maandag 9 juni 2014

Zal ik je pooier roepen?

Macht is erotisch. Voor beide seksen is het lekker als er machtsspelletjes bij seks horen. Daar komt nog een keer een heel stukje over, met allemaal achtergronden, maar dat ligt nu lekker op de plank, want ik ben eigenlijk een beetje moe van al die diepgravende stukken over de misstanden, de motivaties die mensen echt hebben, enzovoort. Ik ben er af en toe wat mee bezig, maar die komt wel weer als ik er zin in heb.

De meeste klanten zijn juist heel voorzichtig met macht. Ze doen hun uiterste best om je niet per ongeluk gedwongen te hebben. Vooral met het gedoe de laatste jaren is dat best extreem geworden, en het is een belangrijk stuk van mijn werk om ze te laten voelen dat dat goed zit. Sommige klanten moet je echt helemaal overtuigen dat je vrij en onafhankelijk bent voordat ze hem overeind krijgen. Maar veel erger zijn de klanten die pas achteraf overtuiging nodighebben.

Je hebt ze die binnenkomen, en hele gewone klanten zijn, en na het klaarkomen opeens in de paniek schieten dat je misschien wel een gedwongen gevalletje bent. Het zijn er gelukkig nog weinig, maar vroeger had je ze nóóit, en nu bestaan ze. Die mannen zie je denken, en als je goed nawerk doet, merk je dat er wat miszit. Dan moet je in die laatste vijf minuutjes uitloop nogeens gaan overtuigen dat je onafhankelijk bent. En na het komen denkt geen man nog goed na.

Ik heb eigenlijk makkelijker werken aan de mannen die wel wat met macht hebben. De maso's, de onderdanige types die graag horen wat ze moeten doen, en de dominante mannen. Van die laatste soort kan ik ooknog geil worden. Als ze het menen tenminste, want een nep-dominante man is een flinke afknapper. Ik zou het nog ontroerend vinden als zo'n vent het voor mij deed, maar meestal is het om onzekerheid te bedekken.

De onderdanige mannen zijn ver in de meerderheid. Die vinden hun draai ook best makkelijk bij hoeren, want wij zijn vaak toch een beetje haaibaaien. Wij zien het vaak als lui. Zo'n man laat alle initiatieven aan jou over, en wil dat jij overal het begin mee maakt. Dat heeft te maken met hoe zo'n man geboren is, maar vooral met hoe feministisch hij is opgevoed, dus hoe diep het erin geprent is dat hij de vrouw alles moet laten beslissen.

Je hebt er tegenwoordig ook best wat tussen, die als je even gaat zoeken, eigenlijk geilen op het idee dat je door een pooier wordt gedwongen. Dat was lang geleden al iets waar je mee kon spelen, maar tegenwoordig zit daar wel een scherper randje aan. Ik speel er liever nietmeer mee mee, want voor je het weet heb je toch weer bijgedragen aan de fabeltjeskrant. Als ik er al iets mee doe, krijgt de klant achteraf nog een preek.

Maar deze mannen hebben allemaal hun dominantie of onderdanigheid ìn de seks. En die weten ookwel dat ze daarbuitenom gewoon goeie klanten moeten zijn. Af en toe heb je ook mannen die zich opgeilen aan hun gedrag buiten de seks om. Dat kan zijn door te proberen om je ego omlaag te halen, maar dan kennen ze hoeren nog niet, maar vooral door te proberen om je te koeioneren, stalken of chanteren.

Er is een heel klein groepje klanten die hun best doet om een slaatje uit je te slaan. Dan heb ik het nieteens over pingelaars, ookal lijken die er erg op. Maar mannen die proberen om op de één of andere manier je te verneuken. Gelukkig ben ik ze bijna helemaal kwijt sinds ik voor mezelf werk, en ze zoeken sowieso naar meisjes die kwetsbaar lijken, maar er komt er af en toe nogweleens eentje.

Het grootste deel daarvan zijn wannabe-pooiers. Ik dacht vroeger altijd dat die mannen geen echte pooiertypes waren, maar maar deden alsof, want ik vond alleen harde pooiers geloofwaardig, maar ik heb het afgelopen jaar geleerd dat dàt de zachte pooiers zijn. Die het meeste hun voet aan de grond krijgen dus. Ik heb altijd een beetje meegespeeld, en ze na de wip de deur uitgezet. Ik vroeg me al af waarom ik ze nooit terugzag.

Een wannabe-pooier benadert me dan meestal als een gewone klant, maar hij gaat me uitleggen als hij er eenmaal is dat hij kan zorgen dat ik veel meer verdien, en dat we samen moeten werken, en dat hij goed voor me zal zorgen, máár dat ik wel meewerkend moet zijn. Ik liet dat maar lullen, hij kreeg zijn wip, en als hij dat lekker vond als illusie was ik de kwaadste niet. Ze zijn op die manier prima klanten.

Ja, het was soms irritant als ze probeerden om me een beetje te intimideren, om macho te lijken. Maar meer was het niet. Ik kon ook wel zien dat ze niet over het lijntje zouden gaan. En juist daarom vond ik het ook "nep" en voelde ik me echt niet bedreigd. Achteraf vind ik het wel interessant, en met de volgende ga ik echt wel achteraf in discussie. Niet omdat ik een pooier wil, maar gewoon om eens met zo'n vent te praten die mij wel zou willen pooieren. Ik weet nu een stuk meer.

