaak in kleding en schoenen. Hij had prachtige, glanzende ogen, en een brede kaak met precies genoeg ruwheid in zijn gezicht. Ik was even van mijn stuk, en ik heb hem een paar tellen op de drempel laten staan terwijl ik wachtte. Toen hij wat zei, heb ik hem snel binnengelaten. Ik schrik niet snel van een mooie man, dus hij was wel bijzonder.

Er komen wel vaker mooie mannen bij me. Het zijn niet alleen de lelijke of oude mannen die een prostituee opzoeken. Veel mannen willen gewoon seks voor geld, omdat ze niet een relatie willen, of omdat veel vrouwen seks alleen doen omdat ze er een bedoeling mee hebben. Met een hoer weet je waar je staat, dat willen veel mannen.

De man was heel charmant, hij kon goed met me omgaan. Ik was in het begin zelfs een beetje verlegen. Hij had een mooie ziel, hij kon fijn met me praten en ik was best onder de indruk van hem. We hebben een leuk praatje gemaakt, en hij was op zijn gemak en maakte leuke grapjes. Ik voelde me meteen thuis met hem.

We bleken allebei de samba leuk te vinden, en hij nodigde me uit eens met hem te gaan dansen, en dat nam ik aan. Heel onprofessioneel, maar ik was een beetje met mijn kut aan het denken. Ik moet best wel dom overgekomen zijn, maar dat vinden veel klanten helemaal niet erg. Ik dacht aan het ritme en de losse heupen die je voor samba moet hebben, en ik was helemaal blij.

Hij vertelde wat hij wou, namelijk gewoon pijpen en twee standjes. Daar was ik helemaal voor in. We gingen ons uitkleden, en hij bleek over zijn hele gespierde lijf bruin te zijn. Dat zat dus ook wel goed! Op dit punt ging ik hopen dat hij geen teleurstelling zou zijn in zijn broek. Hij zag eruit alsof hij iets moois in zijn Bjorn Borgs had, maar dat weet je nooit zeker tot je het ziet.

Ook daar zat het wel goed mee. Het was zonde om er een condoom omheen te doen. Een prachtige, schone lul, bijna recht, en een eikel langer dan normaal. Korte voorhuid, en mooi in proporties. Bovendien had hij geschoren. Toen ik begon hem te pijpen, rook ik een mooi mannenparfum. Soms gooien mannen aftershave erop alsof het water is, maar hij had lekker subtiel aangebracht.

Na het pijpen, wat echt héél leuk was, gingen we neuken. De meeste meiden beginnen bovenop, en laten de klant het dan afmaken in missionaris of doggy. Dat is makkelijk, want je kan in het begin wennen, en later hoef je niet al het werk te doen. Ik doe het daarom juist anders, want ik wil toch een beetje anders zijn dan de andere vrouwen.

Ik begon dus met doggy. Ik nodigde hem uit, en ik merkte dat ik helemaal hees was. Ik was supernat. Ik word normaal ook wel nat, maar alleen een beetje. Ik heb aan het eind van de dag soms echt glijmiddel nodig. Nu zat ik te soppen. Ik dacht bij mezelf, "kom op Zondares, hou je in, wel professioneel blijven."

Hij ging aan de slag, en meteen al dacht ik: dit kan niet waar zijn. Hij kon er niks van. Er zijn veel mannen met slechte techniek, maar hij viel op door hoe slecht hij was. Hij kon geen maat houden, hij maakte geen rechte stoten, en hij ging heel ondiep. Het grootste stuk van die geweldige lul ging gewoon niet bij me naar binnen.

Ik heb hem even zijn gang laten gaan, maar toen werd het té frustrerend, en ik ben op hem geklommen. Hij wou dat ik hem aankeek, en dat was jammer want ik was liever omgekeerd op hem gaan zitten. Ik liet hem lekker naar binnen glijden, maar toen ik begon met rijden begon hij meteen te klagen dat het pijn deed.

Oh wat frustrerend was die man! Ik vond hem helemaal geweldig, maar als je niet kan neuken dan ga je af in mijn ogen. Ik was meteen helemaal afgeknapt op die man. Hij had echt niet perfect hoeven te zijn, ik was al voor hem gesmolten, dus zelfs al was hij gewoon geweest, dan had ik nog mezelf helemaal bevredigd gevoeld. Maar nu was hij dus een man die niet kon neuken.

