maandag 1 augustus 2011

Fantasie

Dit is een stukje waar ik toch wel twijfels over heb. Ik ben op zich helemaal niet beschaamd over mijn fantasietjes, en bij vriendinnen heb ik het er best makkelijk over. Ook vriendjes mogen van de meeste fantasieën best weten. Er zijn er natuurlijk dan wel één of twee die je niet noemt, wanneer je weet dat hij er twijfels over zal krijgen.

Maar hier twijfel ik om een andere reden. Ik zou gewoon al mijn smerigste fantasieën neer kunnen zetten, want het is toch lekker anoniem. Maar mijn blogje heeft ook een andere functie gekregen, namelijk wat laten zien van hoe het nou is om een prostituee te zijn. En ik ben er een beetje bang voor, dat ik daar dan afbreuk aan doe.

Er zijn namelijk nogal wat mensen, die vanalles achter je fantasietjes gaan zoeken. Ik kijk al op tegen een hele groep amateurpsychologen, die gaan uitleggen wat ik nou echt vind. Dat zie ik de laatste tijd heel veel, en dat sloeg nergens op. Ik heb er eigenlijk een hékel aan, als mensen zeggen: "Je zegt zus, dus je voelt je zo," en dan denken dat ze je door je heengekeken hebben. Want hoe meer je probeert uit te leggen dat het niet zo is, hoe meer het lijkt alsof je je betrapt voelt.

Ik heb toch wel gemerkt dat er wat veranderd is door mijn werk, en ik vind het eigenlijk ook wel interessant om te vertellen over hoe dat nou voor me is. En daarom ga ik dus toch wat vertellen, ook al weet ik niet zo zeker, of ik daarmee nou wel het beeld beter maak. Ik hoop dat het niet uit de hand loopt.

Voordat ik aan prostitutie deed, had ik ook fantasietjes. Toen ik nog heel onervaren was, waren mijn fantasietjes heel vaag, en onduidelijk. Ik wist best hoe het allemaal werkte, maar ik kon niet echt bedenken wat nou sexy voor mij was. Het was meer een soort gevoel. Als ik een fantasietje had, was het dat ik jong en kwetsbaar was, en hij een grote, vaderlijke, maar toch wat bangmakende kerel was die mij liefkoosde. Ik kwam meestal tot het voorspel, en dan kwam ik niet verder.

Van die fantasietjes word ik nu ècht niet heet meer. Ze lijken me nu een beetje kinderachtig. De dingen die ik toen nieuw en opwindend vond, zijn veranderd in de dagelijkse realiteit. Dat verandert dingen natuurlijk wel. Bovendien heb ik niet meer dat onzekere, en mijn fantasieën van toen draaien daar een beetje om.

Toen ik wat meer ervaring kreeg, werden mijn fantasieën wat realistischer, maar ik ging vooral terug naar gouwe ouwe. Dat kwam er eigenlijk altijd wel op neer dat het ging over dat ik in een situatie zat waarin ik een relatie had met de man, waarbij ik geen keus had. Het was soms een relatie waarin ik getrouwd was met een bruut, soms was het een oudere stiefbroer die zich aan me opdrong, maar er was telkens een soort relatie waardoor ik niet terug kon vechten. Het was nogal een verdunde manier om een verkrachtingsfantasie te beleven.

In die tijd had ik ook wat echte goeie ervaringen opgedaan, en die gebruikte ik ook wel later bij mijn fantasie. Ik maakte het soms wat mooier, en ik dacht mijn eigen terughoudendheid weg. Ik had meestal toch wel wat van het genot eraf gehaald door onzeker en twijfelachtig te doen. Ik moest nog leren dat als je het eenmaal gaat doen, je er ook helemaal voor moet gaan.

Mijn fantasietjes veranderden maar langzaam toen ik aan de prostitutie begon, en ik denk dat de grootste verandering kwam toen ik besloot om volwassen te worden. Sommige van mijn oude fantasietjes gingen me toen irriteren. Dat waren al die fantasietjes die er eigenlijk over gaan, dat je niet meer wordt tegengehouden door je eigen hindernissen. Want je ziet op een gegeven moment wel, dat al die fantasieën daarover gaan.

Dat zat me niet zo lekker, maar je moet toch wel wat hebben. En gewoon afknijpen van de fantasietjes die je ongemakkelijk maken, dat werkt gewoon niet. Je bent dan alleen maar bezig om jezelf in te houden. Het was veel beter om dan je fantasie wat meer los te laten, en te kijken wat je voor nieuwe fantasie kan ontdekken. Dat is wel moeilijker dan het lijkt.

Eerst heb ik een heleboel porno gekeken, om daar wat van te leren, maar dat is allemaal gericht op mannen, en bovendien héél veel hetzelfde. Er was weinig aan. Ik merkte ook dat ze gewoon niet met hetzelfde bezig waren als ik. Dus ik heb mijn gedachtes gewoon losgelaten, en gekeken wat er gebeurde. Dat begon vooral met dromen, waar ik later fantasietjes van maakte.