Soms heb je weer zo'n gevalletje wat je hieraan laat denken. En dan moet je wel lang wachten voordat je hem beschrijft, want hij moet een beetje vergeten zijn wie je was en waar je woont. Je wil geen represailles, want sommige van die mannen zijn daar stom genoeg voor. Dat is altijd wel een nadeel van de thuisontvangst, ze weten je adres. Maarja, het kan nou eenmaal niet anders.

Een man had een afspraak met me gemaakt. Ik weet niets meer van het werven, dus hij zal wel heel gewoon zijn geweest. Toen hij aankwam had ik eerst mijn twijfels of hij een politieagent was, vanwege zijn houding en zijn kleren, maar dat bleek niet zo te zijn. Hij was opgefokt, maar dat zijn er wel meer, en hij was hanig. Dat zijn er niet zó veel. Ik liet hem snel binnen, bood hem drankje en douche aan, maar hij wou meteen beginnen. Dat ging niet zomaar, want ik rook hem wel.

Toen ik wou afrekenen, voordat we zouden beginnen, schudde hij van nee. Hij zei: "Nee, deze is gratis. Ik ben een vriend van je pooier en hij heeft gezegd dat ik niet hoef te betalen." Ik vind mezelf achteraf een beetje dom, want ik dacht eerst dat hij een grap maakte, en toen bleek dat hij het niet grappig bedoelde dacht ik dat er een grap met hèm werd uitgehaald. Maar hij was bloedserieus. Ookal loog hij.

Voor de nieuwe lezers, ik heb geen pooier, en ik heb nooit een pooier gehad. Dan klinkt zoiets heel raar. En rare dingen kom ik meestal tegen omdat het een fantasie van de klant is. Daar moet je wat van maken, dat is de helft van het werk. Ik ging dus maar gewoon door dat ik dat prima met hem wou doen, maar eerst betalen. En dat deed hij dus ècht niet. Dan gaan de alarmbellen af.

Hij deed dik, hij ging breed staan, hij stond echt op zichzelf te geilen, en gebruikte kleine woordjes voor me. Hij verwachtte dat ik bang zou worden van wat hij deed. Hij gebruikte het idee van een pooier als een boeman, en geen moment dat hij twijfelde of ik wel zou geloven. Dat maakte het zo onwerkelijk, dat ik het eerst niet in mijn hoofd kon krijgen wat hij nou aan het doen was. Ik wist dat het niet goedzat, maar het kwam maar heel langzaam eigenlijk dat ik het echt begreep.

Ik had natuurlijk gewoon moeten vragen wie mijn pooier dan was. Of zeggen dat ik hem dan eerst even moest bellen. Maar ik was eerst in de war, omdat ik niet kon bedenken dat deze vent mij gewoon aan het belazeren was op zo'n oliedomme manier. En daarna werd ik meteen boos, en dan heb ik geen zin meer in die soort van handigheidjes, dan krijgt hij meteen de grote scheur.

Toen ik begreep dat hij me probeerde te verneuken heb ik hem meteen gezegd dat ik geen tijd heb voor die rotgein, en dat hij eruitmoest. Hij weigerde, en begon over anaal en zonder condoom. Ik kan er zo slecht tegen, als mensen denken dat ze wel even over me heen lopen, dat ik even stevig tegen hem aan heb gescholden, en hem vroeg waar hij dacht dat hij het recht vandaanhaalde om me zo te behandelen. Ik wou hem even stevig laten zien dat ik de baas was.

Hij probeerde nog even door te gaan, maar hij was vooral met zichzelf bezig, en hij leek gewoon helemaal niet te snappen wat ik zei. Het was alsof ik Chinees tegen hem praatte. Daar werd ik alleenmaar bozer van. Hij stond echt even paf, maar hij werd niet normaler. Ik wees hem de deur, en toen leek hij weer terug op zijn script te zijn, en hij probeerde me te intimideren met gelul over dat hij mijn pooier wel wat zou vertellen.

Ookal hield ik mijn poot stijf, hij wou niet weggaan, en ik weet echt niet wat hij dacht dat er zou gebeuren. Zijn truukje was mislukt, en dan vind ik niet logisch dat hij dan met zijn plannetje doorgaat. Ik had hem al de deur gewezen, en hij stond te glunderen dat hij niet wou gaan. Toen was ik het echt zat ook, en heb ik mijn beveiligers gebeld. De klant probeerde om me tegen te houden, maar die liet zich met één duw weghouden. Hij was dus ooknog een echte slapjanus.

Mijn jongens deden er maar heel eventjes over, en zo snel als die het halletje binnenkwamen, zag je die klant leeglopen als een ballon. Het was echt alsof je een stijve lul zag verslappen. Mijn jongens zijn allebei een kop groter, en flinke kerels. De klant begon nog wat te stamelen over dat hij andere pooiers kende, maar niemand geloofde hem. En mijn jongens zijn moedig, die hadden hem nog steeds aangepakt ookal kende hij elke pooier van Nederland.