Ik voelde me een beetje belazerd. Als je niet kan neuken, dan is dat doodzonde van zo'n lijf. Ik heb de wip afgemaakt, en hij was helemaal tevreden. Ik niet, ik was bijna boos op hem. Wat frustrerend. Ik had nog het idee, ik ga er gewoon voor en dan bijt hij maar even op zijn tanden, maar dat kan je niet maken met een klant, hij heeft ervoor betaald. Als het een gewone date was, had ik het wel gedaan. Bovendien werd hij slapper als hij pijn had, dus dan had ik er niet lang plezier van gehad.

Toen hij weg was heb ik mezelf even toegetakeld. Ik ben nooit voorzichtig als ik de hand aan mezelf sla, maar deze keer scheurde ik de vibo bijna. Ik was zo gefrustreerd! Ik voelde me geteased, en daar kan ik niet tegen. Als ik opgegeild word, moet ik ook bevredigd worden anders word ik humeurig. Deze man was niet goed voor me. Hij is nooit meer teruggeweest, dus ik denk dat dit al te ruw voor hem was. Ik was dus ook niet goed voor hém.

Op het dansen heeft hij geen antwoord gegeven, dat is misschien maar beter zo. Het is doodzonde dat zo'n mooie man het niet waar kan maken. Ik kies er niet voor, maar ik verbind wel respect aan mannen voor hoe ze hun mannetje staan in bed. Ook al ben je nog zo mooi, als je het gewoon niet kan of een slapjanus bent, dan heb ik geen respect meer. Je bent nog welkom, en ik zal professioneel zijn, maar je bent dan afgegaan voor mij.

25 opmerkingen:

MisSin zei

Wat een tegenvaller! :o

Anoniem zei

Wat zijn vrouwen toch een afschuwelijke wezens. Gelukkig hoef ik niet meer met ze naar ben.

Anoniem zei

"bed", bedoel ik natuurlijk. Niet "ben".

Anoniem zei

LOL! Je beste column!
Een seksueel gefrustreerde prostituee...

*komt nog steeds niet bij van het lachen*

tara zei

uit dit stukje komt wel naar voren dat je egt beetje verknipt ben hoor.
Wel leuk verknipt. Deze column slaat alles haha

Pieter R. zei

Bekijk dit nu eens vanuit de positie van die man. Hij weet vast zelf ook dat hij er aantrekkelijk uitziet; gedoseerd luchtje, goed passende kleding, gebruind lichaam. Maar jij zult vast niet de eerste geweest zijn die dacht: lekker lijf, maar de seks is niks. Misschien zijn er andere vrouwen geweest ( in relationele sfeer ) die daadwerkerlijk hebben gezegd dat hij slecht is in bed. Als dat zo is, kan ik me voorstellen dat hij naar een hoer gaat om aan zijn gerieven te komen. Omdat hij daar gewoon geen commentaar krijgt.

Misschien had hij gewoon vantevoren moeten zeggen dat hij volgens zijn vorige lovers slecht in bed is. Dan had dit een 'seksles' kunnen zijn, en had je hem kunnen leren hoe het wel moet. Maar omdat je afgeleid was door z'n lichaam, heb je het gesprek niet wat die richting op kunnen praten ( en doen ).

Wel jammer voor jou natuurlijk dat je eindelijk een lekkere klant hebt, maar dat hij je tegenvalt.

Martijn zei

Kijk hier worden mannen die niet zoveel ervaring hebben nou erg onzeker van en ondertussen is er niemand die zegt doe het eens zo of zo maar goed dat moet je in de relatiesfeer doen denk ik als die ten minste weet hoe het moet... Ik geloof dat jij bij de eerste keren ook niet hebt gemerkt dat het niet goed was... seks vanuit liefde en niet vanuit begeerte?

DikkeWillem zei

Het is wel even lachen om je stukje, maar ik begrijp dat dit een situatie is waar je met je werk wel mee te maken krijgt. Ik neem het serieus, en jou ook als persoon, maar je stukje is grappig. Misschien onbedoeld?

Nightgirl zei

Je kent geen vrouwen die zijn opgehouden, zeg je in paragraaf 1. Ik heb het een aantal jaar gedaan toen ik studeerde, en ik ben weer een stukje teruggegaan naar het "roze bril gevoel", maar niet helemaal. Dat komt niet meer terug. Dat is nog steeds wel moeilijk ivm mijn relatie.

