donderdag 2 oktober 2008

Begin van mijn blog!

Ik lees al heel lang blogs, maar nu ben ik er zelf ook maar eens mee begonnen! Als ik blogs van anderen lees denk ik telkens: dat kan ik ook, maar nu er zo'n leeg invoerscherm voor me staat is het toch wel even griezelig.

Ik ga hier mijn ervaringen in de prostitutie opschrijven. Waarom? Omdat ik ze bij familie en vrienden niet kwijtkan. Mijn zussen willen er niet van weten, en mijn vriendinnen zijn ook veel te preuts, dus ik ga het wereldwijde web op.

Ik heb een poosje geschreven op een groot Nederlands vrouwenforum, maar daar ben ik ongeveer weggejaagd. Prostitutie gaat veel mensen toch nog steeds te ver. Op een blog kan ik lekker ongestoord mijn verhaal vertellen.

4 opmerkingen:

De wandelaar is een gewone man. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
De wandelaar is een gewone man. zei

Hallo Zondares, ik ben een zondaar en net aan je blog beginnen te lezen. De eerste vraag die bij me opkomt: weten je zussen en vriendinnen, dat je dit werk doet?

Anoniem zei

Heel leuk dat je dit doet!
Vnd ik interessant om te lezen.

Co Jansen zei

Beste Zondares,
"mijn vriendinnen zijn ook veel te preuts": Preutsheid zou ik liefst een negatieve eigenschap willen laten zijn, maar de maatschappij en religie's denken daar helaas anders over. Heel dubbel want zwanger raken is positief (binnen het huwelijk). Wettelijk wordt het ook bevorderd door het verbod op naakt en bijvoorbeeld voor mannen frontaal naakt in de film (alleen in Amerika). Als kind wordt je gehersenspoeld totdat je preuts bent, kom daar maar eens weer vanaf. De naturisten (nudisten) worden met de nek aangekeken, kun je je kinderen niet aandoen, dat zij op school daar problemen mee krijgen. Als ik binnenshuis naakt loop word ik zelfs gearresteerd, moet ik eerst de gordijnen sluiten. Wel is het zo dat ik als ik in het openbaar zou neuken, niet klaar zou komen, wat dat betreft hulde aan de pornoacteurs.
Groetjes,
Co.