Die vent hebben ze even apart genomen, wat telefoonnummers uit zijn telefoon overgeschreven, de gegevens van zijn rijbewijs overgenomen, en ze hebben hem op straat gezet. Heel netjes, en zonder geweld. Ze vragen me altijd even wat ik wil om het af te handelen, maar ik vind eigenlijk dat ze dat zelf erg goed kunnen. Ik wil alleen dat ze geen onnodige risico's nemen. Voor mij, maar ook voor zichzelf.

Nu had ik de twee uur over die hij geboekt had. Om eens na te denken, en af te koelen. Want er waren een heleboel boze gevoelens aan het werk gezet, en die moesten allemaal even gehoord worden. Achteraf besef je pas hoe dom je bent geweest om je zo boos te laten maken. Het voelt heel rechtvaardig om je zo op te winden, maar uiteindelijk heb je er veel meer aan als je meteen je jongens belt, en het van je af laat glijden.

Ik vind het nooit leuk als ik mijn jongens moet bellen. Het is altijd weer risico's, en ik hou er niet van dat er mensen gedwòngen moeten worden om normaal tegen me te doen. Dat vind ik toch een raar idee. En ik vond het een belediging dat hij dacht dat ik zo makkelijk gemanipuleerd zou kunnen worden. En ik vond het ook heel vervelend dat ik mannen erbij moest halen om te laten zien dat ik onafhankelijk was. Dat klopte voor mijn gevoel toch niet.

Maar ik werd ook weer boos op mezelf omdat ik risico's had genomen door te wachten met bellen, omdat ik wat te bewijzen had naar die smeerlap toe. Dat is gewoon dom. Ik had gewoon meteen een stil bericht moeten sturen en hem aan de praat moeten houden tot ze hem kwamen halen. Dat is ook wat we hebben afgesproken. Ik deed het niet omdat ik bezig was om me te bewijzen aan iemand die het helemaal niet verdiende.

Ergens vraag ik me ook af wat er zou gebeuren als die man bij een echt gedwongen meisje zou komen. Ik weet dat de kans daarop bijna niets is, maar hij is er wel naar op zoek. Ik denk dat hij daar ook geen kans zou maken. Die belt haar pooier wel. En dan heeft die vent pas ècht een probleem. Het is teveel om op te hopen, maar hij verdient het om eens te leren waar zo'n pooier goed voor is. Vanaf de verkeerde kant.

49 opmerkingen:

Puttana zei

Ik had hem echt wel wat meer laten doen dan stilletjes op straat zetten. Zo'n klootzak laat je toch lekker even het ziekenhuis in slaan? Ik vind je reactie maar slappe hap meid.

sweetmizzy zei

Nou puttana zegt t. Geen wonder dat ie doorging. Was dat alles? Em met woorden even verstaan geven dat jij de baas bent. Nog nooit eerder meegemaakt zeker dat een kerel doet alsof je chinees praat?? Zo voelt dat nou als je tegen een pooier nee zegt en geen bescherming hebt. Als je een meisje bent van 20 wat de prostitutie niet kent en je laat overreden door zo een kerel. Geen bodyguards hebt omdat je een doodnormale baan hebt en je voor erbij zo af en toe een uurtje of wat escort meepakt. Nog nooit een pooier in levende lijve hebt gezien en nog nooit een echte pooier hebt meegemaakt. VERTEL MIJ NA DIT STUKJE EENS DAME HOE HET KAN DAT JIJ HET ONZIN VIND DAT MEIDEN ZOMAAR GEDWONGEN ZOUDEN WORDEN.. WANT.. Het zou dus ergens wel kunnen??? Zeker als je niet al die jaren prostitutie-ervaring hebt die jij hebt want zelfs na 13 jaar heb je blijkbaar moeite om er van af te komen, van zo een man... En dan was het maar een wildvreemde klant en niet eens je buurjongen ;) 112 bestond ook.. Waarom belde je niet ff de politie??? Zo moeilijk is dat toch allemaal niet?? (verwijten die mij altijd gemaakt worden omdat ik niet van mijn dominante kutpooier af kwam... ) Bedankt voor dit stukje Zondares. T blijkt maar weer dat zelfs de meest doorgewinterde hoer, als ze geen bodyguards zou hebben zich zou laten overreden door een pooier.... Thnx!

Nico zei

@ SweetMissy: Wat er (volgens mij) gebeurt als je zo'n figuur tegenkomt als je als twintigjarig naïef meisje een paar uur als hoer bijklust naast je doodnormale baan?

Dan heb je iemand met een grote bek en veel lef een gratis beurt gegeven. En dan denk je daar nog eens goed over na en hou je het voortaan maar bij die doodnormale baan.

Of mis ik nu iets?

DJ zei

Volgende keer druk je meteen op het knopje en speel je het spelletje mee tot de beveiliging komt. Je neemt zo'n aap te serieus! Maar dat wist je eigenlijk ook al ��

Anoniem zei

Sweet Mizzy, bedankt voor je intelligente commentaar. Het is veel beter dan het verhaal van Zondares zelf! Door jou doorzie ik haar! Reken maar dat het goed gaat komen. Jij bent moedig, omdat je vecht tegen de AGGRESSIEVE prostituees en pooiers die schrijven als zondares, kanstaandpijpen, happyhooker19, puttana, starsandgirl, want die zijn allemaal gesteund door pooiers om het veel mooier te maken dan het is. Ik hoop dat je moedig blijft aantonen dat het echt niet zo'n feestje is als die wijven in denial zeggen!!!!