Je schrijft hele leuke stukjes, ik krijg er heimwee van.

Anoniem zei

Heel grappig stukje :) Ik kan me je reactie voorstellen, dat het zo zonde is.

M.

Anoniem zei

Wat een grappig stukje. Ik zie het zo voor me! Je hebt heel beeldend beschreven hoe jouw aanvankelijke enthousiasme uiteindelijk plaats maakt voor intense teleurstelling.

Verder wil ik 2 opmerkingen maken. Wat ik iedere keer weer leuk vind om te lezen is dat jij gewoon van seks houdt. Eindelijk eens iemand die een heel ander beeld schetst dan het veel te eenzijdige verhaal dat alle prostitutie gedwongen zou zijn. Goed om te horen dat er echt nog vrouwen zijn die bewust voor het werk van hoer hebben gekozen. Op deze manier is prostitutie toch geweldig? Een man en een vrouw die met elkaar naar bed gaan voor geld en die daar beiden hun eigen reden voor hebben. Wat is daar mis mee?

Ik bewonder je kijk op de betaalde liefde. Voor jou is seks de manier om op een goede, prettige wijze je brood te verdienen. Jij geniet van seks, je bent er goed in. Heerlijk toch? Ga vooral zo door, meid. Wat geweldig dat er vrouwen zoals jij bestaan!

Mijn tweede opmerking is kritischer. Natuurlijk snap ik je teleurstelling. Een mooie, aardige man en een prima stuk gereedschap, en dan zo'n slechte neuker. 'Zonde van zo'n lijf', inderdaad. Maar ik vind niet dat jij je tekort gedaan mag voelen. De klant komt bij jou voor z'n eigen genot. HIJ betaalt. Het contact tussen hoerenloper en hoer is toch primair gericht op de behoefte van de klant. Natuurlijk mag de prostituee ook genieten, ik zou zeggen, graag zelfs!! Maar als jij zegt dat je je belazerd voelt, en bijna boos bent, ga je toch wat te ver, vind ik. Een klant mag van een professionele hoer verwachten dat ze goed is in seks. Andersom is dat niet vanzelfsprekend. Er is geen reden om je klant wat kwalijk te nemen, vind ik.

Je teurstelling kan ik begrijpen, maar voor het verwijtende toontje heb ik minder begrip. Niet iedere man is zo'n doorgewinterde neuker als jij. Misschien was het zijn eerste maal bij een prostituee of misschien was hij gewoon nerveus. Zelf neuk ik nu ook gevarieerder dan de eerste keer dat ik bij een prostituee kwam. Kwestie van veel oefenen.
Misschien had je op een subtiele manier moeten proberen om van hem een betere minnaar te maken. Voor een dame met zoveel ervaring ligt daar een schone taak.

J zei

Krijg het lekker warm als ik dit stukje lees! Goed geschreven! En de mannen die niet kunnen neuken... Tja, hoort er bij.

Zondares zei

De reacties zijn een beetje onverwacht. Ik had niet gezien dat er een verwijt in zat, bijvoorbeeld. En ik had het niet gezien als iets grappigs. Als je erom kan lachen is dat prima, maar het was een frustrerende ervaring!

Marcos zei

Hey Zondares,

Het blijft leuk om door jouw originele verhalen eens een andere kant van de prostitutie te zien (ook als was dit verhaal minder leuk voor jou...).

Misschien moet je maar een boek gaan schrijven over hoe het wel moet, voor mannen zoals mij die nog geen ervaring hebben ;-)

Een prostituee lijkt me een grote stap om de ervaring te krijgen, vooral omdat de kans mij groot lijkt dat je bij iemand te terecht komt die niet zo goed is in haar vak als jou :-) (echt goed worden in sex lijkt me nog wel een uitdaging).

Ik zou zeggen write on, ondanks dat er hier soms ook negatieve reacties komen. Het is nou eenmaal een belanden onderwerp I guess...

hetehenk zei

ik vind het heerlijk dat jij ook hier je frustratie kwijt kan, zondares. Maar vergeet niet dat dit ook echt wel een grappig verhaal is. Sommige dingen zien er gewoon te goed uit om waar te zijn, en hier ben je met open ogen ingetrapt.

