vrijdag 1 augustus 2014

Oproepje SOA/Aids

Het prostitutieteam van Soa Aids Nederland wil graag in het kader van de evaluatie van de hepatitis B campagne met sekswerkers praten. Het gesprek/interview zal bijvoorbeeld gaan over verbeterpunten voor de campagne, input van sekswerkers voor een volgende, verbeterde campagne. Het gesprek zal ongeveer 30 tot 45 minuten duren en kan telefonisch. Er is een kleine vergoeding gepland, maar ik weet nog niet hoeveel dat zal zijn.

Ze mailden me met deze oproep:
We willen je graag interviewen over de soa hepatitis B. Als je daar aan mee wil werken, stuur dan een een privébericht of een mail naar info@prostitutie.nl en meld je aan voor een interview met ons.
Wil je alsjeblieft in je email vermelden welke taal (talen) je spreekt.

We hopen tot snel!

Vriendelijke groet,
Thirza soaaids en team
SOA/Aids is een goede club, en ze doen geen rare dingen. Hier zijn ze gewoon echt op zoek naar manieren om hoeren beter te bereiken, en ze hebben de bedoeling om meer meiden aan een gratis hepatitis-vaccinatie te helpen. Daar kunnen we niet tegen zijn, want zelfs als je zelf ingeënt bent is het voor ons allemaal veiliger als de andere meiden dat ook zijn. Dus help die mensen een handje om een beeld te krijgen van hoe je met ons praat.

2 opmerkingen:

Klant zei

Mijn indruk als klant is:

Dat (on)vruchtbaarheid vanwege Soa een groot issue is bij de jonge Hoeren.

De vrouwen die geen kinderen meer willen zijn veel eerder geneigd onveilig te werken.

De vrouwen die (later) kinderen willen zijn zeer voorzichtig. Soms in mijn ogen zelfs ziekelijk voorzichtig.

Geld nodig? ..... door onvoorziene slechte inkomsten, slechte financiële planning, door onvoorziene grote uitgaven, zet sterk aan tot onveilig werken. Onveilig werken levert meer op.

Help dames financieel plannen en ze zullen veiliger werken.

Minder mooie dames hebben ook een sterke neiging tot onveilig werken. Zeer geldhongerige dames of dames die snel naar huis willen hebben ook een neiging tot onveilig werken.

Een razzia, de rammedan (weinig klanten), de vakantieperiode, een strenge exploitant qua raamhuurdoorbetaling bij ziekte etc. ......zet aan tot (tijdelijk) onveilig werken.

Dat is mijn indruk als (geïnteresseerde) klant.

VRAAG:
Kan het zijn dat sommige hoeren, zuigen op je (mond)lippen, om iets te testen? Aan de binnenkant van je lippen. Kunnen ze daar wat voelen? Of doen ze dat om je te verwennen?

Kort samengevat:
De keuze om onveilig of veilig te werken heeft alles met geld en vruchtbaarheid te maken.

Aphrodite zei

In Antwerpen bestaat er een gelijkaardige groep, namelijk Ghapro. Toen ik nog als escort werkte, was ik heel blij dat ze bestonden. Ze gaven veel autonomie en anonimiteit aan de sekswerkers. Vb. je moest niks van officiële identiteitsbewijzen laten zien. Het enige dat ze moesten was mijn 'werknaam' en mijn geboortedatum.
Hun missie was ook niet om te veroordelen, maar te helpen waar het kon.