maandag 15 juli 2019

De gynecoloog

Het was een leuke klant, hij was makkelijk en spontaan, en dat vind ik altijd lekker werken. Je moet met iedereen het ijs breken, maar met sommige klanten blijft het altijd ongemakkelijk, en met sommige klanten word je gewoon vrienden. Het was al heel snel duidelijk dat ik met deze klant goed op ging schieten. Hij was makkelijk en spontaan, maar tegelijk kon hij het ook lekker zakelijk houden. En hij was duidelijk intelligent, dat vind ik sexy.

De eerste twee dates was hij heel erg op de vlakte gebleven over zichzelf. Dat is niet ongewoon, en ik vind het prima. Als klanten liever anoniem blijven begrijp ik dat heel goed. Ze willen toch niet dat er verhalen over ze gaan rondzwerven, en ze weten nog niet dat wij daar bestwel netjes mee gaan zijn. Maar zoals meestal ontdooit die afstandelijkheid toch, en word je wel in vertrouwen genomen.

We lagen na een geslaagd nummertje wat na, en hij vertelde me dat het op zijn werk stressen was omdat er eigenlijk te weinig goedbetalend werk was. Ik vroeg hem wat hij deed, en hij vertelde me dat hij maat was in een gynecologenmaatschap. Hij liet het een beetje hangen, en ik ging er dus opin. En ik vroeg hem of hij kutten dan nog wel sexy kan vinden, als hij ze de hele dag voor zijn werk ziet.

Er gingen twee of drie tellen overheen, maar toen schoot er een elektrische schok door me heen, en voelde ik me ijskoud worden. Ik sloeg ook echt mijn hand voor mijn mond. Want ik besefte opeens dat ik bij die vent was aangekomen met precíés dezelfde domme vraag als die ik altijd een veeg teken vind van mensen die dom en ééndimensionaal over hoeren denken, maar dan bij deze dokter.

Als je hoer bent zie je immers veel pikken, en ben je veel bezig met seks, en mensen denken dat je dan afgestompt raakt. Dat is natuurlijk onzin, we leren pikken eerder meer waarderen, en we gaan dieper met seks, ookal worden we kieskeuriger en veeleisender met de prestaties en het gereedschap. Seks wordt juist interessanter, ookal word je niet meteen meer giechelig van een lul voor je neus. We stompen niet af, we worden hoogstens scherper.

En nu had ik dus dezelfde stomme vraag aan die gynecoloog gesteld. Terwijl ik door de grond ging, legde hij uit dat hij alleen meer kutten had gezien, maar er op zijn werk niet seksueel op reageerde omdat hij er niet seksueel naar keek. Het was werk, dus het deed hem niets. Als hij op vrijersvoeten was, reageerde hij er nog gewoon als een man op, en dat was geen probleem. Hij was ze hoogstens meer gaan waarderen.

Ik heb hem een beetje hakkelend verteld over hoe stòm ik me voelde over mijn opmerking van net, en hij moest lachen toen ik hem over de vergelijking vertelde. Hij begreep me wel, en hij vertelde me dat hij het met vrouwen buiten prostitutie nog véél meer ziet. Die klappen soms helemaal dicht als hij halverwege een date vertelt wat hij doet. Hij vertelt het dus ook liever maar niet.

Daarna werd het een heel gezellig gesprek over kutten. Hij kon me zijn professionele kijk geven op hoe hij de mijne eruit vond zien, en ik kon hem dingen leren over kutten die flink gebruikt worden. Er bleek best veel te bespreken over kutten, en ik heb hem flink uitloop gegeven op zijn date. Hij was toch de laatste. Ik had nog de neiging om zijn lul dezelfde behandeling te geven, maar ik voelde op tijd aan dat dat niet op dezelfde manier goed zou vallen.

Sinds die tijd hebben we het regelmatig over kutten. Hij heeft me ook een goede collega aangeraden om mijn doos wat bij te laten snoeien, want ik speel al heel lang met het idee dat toch eens te laten doen. Veel collegaatjes hebben dat ook gedaan, en ze zijn meestal heel erg positief over de resultaten. Het is een fijn gevoel om een naam te hebben van iemand waarbij je weet dat hij dat ook goed kàn.

Het liep dus goed af, maar ik heb mezelf weereens laten zien dat het heel makkelijk is om dezelfde fouten te maken die je kapot ergeren als andere mensen ze telkens bij jou doen. Ik had echt beter moeten weten, en ik trapte er gewoon in. Dat heeft me ook weereens laten zien dat je gewoon geduldig moet zijn met mensen die dit soort domme dingen vragen en voelen, want het is heel menselijk, en je blijft erintrappen als niemand je bijstuurt.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuk stukje! Ik heb me ook wel eens afgevraagd hoeveel artsen, gynaecologen, verpleegkundigen of anderen die met grote regelmaat met naakte lichamen of geslachtsdelen bezig zijn daarmee omgaan. Maar het zal op den duur inderdaad wel gewoon 'werkroutine' worden.

Anoniem zei

en dan heb je die date niet verteld dat je gynaecoloog bent en fluistert ze zwoel en zachtjes in je oor “ohhh dokter waarom ben ik zo duizelig van boven en zo nat beneden?” [“zucht”]

Anoniem zei

Ik vind het helemaal geen domme vraag. Er zijn toch ook zat mannen die moeite hebben met seks nadat ze een kind hebben gekregen, omdat ze hebben gezien wat er tijdens de bevalling is gebeurd met de geslachtsdelen van hun partner.

Ik heb ook weleens gelezen over een hoer die het moeilijk vond om onbetaalde seks te hebben, omdat het dan om haar eigen genot draaide en dat was ze ontwend door het werk.

Het is denk ik heel simpel, mensen die de dingen moeilijk kunnen scheiden, worden geen gynaecoloog en houden het werk als prostituee niet lang vol.

Anoniem zei

Het christelijke roze wolk verhaal heeft niet alleen onwenselijke invloed op vrouwen maar ook op mannen. Als je het ‘dierlijke’ van je vrouw pas ziet tijdens een bevalling tjaaaaa dan heeft dat gevolgen voor je seksleven, hihi. Fffff maar niet beffen en rimmen denk je dan ...

jeroen zei

Je geeft aan dat je overweegt om je 'doos wat bij te laten snoeien'.
Is dat puur om zakelijke redenen?

Draag je dan niet bij aan een onnatuurlijk ideaalbeeld van hoe een kut eruit zou 'moeten' zien?