Misschien hij ook - want het hele idee is natuurlijk ook een mooie gast of een lekker ding zeg je niet in het gezicht dat die niet lekker kan vrijen. Ook al zou dat nog zo handig zijn zolang niemand je verteld dit en dit zo en zo beter kan leer je er niets van.

anyways het is iedere keer weer heerlijk zoals ik dit eerlijke blog lees - complimentje en van een luisterend oor naar je frustratie van dit verhaal!

Anoniem zei

Kom naar mij en ik zal u eens flink pakkken tzal direct wa anders zijn dan dien domme blonde janet xD

CTX zei

Zou deze meneer geen homo geweest kunnen zijn? Als alles zo goed klopt kan hij haast geen hetero zijn. Sommige homo's, die 100% bottom zijn, neuken niet en zijn daardoor waarschijnlijk minder goed daar in. Jammer dat je in je pol geen keuze optie hebt staan voor homo's.

Je beschrijft je emoties eerlijk ook al vind niet iedereen ze hier goed, blijf daar aub mee doorgaan.

Cedars zei

Dit is echt je beste stukje! Je brengt veel van je eigen gevoel over, wat er in je om gaat. Dat maakt dit verhaal zo bijzonder.

Het valt me op dat veel hoeren prive de voorkeur hebben voor stevige, zeg maar gerust harde sex met grote pikken. Ik dacht eerst dat dit alleen een reclame praatje was, omdat mannen dit nu eenmaal willen(?) maar blijkbaar

Ik vind het echt onvoorstelbaar om te lezen dat je ondanks dat je vele uren sex per dag hebt, je toch nog met de speeltjes aan de gang moet om jezelf écht te bevredigen. Geweldig!

Zondares zei

Ik kan wel zien dat er iets grappigs aanzit. Ik hoop wèl dat jullie begrijpen, dat dit niet is hoe ik tegen àlle mannen aankijk!

Cedars, als jij je moest behelpen met de gemiddelde man, zou je ook speeltjes nodig hebben. En gezien hoe de meeste vrouwen seksen, verbaasd het mij dat mannen erop kunnen klaarkomen.

Cedars zei

Wellicht heb je gelijk. Ik zou het niet kunnen zeggen, aangezien het aantal bedpartners wat ik heb gehad op een hand te tellen is. En het klaarkomen is echt het probleem niet. Bevrediging soms wel.

Ik had denk ik toch meer een soort van beroeps-deformatie verwacht. Zoals de duikinstructuur verderop ook een beetje zegt. Maar je latere stukje over je sexleven maakt veel duidelijk.

Ik blijf je met zowel verwondering als verbazing volgen.

Unknown zei

interresant verhaal

slimelover zei

wat mij doorlopend stoort zondares, zijn je generalisaties omtrent sex. je degradeert praktisch alle sexuele handelingen, door steeds naar voren te brengen dat neuken toch zooo belangrijk is. heb je er wel eens over nagedacht, dat er mensen zijn, voor wie die uiterst saaie en eentonige aktie helemaal niet hoeft ?? neuken is voor voortplanting, en de rest van sex is om van te genieten is mijn stellige ervaring. als ik dat als man al vind, dan verwacht ik van jou als vrouw zeker de nuance om iemand niet als "loser" weg te zetten vanwege "neuk-capaciteiten". zeer onprofessioneel, want de klant betaalt, dus bepaalt...

Unknown zei

Beste Zondares,
Wil je ook eens vertellen over je beste neukpartij ooit? Dit was een spannend verhaal.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

dit doet me echt zo denken aan een vriendinnetje, bloedmooi en zo sexy en verfijnd om te zien. Maar in bed was ze dus echt een plank en ging dus ook totaal af, de frustratie was nog weken in mijn humeur af te lezen! Het is gewoon zo'n afknapper als je opgegeild en al overtuigd bent dat je de perfecte sexpartner gevonden hebt, natuurlijk is het anders omdat je ervoor betaald krijgt maar die hoop is natuurlijk net zo groot dat jij een keer keihard als in je stoutste dromen genomen wordt.

Ik vind het ook niet echt verknipt, meer eerlijk dat je gewoon toegeeft dat zoiets enorm frustererend maar ook een beetje onprofessioneel is.

Anoniem zei

@slimelover >> Neuken niet belangrijk en alleen maar voor de voortplanting?! Als mijn man me streelt en zoent en opgeilt en NIET neukt, dan is voor mij het feestje niet geslaagd. NIETS is zo lekker als hoofdgerecht als stevig geneukt worden!

Mvg, ikke