Anoniem zei

Wat een goede opmekringen van Sweet Mizzy, wat een scherpe beschrijving! Echt goed om te zien hoe de pimp lobby door de mand valt en hun schrijfhoer zondares per ongeluk laat zien wat er echt achter de prostitutie zit, misbruik en dwang!

Anoniem zei

Ach, ik snap Zondares wel. Als je zoveel ervaring hebt als zij, dan weet je dat ze meestal wel inbinden. En dus ga je niet meteen maximaal escaleren. Alleen als je het hele verhaal hebt gelezen en weet hoe het afliep kun je zien dat je net zo goed meteen tot het uiterste had kunnen gaan.

Maar van tevoren kun je dat niet zien. En verwacht je het ook niet. Zeker als je weet dat iemand volledig uit z'n nek staat te kletsen. Ik kan me die verbazing bij haar wel voorstellen.

Lijkt een beetje op die types die bij mij aan de balie kwamen. Die iets willen dat niet kan en als ze hun zin niet krijgen roepen: "Ik ga het je baas vertellen." Die weten blijkbaar ook niet dat die baas dan eerst aan zijn ondergeschikte gaat vragen wat er loos is. Dan even vraagt aan de klant of dat inderdaad zo was. En vervolgens hetzelfde zegt als z'n medewerker.

Anoniem zei

Medewerker; ondergeschikte, whatever. In ieder geval heeft het geen zin voor de klant om zo dom te doen.

fanmail zei

Ongelofelijk wat een gek!

Onbevredigend dat ie er zo makkelijk van af kwam. Maar het zal wel een te grote kans op problemen gegeven hebben als je 'm had laten betalen voor die twee uur die hij geboekt had.

"En ik vond het ook heel vervelend dat ik mannen erbij moest halen om te laten zien dat ik onafhankelijk was. Dat klopte voor mijn gevoel toch niet."

Het klopt wèl hoor! Jij betaalt ze en ze zijn daarmee assets van JOUW autonomie.

--------

Deze reactie schreef ik voor ik de andere reacties had gelezen.

Ik zou het er ook niet mee oneens zijn als Puttana een lijfstraf zou toepassen. Op zich ben ik tegen eigenrichting (én lijfstraffen), maar zoals ik begrepen heb doet de politie niks voor hoeren die aangifte doen van huisvredebreuk, bedreiging, poging tot verkrachting e.d. Dus ja dan moet je toch wat. Ik weet niet of je nou zo zachtaardig bent dat je geen lijfstraf overwogen had, of dat je gewoon voorzichtig bent omdat je daar niet voor gepakt wil worden c.q. je jongens er niet voor wil laten pakken. Voor mijn gevoel heb je goed (=verstandig vanuit je persoonlijke belang) gehandeld. Maar als die gek zijn lesje nog niet geleerd heeft en bij zijn volgende poging de 'verkeerde' (voor hem) tegenkomt zou ik er niet rouwig om zijn.

Tsja en dan is er weer een reactie van @SweetMizzy die zoals we van haar gewend zijn jouw verhaal weer eens onderuit probeert te halen door appels en peren te vergelijken. Alsof het feit dat jij die wannabe verkrachter (géén "klant": het eerste kenmerk van een klant is immers dat hij bereid is te betalen) NIET eigenhandig de deur uitgewerkt hebt gelijk zou staan aan hem zijn zin geven, en alsof dàt weer gelijk zou staan aan het (jarenlang) voor een pooier achter een raam te staan waar je toch zo kan weglopen.

Op zich positief dat ze de discussie aan wil, maar waardeloos dat ze altijd alles moet verdraaien. Ik snap wel dat je haar liever niet antwoordt want dan kan ze weer gaan roepen dat "slachtoffers afgemaakt worden" op dit blog.

Die gekke fan van haar - 09:11, 10:32, 'R69' als ik me niet vergis - daar wordt ik helemáál niet goed van. Het zal er wel een zijn die op (vermeend) gedwongen dames geilt. Hoeren die voor hun belangen opkomen afschilderen als 'agressief' en natuurlijk de gebruikelijke beschuldiging dat er pooiers achter zouden zitten.

Anoniem zei

Sweet Mizzy verdraait niks, Zondares en haar pooiers zoals fanmail verdraaien alles!!!

Anoniem zei

Geen wonder dat Zondares Sweet Mizzy van haar website geblokkeerd had, haar hele kaartenhuis van leugens wordt door Sweet Mizzy ingestort. Het is over met de myhte van de happy hooker dankzij de moed van Sweet Mizzy die voor de slachtoffers durft op te komen!