Fantasieën gaan bij mij vooral over dingen die ik mis. Vroeger was dat dus een gelegenheid waarbij ik gewoon los kon gaan, omdat ik niet de verantwoordelijkheid had om netjes te blijven. Nu is dat geen probleem meer, dus het gaat over vanalles. Maar nog steeds over dingen die ik niet kan krijgen.

Ik zal twee fantasieën vertellen, en als er niet teveel vervelende dingen uitkomen vertel ik er misschien wel meer in een later stukje. Dit zijn tamme fantasietjes, ik heb wel wildere fantasieën, maar daar begin ik natuurlijk niet mee.

De eerste gebruik ik weleens als ik masturbeer. Hij is danook lekker kort. Ik lig dan naakt op een bed, dat scheef staat met het hoofdeind naar boven. Het bed staat op het toneel van een grote operazaal, die helemaal vol zit met nette heren. Ik begin te masturberen, en ik word door duizend mannen bekeken bij elke beweging. Als ik in de buurt kom, beginnen ze me toe te juichen, en aan te sporen, en ik krijg een enorm applaus als ik klaarkom.

In die fantasie ben ik wereldberoemd, en worden er hele krantenartikelen over mijn fantastische performances geschreven. Het slaat natuurlijk nergens op, maar ik vind het prettig om te fantaseren dat ik helemaal geaccepteerd word, en dat het een netjes iets is, niet iets wat in achterkamertjes en peepshows gebeurd.

Een andere fantasie is er eentje die langzaam is gegroeid. Hij is ook al onhaalbaar. Die heb ik vooral tijdens mijn werkdag, en hij werkt fantastisch om me lekker op gang te brengen net voor de volgende klant. Hij is heel simpel, ik droom gewoon dat elke klant lekker zonder condoom in me komt. Het idee is dat ik gewoon lekker volgespoten word. Dat heeft een grote aantrekkingskracht nou dat ik geen vriend heb met wie ik zonder kan.

Dat kan ik natuurlijk niet doen, want dan heb ik een SOA voor je het weet. Maar het idee spreekt me erg aan. Ik fantaseer er niet eens adonissen bij, het is juist een zalig realistisch gevoel als ik fantaseer over de èchte klanten die die dag bij me komen. Ik heb soms een echt gevoel van spijt als ik naar zo'n vol condoom kijk.

Natuurlijk heb ik wel meer en kinkyer fantasieën, maar die komen als ik er zin in heb, en er vertrouwen in heb. Want het is heel snel al iets waar mensen wat in gaan lezen, en dat wil ik gewoon niet hebben, want voor je het weet is er iets wat wordt gebruikt om slecht te spreken over de prostitutie.

Prettige Ramadan, iedereen!

23 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond dit een heel net stukje, en met "net" bedoel ik dat de fantasieën die je vertelde zo ver niet gaan, ze komen heel normaal over. Fantasieën kunnen heel ver gaan, en bij sommige mensen zelfs schaamteloos ver, maar zolang een fantasie onschuldig is en je er zelf plezier aan beleeft, terwijl je er een ander niet mee schaadt, dan mag het toch ? Ik ben een vrouw en heb ze zelf ook vaak, en ik kan me heel erg vinden in je laatste fantasie ... die fantasie is ook best wel geil. Ik denk dat je hier gewoon moet vertellen wat je zelf kwijt wilt, zonder te denken aan de eventuele negatieve commentaren, want die zijn er altijd. Ook ik ben niet altijd even mild geweest als ik iets vreemd vond, maar dat is alleen maar eerlijk en zeker niet om jou te kwetsen. Bepaalde mensen kwetsen je wel, maar dan moeten ze hier maar niet komen. Je wenste iedereen een prettige Ramadan, maar daar doet niet iedereen aan hoor, en prettig is het niet eens, dat is meer als het voorbij is en ze kunnen gaan feesten. Toch leuk dat je er wel aan denkt. Een leuk en open stukje was dit !

D.

kitty zei

Het zijn inderdaad hele ´nette´ en simpele fantasieen die je hier schrijft. Die van mij zijn wel wat pittiger hoor.

Stuurman aan wal zei

Leuk geschreven!

mike zei

je stukken worden steeds beter

fantasieën zij inderdaad meestal iets dat je mist (bijvoorbeeld veel allenstaande mannen fantaseren GFE bij prostituee), of iets onbereikbaar, iets onmogelijk, gevaarlijk of taboe.

Als je bepaalde fantasieën toch eens werkelijkheid worden ga je op zoek naar nieuwe

Anoniem zei

Ik fantaseer ook wel eems dat ik een prostutuee zou tongzoenen en beffen, lekker smerig... maar ik zou het niet doen vanwege risico's op ziektes

tara zei

goed stuk. Ik ga nu even voor amateur-psycholoog spelen.. Maar ik denk dat vrij veel vrouwen zo'n 'verkrachtings' fantasie hebben. Niet dat je serieus verkracht wil worden, maar het is lekker (evolutionair lekker) om te weten / voelen dat een man je écht wil, en dat hij zich niet laat tegenhouden door jou is daar ultiem bewijs van. En ik denk ook dat dat de basis is van het hele dominantie aspect binnen veel fantasieën: je extreem begeerd voelen. Daarnaast goed stuk! En ben het eens dat de fantasieën best soft zijn. Maar je wordt inderdaad zo veroordeeld op dat soort dingen. Iets wat ik altijd zó stom gevonden heb. Aangezien het zó primair is en je aan seksuele driften niet zoveel kunt veranderen. Aan je acties wel, maar de impuls is niet stuurbaar

