donderdag 18 april 2013

Patricia Perquin blijft gemeente-adviseur

In het nieuws was vanmiddag dat Patricia Perquin haar contract met de gemeente houdt. Die heeft besloten dat ze tòch ècht éérlijk een prostituee is geweest, die goeie adviezen kan geven. Ze blijven haar betalen, zij blijft een adviseur, en ze blijft liegen. Ze is ontmaskerd, maar daar trekken de gemeente en Patricia zich niets van aan.

Dat komt omdat het niet nodig is om geloofwaardig te zijn als je hoeren weg probeert te pesten. Zo hoeft Asscher niet te laten zien dat hij de hele boel opgelicht heeft, en zo kan van der Laan doen alsof hij er niet de boel mee opgelicht heeft op de expertmeeting. De waarheid, die doet er niet toe.

13 opmerkingen:

Erik zei

Politici en geloofwaardigheid...

Richard zei

...is al sinds het begin onmogelijk!

De definitieve diskwalificatie van deze personen als mensen. Waarheid is niet meer nodig, alleen hun eigen agenda. Hoop dat ze heeeel snel zelf weggepest worden. Of gewoon op de juiste gronden, nl verregaande incompetentie.

Las toevallig vandaag in de krant dat Defensie militairen tekort komt omdat ouderen worden ontslagen en goedkopere jongeren worden nu op scholen geronseld met een bonus in het vooruizicht. 2500 euro per jaar (max 10000). Het gaat dan om 15-jarigen. Hoezo kindermisbruik, uitbuiting en mensenhandel tegengaan....

Richard

Anoniem zei

Tsja, jongeren van amper 18 jaar mogen zich overhoop laten schieten in overzeese oorlogen. Want met 18 jaar ben je volwassen.

Maar betaalde sex???? Nee zeg, foei! Dan vindt men 18 jaar tegenwoordig te jong. En ook dames die ruim boven de 18 jaar zijn en vrijwillig voor het vak kiezen moeten vooral gered worden uit hun beroep........

Vrouwen die gedwongen worden of die na een poos gewerkt te hebben willen stoppen moeten geholpen worden. Hulp voor wie dat nodig heeft is natuurlijk altijd zeer welkom.

Maar laat vrouwen die vrijwillig in de prostitutie werken nou eens gewoon met rust. Leven en laten leven. Waar is de vrijheid en tolerantie in Nederland toch gebleven? Ze denken toch niet serieus dat ze het oudste beroep van de wereld wel even kunnen uitroeien met een paar regels en wetten?

Serena zei

Sorry hoor maar als ik advies over de positie van een arts wil, vraag ik dat toch ook niet aan de vuilnisman?

Dom wijf die Valerie Lempereur. Maakt misbruik van iemands naam ook nog. Wat heb ik een medelijden met dat meisje, dat iemand je naam zo te grabbel gooit. Valse Nicht was een betere benaming geweest.
Dit is geen hoer maar een slet. Die doen alles voor geld!
Als we het over liegen hebben? Trap je Valerie Lempereur op haar (lul) staart.
We criminaliseren hoeren maar we steunen sletten.
Zijn we als maatschappij nu ver gekomen? Dacht het niet.

Anoniem zei

Een schande. Daarom ben ik dus uit Nederland vertrokken. Nederland Gidsland, me hol. Schijnheilig gluiperland!

Richard zei

Het wordt nu geloofd op basis dat het wel prostituee geweest is, wat men vergeet is dat het gaat om wat het over de situatie van prostitutie te vertellen heeft. En dat is een bij elkaar geraapt zooitje van alle ergs dat er misschien ooit heeft plaatsgevonden. Politici blijven elkaar steunen en als het mis dreigt te gaan grijpen ze alles aan om verantwoordelijkheid te ontlopen.

Op basis van wat ik heb meegemaakt en gehoord kan ik ook boeken schrijven. Dat maakt me nog niet direct expert op allerlei gebied natuurlijk.

Het zal je verbazen hoeveel een vuilnisman weet over de positie van een arts (ik spreek uit ervaring, dus deskundig!).

Politieke logica... weinig van doen met echte logica, of de werkelijkheid.

Richard

Anoniem zei

Is een enorm zorgelijke ontwikkeling, maar het is eenvoudigweg een oorlog tegen sex, pret en drugs, met een goed geoliede propaganda machine. De gemeente en overheid heeft daarvoor ook geld, mensen en persvoorlichters, jij niet, dus in de pers komen ook bijna uitsluitend gekleurde berichten in het nieuws, zelfs van bronnen als Perquin. Het is toch zo'n beetje vergelijkbaar als zou die neuroloo Jansen Steur adviseur volksgezondheid worden... maar ja, als het gaat om sex is alles geoorloofd.

Echt goede journalistiek is ook zeldzaam aan het worden. Kranten schrijven vaak klakkeloos over wat ze op persbijeenkomsten te horen krijgen. Daarom vond ik de aktie van de Volkskrant ook zo goed.

Heb net het boek van Brooke Magnati gelezen, The Sex Myth: Why Everything We're Told is Wrong, zij geeft een goede analyse van dit fenomeen wereldwijd, hoe met name sex (dus ook porno) onder vuur ligt, en op basis van wat voor gekleurde en soms volstrekt foutieve informatie deze strijd wordt gevoerd. Boek is een aanrader. Het is im Grunde natuurlijk de nog steeds een voortgezette strijd van onze religieuze cultuur in andere vorm, maar met dezelfde motieven en afkeer tegen sex, pret en drugs. Helaas is politiek links Nederland ook helemaal besmet geraakt met religie, je had daar vroeger nog wel een frisse kijk op zaken, maar links Nederland is helemaal verzakt in een constante staat van morele verontwaardiging en knieval voor religieuze waarden.

Anoniem zei

Hi, Zondares!
I am devastated by the fact that Amsterdam is headed into such a terrible pit of religious and socialist moralism.
The people will surely notice this change very bitterly, and I am sorry to say that people want to move from Amsterdam because the live and let live attitude is changing dramatically...

https://exitamsterdam.wordpress.com/2013/03/31/exitamsterdam/

Anoniem zei

Quote of the day for the socialist, army of Myrthe Hilkens, Asscher, Perquin and the likes:

"There is perhaps no phenomenon which contains so much destructive feeling as "moral indignation," which permits envy or hate to be acted out under the guise of virtue" — Erich Fromm

Anoniem zei

Patricia was geen hoer. Jij bent dat wel. Tenminste ..., dat geloof ik wel. Maar ben je daarmee ook een Zondares?

Groet, Janadua

James zei

Wat ik dan niet snap is dat die Valerie Lempereur vroeger een man was, dat lijkt mij toch iets waar je in een ander gebied valt als transgender prostituee. Daar wordt echter ook niet eens bij stilgestaan terwijl ik wel denk dat dat erg uitmaakt, en als klant wordt je natuurlijk ook niet blij als je betaalt en dan er achter komt dat mevrouw een meneer was, toch?

Ze rept er ook totaal niet over zelf en niemand stelt er vragen bij!

barfly zei

Verschijkeljk en een schande ik ga nooit meer op PVDA stemmen .

Co Jansen zei

Als Patrica de ambtenaar kan uithangen is een eerlijke prostituee acceptabel als minister.
Co.