Mark van der Beer zei

@sweetmizzy
Wel vreemd dan dat mijn vriendin geen enkele moeite heeft dat soort mannen van zich af te slaan. Maar goed, verschil moet er zijn zullen we maar zeggen.
Jouw reactie lijkt er vooral op gericht om je eigen gelijk te bewijzen, zodat je zelf niet door de mand valt. Het valt me op dat je moeilijk iemand anders zijn ervaringen kunt accepteren die niet in jouw straatje passen.
De enige conclussie die ik daaruit kan trekken is een gebrek aan empathie, iets wat je wel van de anderen verwacht.
Als je dus met respect behandeld wilt worden, zul je ook andere mensen met respect moeten behandelen, en hun ervaringen moeten accepteren zoals ze zijn.

@Anoniem 10 JUNI 2014 09:11
'Door jouw doorzie ik haar'
Oehoe, klinkt spannend hoor!
Hou toch op man/vrouw met je onzin verhalen over pooier lobbies.
De enige die ik hier kan ontdekken die in denial zit ben jezelf.

@Anoniem 10 JUNI 2014 10:32
Mijn god, ik had deze reactie nog niet eens gelezen toen ik die reactie op bovenstaande schreef.
Lijkt er eerder op alsof je zelf door de mand valt met je zogenaamde anonieme reacties, waardoor je het voor wilt doen komen alsof je meerdere personen bent.
Droom lekker verder met je dwang, misbruik etc. want je weet nog niet eens hoeveel je hier uit je nek loopt te kletsen.

@Anoniem 10 JUNI 2014 10:51
Mijn god, hebben we die kneus weer, je hebt al twee keer geschreven, je hoeft het echt niet te doen voorkomen alsof je überhaupt ook maar een beetje geloofwaardig bent met je anonieme account.
Grow some balls en maak een account aan, zodat we je bij je (fictieve) naam kunnen aanspreken.
En nogmaals, enige die ik hier dingen zie verdraaien ben jij. Dat jij moeite hebt met meer dan één verhaal te kunnen accepteren, zegt meer over jouw dan over de verhalen van Mizzy of Zondares.

@Anoniem 10 JUNI 2014 10:58
Nog steeds geen account durven aanmaken, kneusje?
Hou toch op met je domme gezwets over mythes en leugens.
Je hebt nog geen enkel argument aangedragen waarom de verhalen van Zondares onwaar zouden zijn, of de verhalen van Mizzy als 'de waarheid' beschouwd zouden moeten worden.
Heb je er nooit bij stil gestaan dat wellicht beide verhalen waar kunnen zijn, en dat ze beide één kant van de medaille laten zien?
Alhoewel ik wel moet toegeven dat Zondares tenminste nog schrijft over echte dwanggevallen die er zeker wel zijn, en Mizzy haast nooit rept over vrijwillig werkende meiden.

sweetmizzy zei

Mijn pooier kwam binnen en ging niet meer van weg. Was mijn buurjongen zoals ik al aangaf. Bleef bij me op dezelfde indringende wijze als zondares omschrijft. Alleen was ik 20. Had geen beveiligers en raakte daardoor dusdanig in de war dat ik een jaar erover heb gedaan om naar de politie te gaan.mede uit schaamte en t gevoel dat t mijn eigen schuld zou zijn (zoals ook jij wilt beweren) dat politie niets deed en me samen met andere instanties die ik in 2004 heb aangeklampd niets deden om me te helpen wordt wel heel makkelijk afgedaan als onmogelijk. Wil allemaal nog steeds niet zeggen dat iedere vrouw met minder hoerenjaren als zondares zich zou kunnen laten overreden door mannen als de man in de beschrijving van zondares. Dat is mijn boodschap geweest met mijn commentaar. Je lijkt me vrij intelligent. Doe eens wat met dat iq...

sweetmizzy zei

Gut zeker mn blog niet gelezen. Zie onder kopjr politiek en mensenhandel... spreek ik meerdere Malen zelfs Ten voordel van vrijwillig werkende meidem.. zelfs nadat ze mijn verhaal en dat van slachtoffers afdoen als gevalletje jammerdan zelf voor gekozen. En wat geblabla over zogenaamde bronnen die ze alleen bij een alias mag noemen. Lekker geloofwaardig ;)

sweetmizzy zei

En een thuissituatie vergelijken met een openbare afwerkplek met alarmknop. Politie op iedere hoek en 10 getuigen als je je gordijn opentrekt is beetje kortzichtig he mark. Op de wallen had ik ook geem problemen met het wegwerken van probleemgasten. Mijn pooier overrede me ook niet achter t raam sukkel. Lijkt me vrij logisch dst dit soort gasten thuis bij meiden zulke dingen sneller uitproberen als achter een raam. En als je mijn verhaal zou kennen of de reaktie goed had gelezen had je gewrten dat t om mijn buurjongen ging die me overrede.. hij woonde pal naast me met broers en ging na eerste avond niet meer weg. Maar snap dat je dat niet kunt bevatten hoor.

Anoniem zei

Op de site van Sweet Mizzy zien we de nuance tenminste die hier mist. Zondares heeft zichzelf blootgegeven, en we zien hoe ze machteloos staat tegen pooiers.

Anoniem zei

Eigenlijk is het beschreven geval niet eens zo bijzonder. Komt voor bij alle beroepen met directe klantcontacten. Enige verschil is dat als zoiets in de V&D ofzo gebeurt er altijd collega's of beveiligers in de buurt zijn. En dat e.v.t. opgetrommelde politie adequaat reageert.