Anoniem zei

Leuk geschreven stukje! Kan je misschien ook eens een stukje schrijven over het laten uitkomen van een fantasie? Ik heb een tijdje geleden gelezen dat er zeer veel vrouwen zijn die de fantasie hebben om het eens met een vrouw te doen, hier zijn ook heel wat vrouwelijke lezers, misschien daar eens een stukje over?

V.

Anoniem zei

Mij, als man, lijkt het ook heel geil om een hoertje in al haar gaten zonder condoom te nemen en vol te spuiten. Ik fantaseer daar ook wel over, maar zal het waarschijnlijk nooit doen.

rilja zei

Leuk stuk!

Ik heb doorgaans verkrachtingsfantasieen, heel uitgebreid soms ook. Ik ben het wel eens met de eerste anoniem, dat je je dan begeerd voelt. Ik wil altijd aan mijn vriend vragen of hij een keer hardhandiger wil doen, meer in de richting van mijn fantasieen, hij doet het een beetje, niet soft, maar hij houdt er niet van, hij vindt het geil als ik sexy en geil ben, daar ben ik wel aan gewend en is eigenlijk ook wel leuk. Je fantasie moet ook gevoed worden, en je voedt je fantasie meestal door wat je doet als je sex hebt.. Ik hou ook niet zo van porno wat dat betreft.

Anoniem zei

Je kan een keer een poll doen waar mensen over fantaseren.

Kuasasiao zei

Leuk blog!

Ik ben benieuwd naar de fantasieen van anderen...

Ikzelf heb vooral exhibitionistische fantasieen, en af en toe nog verkrachtingsfantasieen.

Anoniem zei

Zelf werk ik ook als prostituee.niet zo ervaren als jij,maar wel een beginer.Tijdens date vragen sommige mannen wat mijn fantasie is,(ik zeg met een gelimlach dat ik geen fantasieën.

Eros Priapus zei

Wanneer mijn fantasie werkelijkheid zou zijn, zou de deurwaarder voor de deur staan om de schuld te innen welke ik (in mijn fantasie) opgebouwd zou hebben bij mijn favoriete prostituee. Regelmatig bezoek ik haar in werkelijkheid, maar in mijn fantasie bijna dagelijks.

Anoniem zei

Mijn fatasie is om een beroemde porno star te worden.
Waar ik vandaan kom ,hebben we geen porno star.
Dus ik wil aan andere laten zien dat ik kan ook happy hooker worden.maar veel dingen hou me tegen voorall mijn privacy.

Anoniem zei

Taalkundig gezien moet anoniem van 03:09 dezelfde zijn als die van 12:43.
Leer eerst even normaal schrijven please !!!

@Eros Priapus :Jij valt wel heel erg op donkere dames zeg, dat is zowat discriminatie tegenover de blanke vrouwen. Maar je hebt ook wel erg veel geluk dat jouw vriendin het goed vindt dat je naar de hoeren gaat, al is de frequentie ervan niet altijd bekend. Zou ik echt niet willen dat mijn vent dat deed, maar die heeft het ook niet nodig ! Ja, ik heb je blog gelezen :)

Anoniem zei

de boeken van nancy friday zijn erg leuk

Anoniem zei

Mijn fantasy is om een verschrikkelijk moeilijk en mooi meisje het bed in te krijgen, haar te ontmaagden en anaal helemaal uit te wonen.

Anoniem zei

Zondares heeft al een keer uitgelegd dat er een verschil is in een clitoraal en vaginaal orgasme. En hier wordt het door de wetenschap bevestigd. :-)

http://www.nu.nl/wetenschap/2583023/clitoraal-orgasme-zichtbaar-in-brein.html

Anon

Anoniem zei

@ Anon: Daar hebben de meeste vrouwen echt geen bewijs voor nodig van zondares, noch van de wetenschap. Wij weten zelf heel goed dat daar een verschil inzit !!!

D.

Clemenza zei

Ik ben echt heel benieuwd naar je uitgebreidere fantasieën, die van mij zijn niet erg diep dus ik ben erg benieuwd hoe mijn fantasieën zich zouden kunnen ontwikkelen!

Zondares zei

Dit waren mijn basic fantasietjes, misschien schrijf ik nog weleens over meer.

BG zei

zoals je merkt zijn het inderdaad vrij normale fantasieën, die op het podium vind ik leuk. Die gaat inderdaad over de schaamte volledig van je af gooien.

Ik denk dat iedereen wel uitkijkt naar je kinky-er en ranzigere fantasieën, die heeft iedereen tenslotte..

A dirty mind is a joy forever.. ;)

Co Jansen zei

Ik fantaseer me in een gevangenis met vrouwelijke bewaaksters die me verkrachten.
Co.