En wat dacht je van de thuiszorg...? Daar zijn dan dus géén collega's bij, dus moet je jezelf op dezelfde manier redden als zondares. Door overwicht te tonen. Ook niet makkelijk voor jonge meiden die daar net beginnen...

Als er niet zulke domme vooroordelen over prostitutie zouden zijn, dan zou het daar net zo werken.

Nico zei

@ SweetMissy: Meteen na de eerste avond al ging hij niet meer weg?

En jij dacht niet: "Bekijk het maar, dit werk is niets voor mij, hier doe ik geen enkele moeite meer voor"?

Dat moet werkelijk het begin van een heel bijzondere tijd zijn geweest...

@ mark van den Beer: Anoniem hoeft geen account aan te maken, bij "Naam/URL" kan hij alles invullen wat hij wil.

Hij zou zelfs hier vijf keer kunnen posten onder vijf verschillende namen. Het zou het voor anderen toch makkelijker maken om te zeggen dat Kees, Henk, Wilma, Geert en Miep één en dezelde persoon zijn.

Anoniem zei

Fuck you all! Off topic. Lekkerrrrrr

Musica for escort happyhappy 19
(I always take my ipod to a booking)

1. Lover Boy Will You (love story 2050).
(Bad movie, Nice Song
2. Love the way you lie / Pyramid Mashup Cover
3. I knew you were trouble Taylor Swift
4. Bheega Bheega (chocolate) Monsoon
5. Kurvaélet Ludditák Nyocker (also good movie!!)
6. Boite en argent, Indila
7. The arranged marriage Song. /Nave
8. Clown. Emeli Sandé
9 Chiggy Wiggy (from Blue) Sonu Nigam & Susanne
10. But I am a good girl. Christina Aguilera

Hi escort happy, give 10 back!

Goede tip Nico. (-: (Dit is een test) zei

Faketekst bla bla bla

HOER zei

IK BEN EEN HOER en ik heb wat te zeggen!

Exploitant zei

Ik ben een exploitant en ik heb wat te zeggen

Hulpverlening zei

Ik ben hulpverlening en ik zeg hier lekkerrrrr niets. Haha

Wat ik ben hulp en jij bent hoer.

痘痘的中國女孩 zei

我是痘痘的中國女孩

Google translate:
litle Chinese girl said
'i am a litle Chinese girl'

Grapjas zei

Klein Hoertje en Happy Hooker zijn agenten van de Illuminati!

Anoniem zei

Kleinkuthoertje en happyslettje zijn sletten die het elkker vinden om te naaien met vieze gasten!!

Anoniem zei

@grapjas: Foei

@Anoniem, niet de irritante, niet de andere: Foei

Anoniem zei

Jesus, kan iemand mij in één zin uitleggen wat illuminati is. In die kolder ga ik me echt niet verdiepen, dat kost me een week. Jesus. FOEI FOEI FOEI!!!!

Serena zei

Illuminati; de mensen die opperbaas zijn, álle touwtjes in handen hebben.

Anoniem zei

Staand pijpen zou wel kunnen, die zet ook weleens per ongeluk politietips op haar twitter en ik vind ze ook zo slim als een wulps vosje!

SweetMizzy niet maar die heeft nog wel een pooier hoor.

En die ernst he, wel een politiek nest daar hoor op dat blog, vegetariër maar wellllluuuhhhhh je weet wel. Links zeker!

Anoniem zei

Dank je Serena. Ik begreep daar echt nincs van. 100.000 hits en allemaal anders, gaat zelfs over 11 sep

Anoniem zei

Maar wie is dan opperbaas of zijn er meer? Nederland is toch democratiesj

Anoniem zei

Als staand hoertje gaat censureren is ze wel opperbaas denk ik. Dan is ook me muziek weg, dat zal ze toch niet doen, dat gaat over loverboys in 2050.

roland zei

wat een interessant stukje weer;

ik vind trouwens dat je de situatie keurig en goed hebt afgehandeld, volgens het boekje, als daar al een boekje voor zou zijn …
je actie geeft volgens mij weer wat extra glans aan de klasse waarmee je je beroep uitoefent.

al snap ik wel goed,
dat je met het gevoel zit dat die 'klant' eigenlijk eens moet voelen waar een pooier 'goed' voor kan zijn; vanwege dat hij nu niets geleerd heeft over hoe het zit,

maar ja, misschien leest die hie rook wel;

keep up the good work, om maar eens wat slijmerigs te zeggen …

Anoniem zei

Off topic. Masturberen zonder handen?

Gehandicapten hebben ook recht op seks! (Het gedrag van iemand die geregeld seks heeft is ook anders dan van iemand met 'opgekropte seksuele frustraties'. Dus waarom in hemelsnaam NIET (deels) vergoeden?

Linken:
Vooral de link van flabber (filmpje over de ejaculatie-assistente (leuk scrabble-woord!) is worth seeing!!

Ejaculatie-assistente:
http://www.flabber.nl/linkdump/video/vice-minidocu-de-medische-sekswerker-15350

http://www.flekszorg.nl/nieuws.html

(Japan)
http://www.eenvandaag.nl/blog/43540/seks_met_gehandicapten_op_japanse_tv

(Haha een linkje van de altijd protesterende viva-kutjes, maar nu niet, nou ja 'een beetje')
http://www.viva.nl/seks/maria-doet-het-met-gehandicapten

(Nederland)
http://nieuwsuur.nl/onderwerp/502861-sekszorg-is-geen-prostitutie.html

(Japan)
http://www.eenvandaag.nl/blog/43540/seks_met_gehandicapten_op_japanse_tv

(Spanje)
http://youtu.be/0mQ1_rsLC_M

(Seks op uw kosten :-)
http://youtu.be/dBRd5VqiCnc

Er staat nog veel en veel meer over op internet. Is alles goed geregeld voor gehandicapten en seks?Durven ze ook wel? Heel veel willen graag waarschijnlijk, maar de drempel is te hoog." Ha Mam, wil je me naar een hoer brengen? Niet te oud én lekkerrrr! ".

Een ieder geval één kamerverhuurder met een hart, maar ik vermoed dat er wel veel meer zijn die zich goed en op een maatschappelijk verantwoorde manier inzetten voor de prostitutie! kamerverhuur-snel.nl

De kamerverhuurder Frans Snel twitte ook over gehandicapte (Top Frans!, fijn dat je hier aandacht aan wilt besteden! In de raamprostitutie is op dit gebied nog veel te verbeteren. Ik weet dat hoeren in de raamprostitutie geconfronteerd worden met gehandicapten. Én dan? Het is voor een hoer, pijnlijk, maar óók begrijpelijk om te weigeren! Het zou fijner zijn als ze kan doorverwijzen naar ........een collega?

Natuurlijk alleen de hulpverleensters die hier voor open staan!! Lang niet iedere 'hoer' kan dit! Maar het is wel zo prettig als de gehandicapte deze hulpverleensters kan vinden of (laten) bellen én dát hier meer bekendheid aan wordt gegeven (busje?).

Twits van frans snel (@franssnel1)

@handicapenseks Heb ook een paar jaar in een club van een vriend van mij achter de bar gestaan in Alkmaar daar kwamen toch regelmatig 1/2

@handicapenseks Gehandicapten en werden prima door de dames opgevangen dus het kan wel . Contact nemen met club eigenaren en een vast 2/3

@handicapenseks Tarief afspreken daar denk ik is echt wel gehoor naar . De hulpverleenster moet er wel voor openstaan !

@handicapenseks Was een vastlager tarief afgesproken met de hulpverleenster door de clubeigenaar

Twit van Johan Peters (@handicapenseks)
Welke #sekswerkster of club/massagesalon wil haar/hun #aanbod voor #mensenmeteenbeperking onder de aandacht brengen?: handicapenprostitutiebezoek.nl/index.php/adve…

Ik weet zeker dat het geregeld kan worden Frans!
Waar een wil is is een weg. Er zijn hoeren die hier voor open staan. Het is natuurlijk zeker ook sociaal gezien heel bevredigend! Zo'n Hoer verdient zeker de hemel!

En willen we daar met z'n allen echt niet aan meebetalen? Zijn we zo cru? Nee toch?
(Ik ben niet gehandicapt)

Wessel zei

Off-topic

Ik heb weer een artikel gepubliceerd:
Wie wast zijn handen in onschuld om de Zandpad-dames?

Correctie:
Ik schreef eerder in de comments bij een andere draad dat de WRP ddor de TK aangenomen leek te zijn. Inmiddels heb ik uit betrouwbare bron gehoord dat dit NIET het geval is, dat er nog een debat komt en dat er wellicht een meerderheid zou kunnen zijn tegen strafbaarstelling <21.

!!!Verliefd!!! zei

Hoi,

Rare vraag ....

Ik doe een dieet.

Nu heb ik pas een vriendje en we zijn echt super in love.
Ik zuig hm elke dag, soms 2x. XD

Nu slik ik altijd. Ik heb gelezen dar er veel eiwitten in sperma zitten.

Weet iemand hoeveel calorieën 15 kwakjes is per week? (Het is 1 1/2 eetlepeltje per kwak)

Dank je wel he

X

MkZ zei

Eiwitten hebben 4 kcal per gram dacht ik. Dus weeg je kwak, reken en rond naar beneden af want er zit ook vocht en shizzle bij.

...wat zijn die Mizzy reageerders suf zeg. Zeggn allemaal dat ze door dr "doordachte analyses" nu ineens "de leugens van Zon doorzien". Jezus, als je dan zo nodig met meerdere accounts reageert wees dan op zijn minst zo creatief om je niet te laten verraden door je taalgebruik.

Anoniem zei

Nee de happyhappy19 groep is lekker slim.

Ik hou niet van commerciële rotzooi muziek (twitter)

En ze vergeet effe dat ze zelf megacommecieel is. (Vind het lekkerder om door geld dan door sperma te rollen).

Pfff

Anoniem zei

Op zich is je idee niet slecht, echter

(Tarwe)Eiwit weegt 500kg per m3. Sperma-eiwit ook?

1 liter water is 1 kg

De soortelijke gewichten van eiwit en water verschillen! (bovenstaande 2 maten herberekenen naar een vergelijkbare maat) én dan moet je ook de verhouding eiwit en water in sperma weten.

15 kwakjes sparen
Wegen
Van uit soortelijk gewicht eiwit en %verhouding de hoeveel heid eiwit berekenen, eiwit omzetten naar calorieën, delen door 15. Dan heb je de calorieën per (gemiddelde) kwak.

Ik denk dat je de shizzle zoals jij dat noemt (overige ingredienten) kan verwaarlozen (is dat zo?) en water heeft een calorische waarde van 0.

Zoiets?

Success met de berekening.

Anoniem zei

Én hoe kan je in hemelsnaam je kwak wegen als je hem inslikt.

Dan kan je zeggen dan slik je hem niet in, maar ....

misschien is de hoeveelheid met 15 maal aftrekken wel anders (de opwinding is minder of meer, dus de spieren die uitspuiten werken harder). Zuigen kan niet want dan spuit je speeksel van de ander mee. Uitspugen kan ook niet om dezelfde (extra speeksel) reden.

Het is lastiger dan we denken!

Ik ben jij zei

Iemand kan toch ook een ander kopiëren in taalgebruik om de anderen te laten denken dat de ene de andere is.

Of rare namen gebruiken.

Alles lijkt of blijkt mogelijk!

Vertrouwen in een hoer zei

Onze anonimiteit valt of staat met de hoeveelheid vertrouwen die we in Zondares hebben en haar technische protectiewalls.

[ironie]Banken zijn niet te vertrouwen .... als we de geboekte resultaten vanuit het verleden mogen geloven, die natuurlijk dan ook weer geen garantie zijn voor hun onbetrouwbaarheid in de toekomst.

Een superslimme Hoer is wel te vertrouwen!

Een ten gronde gerichte hoer zei

Effe off topic maar wel giga belangrijk!!

Beste,

Ik wil je graag attenderen op het volgende artikel op NU.nl

http://www.nu.nl/binnenland/3801071/raamprostitutie-utrecht-niet-2016-terug.html


Verstuurd vanaf mijn iPad

Nb: 300 terecht jankende en scheldende hoeren met hongerige familie en kinderen?

Wessel zei

Aanvullingen geplaatst bij mijn laatste artikel (zie 11 juni 2014 21:55 voor link)

Met verslag debat en reacties op Twitter.

Ben benieuwd of Z. nog wat gaat melden hierover, evenals over Canada, WK voetbal propaganda en razzia, het bedrog van de mensenhandelclubs wat weer uitgekomen is en wat ik nog vergeet. Wat zegt het nieuwe college van Amsterdam over 1012?

Anoniem zei

Calorieën in kwak (zie eerdere comments hierover)

Twitter, het langverwachte antwoord:
-------
seksgedachtes (@seksgedachtes)
24-06-14 09:37
In de gemiddelde zaadlozing zitten 15 calorieën

Géén opgave per cc of per gram. Ook de berekening staat er niet bij. Maar het is beter dan niets.

Kim zei

Hoi Zondares,

Een paar weken geleden kwam ik je blog tegen en sindsdien ben ik verkocht. Ik bewonder jou en je werk, voor mij ben jij een weerspiegeling hoe de prostitutie gezien zou moeten worden. Ook vind ik jou een voorbeeld voor velen.

Al een jaar ben ik in mijn hoofd veel bezig met de prostitutie, dit komt door iemand in mijn nabije omgeving die dit ook als beroep uitoefende. Sinds ik daarover hoorde werd ik nieuwsgierig en voelde ik mij langzaam naar dit circuit toegetrokken worden. Toen ik jou blog las werd alles mij een stuk duidelijker, vooral dat de prostitutie niet voornamelijk bestaat uit gedwongen oostblok meisjes en blondjes zonder enig herseninhoud. Ik zag dat jij (want zoveel prostituees spreek/lees ik niet) ook zoveel intelligentie in je hebt, ik heb respect daarvoor. Vooral omdat jij niet bang bent om te zeggen wat je denkt/vind en misverstanden recht te trekken.

Als ik jou posts en ervaringen lees begin ik mijzelf steeds meer af te vragen of dit niet iets is wat ik ook zou willen. Jij hebt mij hier niet tot aangemoedigd, zo wil ik het niet laten overkomen, maar jij hebt mij wel laten zien dat het eigenlijk een hele gerespecteerde baan is waar je ook heel veel voldoening uit kan halen. Ik weet niet of ik het ooit zal doen maar ik weet wel dat ik nooit maar dan ook nooit meer over iemand zal oordelen die werkt in de prostitutie.

Dus alsjeblieft, blijf schrijven en laat je zelf voorlopig nog heel hard horen want je bent een hele intelligente vrouw en daar kunnen wij (de maatschappij) nog een hele hoop van leren.

Liefs

Anoniem zei

Als jij die Kim bent, die ik ken dan heb je een klant.

Anoniem zei

Zondares stuur de volgende keer gelijk je jongens een stille sms zodra een vent moeilijk en dreigend doet...wat een klootzak joh die vent wat een ouwe neppooier zeg. Ik kan echt niet tegen zulke klootzakken je moet respect hebben voor vrouwen en zeker voor prostituees.